Şimdi Ara

EN HIZLI KOL KASI NASIL YAPILIR ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sayın forumdaşlar bu konu hakkında acil yardımınıza ihtiyacım var az önce az kalsın g*beriyordum ve şu anda boynum çok kötü acıyor. bana sürekli karışan bir it var ve bu itle sürekli yumruk yumruğa kavga ediyoruz bu nedenle birkaç haftadır setler halinde şınav çalışması yapıyorum ama uzun zamandır yapmama rağmen anca 15 şınav zar zor çekebiliyorum yani uzun sürede az artıyor. ben kollarımı büyütmek derdinde değilim sadece güce ihtiyacım var ama çok yavaş gelişiyor ve sınava hazırlanıyorum bu yüzden spor salonuna gidemem eve dambıl seti falan alabilirim. kollarımı en hızlı nasıl güçlendirebilirm ?. şahıs benden daha güçlü ama aşırı bir farkımız yok, yok yere sataşıp duruyor buna artık bir son vermem gerek hiç iyi değilim.




  • Chin up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir spor yapma guclenme şekli yok, diyelim ki Arnold oldun ne yapacaksın ? Öldürecek misin karşındakini. Eğer amacın oysa zaten kasa da gerek yok her evde bıçak vardır.


    Senin öncelikle sana sataşan tiple arandaki meseleyi halletmen, halledemiyorsan iletişimi koparman lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    hocam öldürmem zaten ama sürekli kavga ediyoruz ben buna güzel bir ders versem bir daha karışmayacağını ümit ediyorum.

    maalesef hocam ben herhangi bir iletişim kurmadığım halde bu it kendi gelip dalaşıyor. bu itten uzaklaşamıyorumda çünkü kendisi kardeşim oluyor. (normal kardeş kavgaları değil)

  • Madde bağımlısı falan mı hocam ? Lise yurdunda kalma imkanın varsa hiç düşünme kal derim üniversitede de şehir dışı yazar iyice bırakırsın görüşmeyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kol kaslarını güçlendirmek ikinci plan.

    İlk plan nasıl yumruk atılacağını öğrenmek olsun. Sana el kol şakası yapıyorsa bu şakalardan kurtulmak için koldan çok bacak kasına ihtiyacın var. Elemanı sırtladığın gibi yere vurursun.

    2 ay içerisinde olacak iş değil. O yüzden mide üstü gibi yerlere tam hangi noktalara vurman gerektiğini öğrenirsen elemanı sakatlamadan 3 4 saat kıvrandırırsın.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon hocam bildirim gelmediği için geç gördüm. madde bağımlısı değil. açıktan okuduğum için yurda gidemem mebur üni kazanmayı bekleyeceğim artık.

  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    eyvallah hocam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.