Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
117
Favori
327.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyorum arada sırada ancak toplu taşıma araçlarında falan insanlar rahatsız olur, astımı olan vardır diye fazla sıkamıyorum malesef.



    Olumlu yorum aldınız mı? Tene mi, kıyafete mi sıkıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xorify

    Parfüm kalıcılığı: EDT parfümlerde zaten tende 4-5 saati geçmez, yani günde 2 defa bir sabah bir öğleden sonra 2-3 FIS sıkmalısınız. Ama giysi üzerine sıkarsanız 2 gün kokusu kalabiliyor.

    Chrome kalıcılığı da aynen böyle. Farkedilirliği çok yüksek değil ama yakından koklayan çok beğeniyor.

    EDT olup 12 saatten fazla tende kalan parfümlerde var.

    Öte yandan konuya gelirsek. Bu kış 3 tane parfüm kullandım.

    1-) Guerlain LIDGE : İlk başta alışmakta zorlandım, ama muazzam bir parfüm. Hemen fark ettiriyor kendisini. Çok övgü alıyor.

    2-) Thierry Mugler Pure Havane : Özellikle kıyafette çok iyi, insanın üstünü yiyesi geliyor.. Yine aşırı övgü alan bir parfüm.

    3-) Bentley Infinite Intense : Pek bilinen bir koku değil, açılışta kara biber ağır kaçabiliyor. Beğenmeyeni yok. Uzun süre kullanınca bayıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayGlock

    Ysl nin la nuit olanı mı?



    Eski kız arkadaşımda çok seviyordu.Çok yardımı oldu la nuit in :D Ama ben sevemedim.Kokusu bana hep one millon denen illeti hatırlattı.Tsbi yalan yok one millon dan daha iyi bir koku.Ama bazı notalar tamamen aynı.





    Şuan param az olduğu için versace blue jeans kullanıyorum.Farkedilirli ve kalıcılığı sıfır ama hoş bir kokusu var.Mc donaldsta beklerken ordaki bir kız yanıma yaklaşıp beni kokladı ve güldü.İşin garibi kızın sevgilisi vardı :D

    versace blue jeansin kalıcılığı 1-2 saat varmı ?
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    45 dakika.Zaten biraz daha güçlü olsaydı fiyatı 65 yerine 200 felan olurdu.Çünkü kokusu çok hoş ve herkesin sevebileceği türden.Günde 10 fıs sıkıyorum yarıladım nerdeyse..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayGlock

    45 dakika.Zaten biraz daha güçlü olsaydı fiyatı 65 yerine 200 felan olurdu.Çünkü kokusu çok hoş ve herkesin sevebileceği türden.Günde 10 fıs sıkıyorum yarıladım nerdeyse..

    teşekürler
  • Ck euphoria intense afrodizyak etkisi kanıtlanmış bir parfümdür beyler koklayıp deneyebilirsiniz .
  • Mr.UniquE kullanıcısına yanıt
    Valla ben kanıtlayamadım. Koku hoş, güzel ama bende hiç durmadı niyeyse. Esmerlere daha iyi gidebilecek bir koku bana göre.

    Hatta yarısı dolu ck euphoria intense, Ankara içi takas olur herhangi bir erkek parfümü ile.
  • Arkadaşlar en etkileyici, en seksi, en cezbedici erkek parfümü gibi kavramlar malesef çok doğru değildir.

    Çünkü Bir parfüm tek başına seksi olamaz. Evet genelgeçer beğeniye sahip olabilir birçok kız beğeniyor olabilir herhangi bir parfümü fakat o parfümün beğenilmesinin ardında çok fazla etken vardır. Misal yaş, kullanılacak mevsim, giyim tarzı, kullanılan ortam vs. etkenler vardır. O yüzden şu parfüm etkileyicidir demek doğru olmaz.

    Örnekle açıklayayım. 22 yaşında eşofman altı & kapşonlu giyinen bir gencin terre d'hermes kullanmasıyla 40 yaşında takımlı pardesülü ve atkılı saçlarına hafif aklar düşmüş bir adamın Terre d'hermes kullanması aynı etkiyi yaratmaz. Terre d'hermes tamda 2. söylediğim kişilere göre bir kokudur ve bütünlük sağlar bu sayede etkileyici olur.

    Parfüme tek başına bel bağlamayın, yani Hermes'i aldım sıktım artık seksiyim, etkileyiciyim diye bir durum söz konusu olamaz. O sebeple birileri en etkileyici parfüm şudur dediği zaman hemen gidip onu almayın. O parfümün hangi mevsimde kullanılması gerektiği hangi yaşa, hangi giyim tarzına hitap ettiği gibi durumları öğrenip tercihinizi ondan sonra yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 16 Mart 2017; 12:15:42 >
  • şöyle yazın kullanabileceğim fresh bir koku tavsiye edebilir misiniz?
  • Birçok yerli ve yabancı siteden topladığım bilgilerle oluşturduğum ve hazırladığım en iyi 200 erkek parfümü listesi var. En populer olanlar ve en çok beğenilenlerin karışımıyla oluşturuldu. İsteyenler özel mesaj atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köle -- 28 Mart 2017; 22:5:27 >
  • David walker sahtekar ve ahlaksız bi firmadır bunu arkadaşlarıma bildirmek isterim! Başıma geleni anlatayım,dün arabama sıkmak adına 2 adet parfum alayım dedim birisi hugo boss bos idi dieri eros die bir parfüm önerdi satıcı , daha önce hiç kokusunu bilemediğimden bakın eğer beğenmez isem geri getiririm dedim,aman efenim memnun kalacaksınıs falan filan ikna edip beni yolladılar neyse o gün eros denen kokuyu 2 fıs araca sıktım inanın öylesine boktan ve kendini hissettirmeyen saçma salak bi koku olamaz! ve hemen kutusuna geri koydum ertesi gün yani bugün aldığım kadıkoydeki yol üstünde olan firmaya gittim olanı anlattım bunun yerine bi hugoboss daha almak istiyorum dedim!hemen çamura yattılar ve jelatin açılmış üzgünüm alamayız dediler!bakın dün alırken konuştum eğer beğenmezsem getiririm dediğimi söyledim ama nafile sahtekarlar 3kuruş kazanacağım diye namussuzluk yaptılar ve geri almadılar deişmediler ürünü..bende al bu boktan kokunu kendine sıkarsın buda benım sana sadakam olsun dedim o kokuyu orada bırakarak çıkıp geldim.. işte david walker böylesine ahlaksız namussuz ve çamur bir firma.. bir daha bu firmadan ürün almak mı asla! Ne alırım ne aldırırım...
  • 3 koku var. internetten önce haftalarca araştırdım sonra aldım.

    acqua di gio pour homme: bu 1996'dan bu yana en çok satan erkek parfümlerinden, bizim limon kolonyasını az biraz andırıyor ama güzel bir parfüm tavsiye ederim kalıcılığı normal (kalıcılık için fragnance sitesi var ordan bakabilirsiniz insanlar oy vermiş).

    invictus: 1 millionla mağazada deneyip karşılaştırıp aldım. invictus biraz daha ferah freş, daha az şekerli.

    dior sauvage: internetteki söylentilere, youtube videolarına kandım aldım.

    bu 3'ünden acqua di gio pour homme u gözünüz kapalı alabilirsiniz. tek eksiği kalıcılığı ama 200 ml zaman zaman indirimde oluyor bu şekilde halledebilirsiniz.

    invictus ve dior sauvage kolay farkedilen biraz ağıra kaçan kokular. invictus bana daha iyi kokuyor gibi geldi. dior sauvage internetteki blogçuların videocuların dediği gibi sentetik metalik yapay bir koku. koluma sıktım kokladım böyle plastikimsi metalik lastik kokusu gibi birşey kokuyor. baş ağrısı yapan cinsten bir koku invictusla birlikte.

    ya da ben kullanmayı bilmiyorum bu tür kokuları çünkü adamın biri demiş ki bu tür kokuları direk koklamayın. kıyafetinize uzaktan sıkın sıktığınız yere burnunuzu yaklaştırmayın. sizin kokunuzu alan kişi zaten önce biraz uzaktan alacak onlara güzel kokar ama burnunuzu dayadığınızda kötü kokar.

    invictus ile dior sauvage, acqua di gio ya göre daha kalıcı ama üzerimde kalmasını istediğim kokular değiller.

    bir de 4. olarak birkaç yıl önce calvin klein one almıştım. bu da dior sauvage gibi ama daha çok alkollü bir koku. uyutan cinsten. zaten internette hugo boss ve calvin klein kokularının hepsine sentetik kokular demişler. yani baş ağrıtır ya da uyutur. calvin klein one baya unisex bir koku bu arada, gay kokusu gibi pek erkeksi gelmedi açıkçası.

    bir de mağazada denediğim diğer kokuları katarak son bir açıklama yapayım:

    bir ofis ortamında masa başı çalışıyorsanız:

    - acqua di gio pour homme (pişman olmazsınız)
    - YSL l'homme: diğer YSL'leri unutun şu an en iyi YSL bu. zaten ana koku buydu.
    - dolce gabanna the one (bu da güzeldir hafiften ağırdır ama sorun olmaz, rahatsız edici değil)
    - bleu de chanel: bana keskin bir koku gibi geldi ama kadınlar beğeniyormuş. şirkette ceo falansanız yakışır. aşırı freş traş losyonu gibi kokuyor.
    - Terre d'Hermes Hermes (yaşını almış arkadaşlarımız için, 40+ yaş kokusudur), ya da olgun erkek sevdiğinden emin olduğunuz kızların yanında kullanabilirsiniz.

    arkadaş ve okul ortamında kullanılabilecekler:
    - invictus (kızlar seviyor)
    - dior sauvage (kızlar seviyor ama ben sevmedim, midem kalktı desem yeridir)
    - dior homme intense (ben aslında bunu arkadaşın birinin üzerinden kokladım, biraz mesafeden güzel kokuyor ama arkadaş sentetik zor kullanıyorum bu kokuyu başım dönüyor arada fln demişti)

    sentetik olmayanlar:
    - acqua di gio pour homme: sentetik var ama rahatsız etmez, yok gibi birşey
    - YSL l'homme: aynı şekilde safe bir koku
    - creed aventus (aslında creed serisinin hepsi doğal koku gibi plastikimsi bir kokusunu görmedim koklamadım, yalnız pahalı parfümlerdir)
  • Kenzo Homme ,Huho Boss energy ,
    Spicebomb bunlar başarılı kokular.
    Armani Code herke kullanıyor olsada gerçekten güzel.
    Biraz uygun fiyat arayanlar Yves Rocher parfümlerini denesin derim gerçekten güzel parfümleri var . Erkekler için Vetiver ,Hoggar
    Bayanlar içinde süper kokular var. Eğer eşiniz ve arkadaşınızla giderseniz deneyin mutlaka beğeneceklerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorod


    quote:

    Orijinalden alıntı: xorify

    Parfüm kalıcılığı: EDT parfümlerde zaten tende 4-5 saati geçmez, yani günde 2 defa bir sabah bir öğleden sonra 2-3 FIS sıkmalısınız. Ama giysi üzerine sıkarsanız 2 gün kokusu kalabiliyor.

    Chrome kalıcılığı da aynen böyle. Farkedilirliği çok yüksek değil ama yakından koklayan çok beğeniyor.

    EDT olup 12 saatten fazla tende kalan parfümlerde var.

    Öte yandan konuya gelirsek. Bu kış 3 tane parfüm kullandım.

    1-) Guerlain LIDGE : İlk başta alışmakta zorlandım, ama muazzam bir parfüm. Hemen fark ettiriyor kendisini. Çok övgü alıyor.

    2-) Thierry Mugler Pure Havane : Özellikle kıyafette çok iyi, insanın üstünü yiyesi geliyor.. Yine aşırı övgü alan bir parfüm.

    3-) Bentley Infinite Intense : Pek bilinen bir koku değil, açılışta kara biber ağır kaçabiliyor. Beğenmeyeni yok. Uzun süre kullanınca bayıyor.

    Thierry Mugler Pure Havane fazla reklamını yapıp da aldırtmayalım millete :) Zor beğenirim, bunu estesadüf (tütün kokusu sevenlerdenim) buldum ve cuk oturdu üzerime bir de versace eros var denemek isterseniz:
    http://urun.n11.com/erkek-parfum/versace-eros-edt-100-ml-erkek-parfum-P24976515

    her ne kadar yukarda birisi parfümü beğenmediyse de (firmayı yerden yere vurmuş, olabilir) özellikle bayanlar tarafından farkedilirliği yüksek bir parfümdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratMHA -- 3 Mayıs 2017; 15:9:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuratMHA


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gorod


    quote:

    Orijinalden alıntı: xorify

    Parfüm kalıcılığı: EDT parfümlerde zaten tende 4-5 saati geçmez, yani günde 2 defa bir sabah bir öğleden sonra 2-3 FIS sıkmalısınız. Ama giysi üzerine sıkarsanız 2 gün kokusu kalabiliyor.

    Chrome kalıcılığı da aynen böyle. Farkedilirliği çok yüksek değil ama yakından koklayan çok beğeniyor.

    EDT olup 12 saatten fazla tende kalan parfümlerde var.

    Öte yandan konuya gelirsek. Bu kış 3 tane parfüm kullandım.

    1-) Guerlain LIDGE : İlk başta alışmakta zorlandım, ama muazzam bir parfüm. Hemen fark ettiriyor kendisini. Çok övgü alıyor.

    2-) Thierry Mugler Pure Havane : Özellikle kıyafette çok iyi, insanın üstünü yiyesi geliyor.. Yine aşırı övgü alan bir parfüm.

    3-) Bentley Infinite Intense : Pek bilinen bir koku değil, açılışta kara biber ağır kaçabiliyor. Beğenmeyeni yok. Uzun süre kullanınca bayıyor.

    Thierry Mugler Pure Havane fazla reklamını yapıp da aldırtmayalım millete :) Zor beğenirim, bunu estesadüf (tütün kokusu sevenlerdenim) buldum ve cuk oturdu üzerime bir de versace eros var denemek isterseniz:
    http://urun.n11.com/erkek-parfum/versace-eros-edt-100-ml-erkek-parfum-P24976515

    her ne kadar yukarda birisi parfümü beğenmediyse de (firmayı yerden yere vurmuş, olabilir) özellikle bayanlar tarafından farkedilirliği yüksek bir parfümdür.

    Eros'u ne yazık ki beğenemedim. Ama kadınlar üzerinde değişik etkisi var bu bir gerçek.



    Öte yandan yaz için Creed Aventus aldırdım yurtdışından gelen kuzene.. Çok çılgın bir şey. Birde ucuz bi yazlık aldım günlük sıkarım diye. Nautica Voyage.. Parasının karşılığını fazlaca veriyor..
  • geçenlerde sevil sephora ve tekin acar mağazalarını gezdim. 1. elden aldığım izlenimler:

    (not bütün kokuları denemedim sadece isim yapmış olanları denedim)

    acqua di gio pour homme: bunu almıştım önceden; güzel koku tavsiye ederim, internetten alırsanız direk fiyat performans ürünü. ağır değil hoş koku herkes seviyor.

    invictus: biraz sentetik. doğal kokmayan parfüm kullanmam diyorsanız almayın. 1 saat geçince güzel kokmaya başlıyor, orta katman kokuları o zaman boy gösteriyor. 3 fıstan fazla sıkmayın mide bulandırabiliyor.

    dior sauvage: johnny deep in reklamını yaptığı ürün. kesinlikle almayın iğrenç birşey. o blogçular fln kesin para alıyordur. üstelik pahalı sayılır.

    dior homme intense: dior un amiral gemisi şu an bu koku. daha önce arkadaşın mesajlarını aktarmıştım. şimdi kendim gittim denedim. üzerine sıktığım gömleğimle ilişkiye giresim geldi. yok böyle bir koku. vanilya ve çiçek gibi kokuyor ama içinde vanilya var diye yazmıyor. süsen ve lavanta kokusu varmış. edp olduğundan dolayı kalıcılık var. sıktığım gömlek ertesi gün bile kokuyordu. doğal bir koku. dior sauvage gibi mide bulandırıcı değil. fiyatı biraz pahalı yalnız.

    dior eau sauvage: aldığım kokular limon, çiçek ve aroma kokularıydı. kalıcılık ve farkedilirlik dior homme intense'e göre az. yani 100 ml alsanız daha sık aralıklarla kullanmanız lazım. güzel bir koku, rahatsız edici değil, sentetik değil, mide bulandırıcı değil. tavsiye ederim ama dior homme intense kesinlikle daha iyi.

    YSL la nuit de l'homme ve YSL l'homme ultime: bu ikisini aynı gün biri sol koluma diğer sağ koluma sıktırdım. dolayısıyla direk karşılaştırma imkanım oldu. YSL la nuit de l'homme kesinlikle daha güzel bir koku. alcaksanız bunu alın l'homme ultime almayın. hafif bir sentetiklik var. kokuyu tarif edemiyorum, anlatılmaz koklanır

    paco rabanne 1 million: böyle altın külçesi gibi bir şişesi var. sentetik bir koku. daha çok bar ve klüp kokusu gibi. gündelik hayatta ağır kaçabilir. invictus ayarında bir koku ama daha şekerli bir izlenim bırakıyor. kalıcılık ve fark edilirlik iyi seviyede. bence invictus sürdükten 1 saat sonra çok daha güzel kokuyor.

    bleu de chanel önceki yazdığım gibi bir fark yok. freş traş kokusu gibi. ben şahsen chanel ve calvin klein kokularını beğenmiyorum ama beğenenler de vardır.

    dolayısıyla denediklerim arasında en güzel kokanlar bence:
    dior homme intense ile YSL la nuit de l'homme.

    fiyat performans ve dolayısıyla imza kokusu için:
    acqua di gio pour homme.

    yukarda bir arkadaş belirtmiş, size yakışan kokular yaşa ve tipinize göre de değişir. ben buna şahsen katılıyorum ayrıca giydiğiniz renklere göre de farklı etki bırakabilir. özellikle kadınlar üstünde. bordo bir gömlek giyiyorsanız dior homme intense, böyle tatil temalı hawai gömleği gibi bir gömlek giyiyorsanız acqua di gio kullanın.

    son bir tavsiye vereyim fragrantica diye bir site var. düşündüğünüz parfümün adını google a yazın. sonra yanına fragrantica ekleyin aratın. gelen sonuçlarda bu site linkini gördüğünüz sonucun yakınlarında parfümün puanı yazar.

    bu sitedekilerin çoğu erkek. genelde puanlamayı kokunun kendilerine ve bayanlara göre güzel oluşuna göre yapıyorlar. dolayısıyle burada 4.1 ve üzeri puan alan parfümler oldukça iyidir diyebiliriz. mesela dior homme intense 4.5 YSL la nuit de l'homme 4.4 fln dı son baktığımda. güzel kokular yani
  • Creed Aventus açık parfümde kodu nedir loris mağzasından alıcam acil yazsın dostlar
  • 50 tlye İstanbulda parfüm önerisi var mı
  • daha önce uzunca yazdım. onlara birkaç parfüm daha ekleyim. burada yazılan parfümler genelde en popüler olanlar.

    bvlgari aqva pour homme: acqua di gio gibi deniz kokulu, ama acqua di gio kadar çok bileşen barındırmıyor. turunçgil + deniz + yosun + tuz kokusu var. bir sahil kenarındayken denizin tuzlu kokusunu anımsatıyor. acqua di gio biraz daha ferah, çiçeksi ve şekerli bir koku iken bu koku daha bir tuzlu. yaz ayları için tavsiye ederim adg'ye rakip olarak.

    spicebomb: bu biraz pahalı mililitresine göre. ama çok güzel bir koku. ağır, rahatsız edici olmayan erkeksi bir koku. hani böyle tonton bir akrabanız var ise, sanki o traş olmuş da yanağını size yaklaştırmış gibi kokuyor.

    acqua di gio profumo: acqua di gio (kısaca adg) pour homme gibi. ama içinde daha az bileşen kokusu var. ferah bir koku. yaz ayları için uygun. deri kokusu yok fakat hafif bir tütsü kokusu var gibi ama rahatsız edici değil, aksine erkeksilik katmış. adg yi anımsatsa da tam olarak aynı değil. üniversiteyi bitirene kadar adg, iş hayatında profumo derim.

    burdaki bu 3 koku da sentetik değildir, aşırı sıkmadığınız sürece baş dönmesine neden olmazlar. tavsiye edilir.
  • Terre d' hermes
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.