Şimdi Ara

En ekonomik çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum oyuncu laptop fiyatları aldı başını gitti.malum ben ve bir çok kişi o kadar para veripte alabilecek durumda değiliz.o yüzden mecburen ikinci el laptop lara bakmak durumunda kalıyoruz.burada en ekonomik çözüm olarak ikinci el bir laptop alıp hem işlemci hemde ekran kartını küçükde olsa OVERCLOCK yaparak güncel oyunları oynayabilirmiyiz.bu bağlamda soğutma sistemi kullanarak en iyi overclock olabilen laptop işlemci ve ekran kartı modellerini yazabilirseniz bizler içinde çok daha iyi olur.mesela 3.nesil i5 yada i7 lerden yada ekran kartı modellerinde GT serisinde en iyi overclock potansiyeline sahip ekran kartı modeli?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ikinci ele bulaşmanızı önermem bütçeniz ne kadar acaba ? Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz? Güncel oyunları düşük ayarlar da oynamak için güncelden kasıtım yeni çıkan resident evil gibi oyunları düşük seviye ayarlarda oynamak için 1050 veyahut 1050ti tercih etmenizi tavsiye ederim. Overclock tavsiye etmem dizüstünde sıcaklık değerleri zaten minumum 80 dereceleri vuracaktır zanlımca güncel oyunlarda.

  • Arkadaşla aynı düşüncedeyim. Burası Türkiye, ikinci ele pek güvenmiyorum, gizli arızaları olabilir, her an sıkıntı çıkarabilirler gibi geliyor. Bütçeniz ne ise onunla sıfır bilgisayar almak mantıklı geliyor.


    GTX serisi bütçeyi aşıyorsa MX serisi düşünebilirsiniz. Şu anda bende Acer Swift 3 laptop bulunuyor, içinde 8. nesil i5 ve MX150 var. Geçen sene başında 4 bin TL'ye almıştım ve gayet performanslı. GT 1030 (desktop) gücündeymiş. Şu ana kadar MX350 ve hatta MX450'ler çıktı, iyi fiyata bulabilirseniz düşünülebilir.

  • mx450 ler 9000 tl oldu 500 tl verip 1650ti almak mantıklı

  • cuhuku C kullanıcısına yanıt

    MX450'li sistemler 7500'te bulunabiliyor şimdi yaptığım araştırmaya göre.


    https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-intel-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-mx450-windows-10-home-15-6-fhd-20ve0072tx-p-HBCV000001TJ6O?magaza=Bisistem&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=17&wt_pc=cimri.c.17.pc


    Ama dediğiniz gibi 1650 Ti'lar yine aynı fiyat bandında bulunabiliyor, üstelik bunlar H serisi işlemcilerle geliyor. GTX'li sistem almak bu durumda daha mantıklı (ultrabook veya pil ömrü uzun bilgisayara bakıyorsanız o zaman MX).





  • oyun olarak sadece lol fılan oynanıyorsa tercıh edılebılır... 1660 ti alınabılıyorsa onu almalı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.