Şimdi Ara

En değerli Pokemonlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Yakaladıklarımın Arasında Hangisi En değerli Bilemiyorum Sizce Bunların hangileri En değerli ve Bildiğiniz En Değerli Pokemon hangisi?

     En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar? En değerli Pokemonlar?







  • bunların içinden bir tek onix biraz değerli diğerleri genel pokemonlar. en değerliler için bkz:
     En değerli Pokemonlar?

    bunların içinde special olanlar çok nadir olmayan ama bulunması da çok kolay olmayan pokemonlar (mythical pokemonlardan daha kolay bulunuyorlar.
    region exculisive ise bölgeler için çıkanlar onlarda mythical lara yakın derece nadir çıkıyor.listenin en altındakiler en efsaneler ama tabi henüz oyuna dahil edilmediler.

    şahsen benim yakaladığım (aslında yumurtadan çıktı) en iyi pokemon şu an 1400 cp de snorlax (650 kg ile xl) 5-6 tane de mr.mime yakaladım ki bunun 4 nü aynı gün aynı yerde aynı saat içinde yakaladım.unutmayın eğer ülkemizdeki bir oyunca mr. mime dışında bir region pokemon varsa o pokemonu elde edebilmek için ya o ülkelerden birine gitmek zorunda yada hile kullanmak zorunda




  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.