Şimdi Ara

En Cazip Yeni BlackBerry Bold 9700 Kampanyası Avea’dan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Cazip Yeni BlackBerry Bold 9700 Kampanyası Avea''dan!

    BlackBerry''nin en üst seviyede performans ve özelliklere sahip en yeni modeli 3G''li BlackBerry Bold 9700 avantajlı tekliflerle Avea bayilerinde…

    Ayda 79 TL ödeyerek BlackBerry Bold 9700''e sahip olan Avea aboneleri 24 ay boyunca sınırsız internetin de keyfini sürüyor.

     

    Türkiye''nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, avantajlı cihaz kampanyalarıyla abonelerine kazandırmaya devam ediyor. Avea, Research In Motion (RIM) ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, Blackberry Bold 9700 modelini çok özel fiyatıyla müşterileriyle buluşturuyor.

    Sınırsız BlackBerry İnternet Servisine 24 ay abone olan Avealılar, en üst seviyede performans, işlev ve özelliklere sahip olan yeni 3G''li BlackBerry Bold 9700 Akıllı Telefon''a sınırsız BlackBerry İnternet Servisi ile birlikte sadece 79 TL''ye sahip oluyor.

    Küçük olmasının yanı sıra multimedya ve bağlantı seçenekleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Blackberry Bold 9700, sahip olduğu en yeni teknolojik özellikleriyle hem bireysel hem de iş amaçlı kullanıcılara işlerini rahatlıkla yürütebilme imkanı veriyor.

    Blackberry Bold 9700, e-posta, mesajlaşma, ajanda, internet tarayıcı özelliklerine ek olarak zenginleştirilmiş multi-medya uygulamaları, 3G HSDPA desteği, yeni nesil 624 MHz işlemci, entegre GPS, 3.2 megapiksel kamera, Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikleriyle kullanıcıları en son teknolojiyle buluşturuyor.

    Konuyla ilgili detaylı bilgiye Avea bayileri,www.avea.com.tr veya 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri''nden ulaşılabiliyor.

     

    BlackBerry Bold 9700 Öne Çıkan Özellikleri:

    ·         3G Desteği

    ·         Wi-Fi, Bluetooth

    ·         Entegre GPS

    ·         3,2 MP Auto Focus Kamera (video kayıt özelliği)

    ·         256 MB Flash Bellek

    ·         2GB Micro SD Card

    ·         Entegre stereo kulaklık ve mikrofon

     

     

     

     








  • Nasıl en cazip?
    Turkcell'in paketine bir göz geçirmenizi tavsiye ederim.

    BlackBerry BOLD (9700)
    18 aylık cihazlı 99 TL
    24 aylık cihazlı 83 TL

    4gb internet paketi ve haftasonları sınırsız konuşma sms paketi dahil buna.

    birde diyelim ki başka operatörün abonesisiniz. hattınızı taşıyıp bu kampanyadan yararlanma imkanınız yok.
    Lider herkesin bildiği gibi turkcell hadi onun başka operatörlerden bu cihaz kampanyasına geçmek için 6 ay şart aradığı kabul edilebilir. ama vodafone da böyle birşey yok mesela 75tl lik eski abonenize ait fatura ibrazı ile vodafone un cihaz kampanyalarından yararlanabilirsiniz. ama avea da buda yok. korkak oyuncu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 14 Mayıs 2010; 20:15:52 >
  • "sınırsız internetin de keyfini sürüyor" şu cümleyi duyunca bütün asabım bozuluyo arkadaş bu kadar abzürt bu kadar 900lü hat kıvamında bi reklam tarzı başka bi memlekette yok... önce doğru dürüst konuştursunlar sonra internet desteği versinler. Aveanın verebildiği maksimum hız 1024k bunun keyfi olsa nolur olmasa nolur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.