Şimdi Ara

Emule'de Bitmeyen Dosyalar - 'Corrupted Parts' - ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar son 1-2 aydır hiçbir filmin, daha doğrusu 400-500MB dan büyük dosyaların inmesi bitmiyor. 700mb lık bir film 3Gb inmesine rağmen tamamlanmıyor. Baktığımda bir çok "corrupted part" görünüyor. Eskiden böyle bir sorunum yokken bir anda hiçbir film indiremez oldum. Fakat küçük dosyalar sorunsuz iniyor???

    Bu sorunun nedeni ne olabilir? Çözümü ne olabilir?

    Not: Zafer arkadaşın "Türkiye İçin En Faydalı Emule Modu ile Tanışın ;)" threadınde önerdiği modu kullanıyordum. Bugün FRTK EvoStar 5.0 kurdum. Deniyorum...

    Teşekkürler....



  • Hocam sizin dosyalar bozulmuştur. elektrik kesintisi falan olduysa, emule'nin temp klasöründeki .met uzantılı dosya bozulmuşsa zor biter onlar. Silip baştan deneyin. Ya da kurtarma programları var ama çok başarılı sayılmazlar.
    "MetMedic" isminde bir tane biliyorum.
    Onunla deneyin. Olmazsa silip baştan ekleyin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okunsal

    sosyalcii, pek çok yolu var.

    1.En kolayı: "part" dosyasını ve onun eklerini (part.met vs.) başka bir klasöre alın, daha sonra emule araçlar(tools) menusunden import downloads işlevini kullanarak klasörü ekleyin dosyayı bulup ekleyecektir. Sorununuzu çözebilir.

    2.Bazı modlarda(örneğin morphtx) "import part to file" özeliği var. part dosyasını tempten başka bir klasöre taşıyın. Aynı dosyayı söylediğim özelliği bulunan bir mod ile tekrar indirmeye başlayın. Listedeki dosyaya sağ tıklayıp "import parts to file"`a basın ve daha önce başka yere taşıdığımız part dosyasını ekleyin.

    4.Olmaz ise part file ları tamir eden metfileregenerator,donkeydoctor programları var. Ancak kaynak kodlarına ulaşamadığım için inceleme fırsatım olmadı. ne kadar güvenilirler bilemem, size de öneremem. Risk alıyorsanız deneyebilirsiniz.


    5.Hiçbiri çözmez ise sadece part dosyasını tempden dışarı alıp uzantısını, uzantısı ne olması gerekiyorsa(avi vs.) ona değiştirin, birkaç yerinde prolem olabilir ama geri kalanını izleyebilirsiniz(Bu şekilde oluşturduğunuz dosyanın eğer headerlarında hata yoksa bazı programlar çalıştırabilir ama varsa partfile plugin i bulunan videolan vlc programı daha az sorun çıkaracaktır).

    (Temp klasörü içinden dosya taşıyacağınız, kopyalayacağınız zaman önce emule ü kapatmayı unutmayın.)





  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. Önerileri deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.