Şimdi Ara

En İyi Aidatsız Kredi Kartı 2018 [Yeni] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
9
Favori
82.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ms2947

    Hocam benim aldığım silecek, cep telefonu ekran koruyucu ve araba kokusuydu. Belki ondan 6 ya bölmüş olabilir.
    Aynen, aldıklarınız elektronik sektörü dışında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ege..

    Bonus Flexi de ki "Elektronik sektörlerinde en fazla 3 taksite kadar yararlanılabilir." özelliği ile ilgili bir durumdur.
    6 taksit yapabilen arkadaşın aldığı muhtemelen elektronik sektörü dışında bir alışveriştir.

    Alıntıları Göster
    Benim almak istediğim ürün mobilyaydı, elektronik ile ilgili değildi. Bankaya sordum haber bekliyorum hala, cevap gelirse yazarım sonucu.

    Kart aidatı olmaması gerekiyor. Flexi kart aidatsız karttır. Kart aidatı kesilirse iade isteyin mutlaka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankadan gelen bilgilendirme aşağıdaki gibidir. Söylediklerine göre Flexi'ye özel bir durum söz konusu değilmiş, taksitlendirme sınırlandırmaları yasal düzenlemelere göreymiş. Ama tabii doğrudan benim soruma olan bir cevap değil bu, genel bir cevap. Böyleyse bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik. Flexi kullananların bilgisine.

    "Bonus Flexi kartınızın taksit özelliği ile ilgili mesajınız hakkında size bilgi vermek isteriz.

    Bonus Flexi ile kart ücreti ödemeden, Türkiye’nin en yaygın üye işyeri Bonus üye işyerlerinde bol bol bonus kazanabilir ve kazanılan bonusla bedava alışveriş yapılabilirsiniz.

    Bonus Flexi kredi kartınız ile, Yasal düzenlemeler gereği, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında 3 ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık ,konaklama ve kulüp - derneklere yapılan ödemelerde ile ilgili harcamalarda en fazla 6 ay, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda ve vergi ödemelerinde en fazla 9 ay olarak taksitlendirilme yapılabilmektedir. Telekomünikasyon, kuyum, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki alımlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.

    100 TL ve üzeri peşin alışverişleriniz için aylık %2,25 faiz oranı ile 2,3,5,6 8,11 aya kadar taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. (KKDF ve BSMV hariçtir.) Bunun için işlem anında size sms geldiyse sms ile hemen başvurabilir, ya da işlemleriniz henüz ekstrelenmeden 444 0 333 Alo Garanti veya Garanti Şubelerinden başvurabilirsiniz.

    Detaylı bilgi için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari/bonus-flexi?gclid=CNy14LeUv8gCFUg8GwodbDULKw

    Bonus Flexi kredi kartımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    İyi günler dileriz.

    Müşteri Deneyimi Destek Ekibi"




  • finansbank fix kart mı yoksa enpara kredi kartımı arkadaşlar, bankam finansbank oluğu için çıkartıcam kararsız kaldım, sadece taksit için kullanmayı düşünüyorum çok alışveriş yapan biri değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 17 Mayıs 2019; 3:31:34 >
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Enpara kredi kartını tavsiye ederim..
    Özellikler için Web sitesini incele yada ana konusu var..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paraf kullanan varmı parafa başvursam halkbankasına hesap açmak gerekiyor mu
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hesap açmanıza hocam, aidatda yok normal paraf kredi kartında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pusat1249

    Gerek yok hesap açmanıza hocam, aidatda yok normal paraf kredi kartında
    Hocam sitede parafta aidat ücreti gözükmekte alınmıyor mu alinmiyorsa bende basvurayim bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Alınmıyor,ben müşteri hizmetlerinide aradım sorun yok ama pek kampanyaları iyi değil. Yinede kendiniz bilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pusat1249

    Alınmıyor,ben müşteri hizmetlerinide aradım sorun yok ama pek kampanyaları iyi değil. Yinede kendiniz bilirsiniz.
    Anladım teşekkürler bugün halkbanktan vadesiz hesap actim bu ucretsiz findeks raporu icin falan bulunsun diye duruma göre parafta aliriz belki ilerleyen zamanlarda çoğu kredi karti var onlar avantsjli paraf dediğiniz gibi biraz sönük kaliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    pusat1249 kullanıcısına yanıt
    bir noktaya değineyim internetten alışverişi kullanıyorsanız hepsiburada v.s taksiktli alışverişte fark bindiriyor 300 liralık ürüne minimum 10-15 tl. seneede 2-3 alışveriş de rahat aidat vermiş gibi yapar. kampanyaların azlığıda cabası saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 26 Mayıs 2019; 11:2:58 >
  • İş Bankası ilk defa aidat yansıttı.
    Kartı kapatıp aidatsız ve Temel özellikli bir kredi kartı araştırıyorum.

    İhtiyaçlarım:
    - Aylık 500 TL civarı harcama (taksitler dahil),
    - İnternet alışverişlerinde kullanılacak (bilet, elektronik, kozmetik vs),
    - Otomatik ödeme talimatı verebilecek (vodafon hat, superonline internet vb için)
    - Taksitlendirme yapabilecek.

    Puanlarla işim yok. Olmasa da olur.

    Yardımcı olursanız sevinirim
  • average_student A kullanıcısına yanıt
    o dediğiniz şeyler kredi kartlarının hepsi ile yapılabiliyor hocam. ben axess free kullanıyorum, memnunum. geçen ay 1100 tl harcama yapınca 35 tl puan verdi. bu sadece bana özel mi bilmiyorum. bu puanı da hepsiburada, n11 gibi sitelerde kullanabiliyorsun. hiç hesapta yokken gelen para iyi oluyor. enpara da iyi diyorlar ama ben hiç kullanmadım.

    doğalgaz elektrik, su, internet, telefon vs. gibi faturaları ödemek için fastpay uygulamasını kullanmaktayım. bütün abonelikleri uygulamaya tanımladım. axess free kredi kartımı da tanımladım. bütün faturaları axess free kredi kartı ile fastpay uygulamasından ödüyorum. hiç bir şekilde ek ücret almıyor. uygulamayı kullanmakta ücretsiz. üstüne bir de elektrik faturasının %10'unu iade ediyor. iade edilen ücreti de kendi banka hesabına havale/eft yapabiliyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-218469438

    Bu mesaj silindi.
    hocam bende 2 tane var ve borcu bitince birini daha kapatacağım. tek axess free kullanacağım. 2 tane var diye hayıflanırken sizde maşallah yok yok. cüzdanınızı çaldırdığınız zaman (inşallah öyle bir şey olmaz) iş yerinden 1 hafta izin alın.

    axess free kendine özel kampanyaları mevcut mesela bana geçen ay 1100 tl harcama yaparsam 35 tl chip para vereceğini mesaj ile iletti. bende geçen ay 1100 tl harcama yapınca 35 tl chip para verdi. geçen ay 1100 tl harcadım, bu ay yine mesaj geldi, bu seferde 1250 tl'ye 35 tl chip para vereceklermiş. herhalde bu ay mtv ayı olduğu için yükseldi harcama tutarı. puanlar hb, n11 gibi popüler sitelerde geçiyor. evin küçük ihtiyaçları için iyi oluyor.




  • valla hocam helal olsun. bu işleri çok iyi takip ediyorsunuz. ihtiyacınız olup olmadığına karar verecek olan da sizsiniz. ben sadece bir faydasını söyledim. diğer arkadaşlar benden daha iyi bilirler bu konuları. enpara ile faizsiz 6-9 taksit yaptırıyorum demişsiniz. bu taksitli nakit avans içinde geçerli mi ?
  • merhaba arkadaşlar ben akbank freekart kullanıcısıyım ve bu kartın bir negatif yönünü (kullanıcıya göre değişir) bugün öğrenmiş oldum. ihtiyacımdan dolayı taksitli nakit avans çekmek istedim, vermedi. bende müşteri hizmetleri ile görüştüm. dedi ki; free kartınızın nakit avans çekme limiti yok. bundan dolayı ne nakit avans ne de taksitli nakit avans çekemezsiniz, dedi. moralim bozuldu resmen. peki o zaman nakit avans çekme limitini yükseltelim dedim. dedi ki; onu manuel olarak yükseltemezsiniz. o sizin ödemelerinize göre bankamız tarafından yükseltilecek, dedi. 3 ayda kredi kartımdan 10 bin TL'den fazla harcama yaptım. hala nakit avans çekme limitim sıfır.

    demek ki kart aidatı almıyoruz, dolayısı ile kredi kartınıza nakit avans limiti de vermiyoruz diyorlar.

    başka kart aidatı olmayan, nakit avans çekme limiti gibi saçma sorunu olmayan, puan kazandıran ve puanı n11, hb gibi sitelerde geçen bir kart almaya karar verdim. önerilerinizi bekliyorum. aklımda enpara var...




  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Free kartta kartınızdan taksitli nakit avans kullanın diye reklam mesajları gelir ancak mobil uygulamadan, internet bankacılığından işlem yapmak istediğinizde kullanılabilir nakit avans limitiniz tanımlı değildir uyarısı verir. Sonra çağrı merkezini ararsınız tanımlı değil denir, ödemelerinizi düzenli yapın açılır denir ama açılmaz. Mayıs 2018'den beri kartı hemen hemen her ay kullanırım ama nakit avans açılmadı daha. Açılacağı da yok. Kullanmayı bıraktım ben de. Aidatsız olarak enpara ve bonus flexi kullanabilirsiniz. Nakit avans olayı ikisinde de var. Taksitli na olayı flexi de var.
  • hocam sizde bonus kart var diye görüyorum. rica etsem bonus kart ile taksitli nakit avans denemesi yapar mısınız? çekim değil sadece deneme. 5000 TL'ye 5 taksit kaç TL faiz bindiriyor. elimdeki maximum kart ile 5000 TL'ye 5 taksitte 365 TL faiz bindirdi.

    enpara kredi kartı ile 2900 TL tek taksit çektim. 10 günde yaklaşık 150 TL faiz bindirdi. bende ekstre kesilmeden tüm borçları kapattım. her gün neredeyse 2 TL faiz atıyor... (hiç hesaplı değil.)

    bonus kartı olan diğer arkadaşlar 5000 TL'yi 5 taksit denemesi yapıp kaç TL faiz bindirdiğini buraya yazarlarsa sevinirim. iyi günler...
  • cevap için teşekkürler hocam. en düşük yapı kredi vermiş. acaba kampanya mı var? world eko kartta kart adiatı yok. acaba taksitli nakit avans olayı var mı? havale eft olayları haricinde, taksitli alışveriş olsun, taksitli nakit avans olsun vb. hepsini topladığınızda hangisi daha avantajlı olyor hocam. bonus flexi mi yoksa world eko mu? bonus flexi de de bildiğim kadarıyla taksitli nakit avans olayı var.
  • Denizbank ın netkart ı nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.