Şimdi Ara

En Çok Kullanıan 30 WordPress Eklentisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WordPress kullanıcılarının hepsi harika bir sistem olduğunu söylerler.Gerçekten’de öyle çünkü hem pratik,basit bir kullanımı var hemde özelleştirebiliyorsunuz..İstediğiniz özelliğe sahip eklentiyi bulup yükleyip sitenize koyabiliyorsunuz hiç bir kod bilgisi gerektirmeden..İstersenizde istediğiniz eklentiyi yazdırabiliyorsunuz..Binlerce mobil uyumlu temalar uygun fiyatlara satılıyor.Bizde müşterilerimizin ve internetteki takipçilerimizin işine yarayacaktır düşüncesi ile wordpress siteleri için yararlı ve faydalı olabilecek eklentileri tanıtalım istedik.

    Bu Eklentiler zaten en çok kullanılan wordpress eklentileri ve sitenizde çok işe yaracak eklentilerdir.WordPress in bir çok eklentileri mevcut fakat bunların işe yarayan ve faydalı olanlarını bulmak çok zor sizler için işinize yarayacak eklentileri derleyip topladık..İndirme adresleri ve kısaca açıklamalarına ulaşabilirsiniz.

    All in One SEO Pack: WordPress tabanlı web sitenizin arama motoru optimizasyonu (SEO) için bir çok özellik sunuyor eklenti bütün sayfa başlıklarınızı,metataglarınızı ve sitenizin arama motorlarında görülen açıklamlarını profosyonel olarak düzenlemenizi sağlıyor bizce harika bir eklenti.Bizde bu eklentiyi sık sık wordpress olan sitelerimizde kullanmayı tercih ediyoruz.

    Akismet: Web sitenize gelen yorumların spam olup olmadığını kontrol etmeye yarıyor ve admin paneli ekranından bunların kolay bir şekilde yönetilmesine olanak veriyor.

    Google XML Sitemaps: Arama motorlarınızın botları ve örümceklerinizin sitenizi daha iyi indekslemesini sağlamak adına, özel bir XML site haritası map oluşturuyor.Web sitenizde olmazsa olmaz bir eklentidir.Arama motorundan trafik hedefliyorsanız mutlaka sitenizde bulundurmalısınız.

    Contact Form 7: Ajax merkezli, CAPTCHA özelliğine sahip olan bir iletişim formu eklentisi Contact Form 7, birden fazla iletişim formu oluşturmanızı sağlıyor.

    NexGen Gallery: Eğer web sitenizde fotoğraf galerisi kullanmak istiyorsanız, NexGen Gallery çok işinize yarayabilir. birden fazla galeri oluşturabilir bu galerilere ise birden çok fotoğraflar ekleyebilirsiniz, bir çok işlemi ve özelliği bu eklenti sayesinde kolayca kullanabilirsiniz.

    WP Super Cache: Dinamik WordPress in web sitenizdeki sayfaların statik birer HTML’ye dönüştüre bilen bir özelliğe sahiptir, bu işlemin arkadasından web sitenize gelen trafik PHP sayfası yerine HTML şeklini göstererek hem web sayfalarının daha hızlı yüklenmesini sağlıyor, bu özellik sayesinde hemde sunucu kaynaklarını daha ekonomik ve daha verimli kullanabilirsiniz.

    Google Analytics for WordPress: Web Sitenizin istatistiklerini Google Analytics ile izliyorsanız mutlaka bu eklenti ile Google Analytics’i web sitenize çok kolay vve rahat bir şekilde monte edebilirsiniz.

    WP Touch: Mobil cihazların internet kullanımı her geçen gün büyük bir artış gösterdi ve web sitelerinin sadece bilgisayarlarda görüntülenmesi yeterli olmuyor.Çünki o kadar mobil kullanım varki artık bu bir arama motoru sıralama faktörü diyebiliriz. WP Touch ise WordPress siteleri mobil uyumlu hale getirmek için harika ve kullanımı çok basit bir eklenti ayrıca eklenti indirme rekorları kırmıştır.

    WordPress Importer: WordPress sitenizi yedeklemek istiyor musunuz ? WordPress Importer kullanarak yedeklediğiniz web sitelerindeki yazıları, sayfaları, yorumları, kategorileri, etiketleri, özel kısımları kolay bir biçimde kaydedebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.

    JetPack by WordPress.com: Bir çok farklı özelliği ile sizin barındırdığınız WordPress sitenizi bulut bilişimden yararlanarak daha düçlü bir halde kullanılabilecek siteleriniz için çok faydalı bir eklenti. Daha bir çok özellikleri var fakat bu yazımızda yer veremiyoruz eklentinin ana sayfasından bakarak tüm özelliklerini görüntüleyebilirsiniz.

    Fast Secure Contact Form: Özel bir admin paneli mevcut eklenti sayesinde WordPress için bir çok sayfa ve sınırsız bir şekilde web sitenşzin istediğiniz her yere iletişim formunu koymanızı sağlayan bir eklenti.

    WP Page Navi: WordPress sitelerinde bulunan web sayfalarının en alt bölümünde yer alan diğer sayfalara geçe bilmeyi sağlayan yapıyı bireyselleştirerek, daha güzel ve şık bir hale getiren kullanışlı bir eklenti.

    WordPress SEO by Yoast: Arama motoru optimizasyonu için mutlaka kullanmanız gereken bir eklenti özellikle iç seo konusunda oldukça gelişmiş özellikler sunuyor.

    Share Buttons by ****: Web sitenizin sayfalarına 100 ün üzerinde sosyal paylaşım seçeneklerini eklemenizi sağlayan bir eklenti

    WP e-Commerce: Eğer web sitenizde ürünlerinizi satmak için bir alışveriş sepetine ihtiyacınız varsa bu eklenti tam size göre web sitenzden alışveriş yapılmasını sağlayabilirsiniz.

    Google Analyticator: Bu eklenti ilede WordPress sitelerinize google analitiks kodunu rahat bir şekilde entegre edebilmenizi sağlıyor.Ve detaylı bir izleme seçeneği sunuyor size.

    Yet Another Related Posts Plugin: Yazılar hakkında üretilmiş bir eklenti.Yazıların altına benzer yazılar ve benzer içerikler diye diğer konularınızdan’da bahsedilmesini sağlayabilirsiniz.

    Tiny MCE Advanced: WordPress’in yazı giriş kısmının özelleştirilerek ve size bir çok fazla seçenek vermek için geliştirilmiş 16 farklı eklentiden oluşan bir eklenti paketi.

    Sociable: Ziyaretçilerinizin içeriğinizi beğenip sosyal medyada çok rahat ve kolay bir şekilde paylaşmasını sağlayabilecek bir eklenti.Web sitelerin sosyal medya önemini açıkça ortaya koyuyor.

    Really Simple CAPTCHA: Öncelikle Contact Form 7 için yazılmış bir güvenlik gerçekleştirme (CAPTCHA) eklentisi olan Really Simple CAPTCHA’yı, güvenlik doğrulaması ihtiyacına sahip farklı bir eklentiler ile aynı anda kulamanıza olanak verir.

    GTrans: Web Sitenizi Google Tercüme ile çok pratik bir şekilde çok dilli hale getirebilirsiniz mutlaka basit vir şekikde kullanabileceğiniz bir eklenti.

    WP to Twitter: WordPress sitenize eklediğiniz yazıları Twitter’da otomatik olarak paylaşmanızı sağlayan WP Tweets Pro eklentisinin bedava ama kullanışlı bir eki.

    Broken Link Checker:Wordpress Web siteniz büyüdükçe tüm bağlantıların tamamının halen çalışmakta olup çalışmadığını kontrol etmek zor bir iştir.. Broken Link Checker bu işlem için size çok büyük bir kolaylık sağlıyor ve tüm işlemleri sizin için yapıyor ve bir sorun olduğunda size bildiriyor.

    Add This: Web Sitenizin içeriğini Kullanıcılarınıza 330 popüler sosyal ağ servisinde paylaşma seçeneğini sunan bir ekleti.

    W3 Total Cache: WordPress Sitenizin çok daha performanslı çalışabilmesini sağlamak adına cache özelliği bulunan bu eklenti, bu nedenle kullanıcı tecrübesini arıtırıyor.

    Buddy Press: Kullanıcılara bir çok özellik ve rütbe vermenizi sağlayan,wordpress in daha sosyal bir hale getirilmesini sağlayan bir eklenti..

    WP-DB-Backup: WordPress veri tabanını tabloları ve yapılarıyla beraber sorunsuz bir şekikde yedeklemeyi sağlayan bir eklenti.

    Smart YouTube Pro: Bu eklenti sayeside Youtube videolarını ve video listelerini sitenizin istediğiniz yerinde kolay bir şekilde paylaşmanızı sağlıyor kullanıcıların sitenizde geçirdikleri vakitleri bu şekilde artırılacağı umut ediliyor.

    Re-Direction: Sitenizin 301 yönlendirmesi ve 404 bulunamadı hatarına çözüm olarak geliştirilen bir eklenti oldukça kapsamlı olduğuna kanaat getirdik.

    WP Polls: Geniş Kişileştirme özelliklerine sahip olan bu eklenti ile anketler oluşturabilirsiniz.

     En Çok Kullanıan 30 WordPress Eklentisi


    Kaynak:http://www.ekwebtasarim.com/en-cok-kullanian-30-wordpress-eklentisi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loves06 -- 27 Haziran 2015; 0:49:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.