Şimdi Ara

En İyi Beyaz Eşya Markaları Hangileri? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
203.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orjinalden alıntı: dino13

    Evlilik hazırlıkları içerisinde olduğumdan 2008 haziran tarihi itibarı ile başlığı güncelliyor, cevaplarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler...

    Şimdi en iyi marka şu dememin size hiçbir faydası olmayacaktır. 450YTL'ye göre en iyi makine başkadır, 900YTL'ye en iyi makine başkadır.

    Bu açıdan bütçenizi belirtmeniz gerekiyor.

    Ha bütçe derdiniz yoksa

    En iyi buzdolabı: Amana'nın tüm modelleri
    En iyi çamaşır makinesi: Miele W 3985 WPS
    En iyi bulaşık makinesi: Siemens/Bosch T serisi
    En iyi ankastre: Gaggenau


    Merhaba candoğan bey, miele kataloğu var elimde, dediğiniz makineyi inceledim. W 3923 WPS ED modeli ile arasında fazla bir özellik farkı göremedim ama bu makine 4700 tl, 3985 navitronic de 6750 tl civarında geziniyor. Bu makineyi neredeyse 2 milyar daha pahalı yapan özellik ne?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 28 Nisan 2010; 18:15:31 >




  • arkadaslar klima alacagim boch marka burada modeller var hangisini oneriyorsunuz bir yardimci olacak varmı evin salonu 25 m' hangimodel almalıyım saglammıdır bu markawww.klimakombiservis.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevoN


    quote:

    Orijinalden alıntı: dogukan2009

    Merhaba,

    Ben servis ağının kuvvetli olması, türk malı olması v.b. sebeplerden dolayı Vestel Hera 7007 satın aldım. Gayette memnunum.Tavsiye ederim.


    Vestel Arçelik Türk Malı değil.
    Dışardan malzemeler geliyor Türkiyede montajı yapılıyor sadece.


    güzel kardeşim sen çok derin bi adamsın herhalde kimse bilmiyor sen biliyorsun nasıl bu sonuca vardın biraz açıklar mısın arçeliğin lg ve diğer firmalara ürettirdiği eşyaları var zaten açıkça belli ediyor kendisini birebir aynısı ama vestel ister iyi ister kötü yapsın son yılarda tamamen kendi tasarımı ve kendi üretimidir ama 4-5 yıllık makineleri montaj olabilir




  • :) ben Çin malı alacağıma Türk malı alırım. Artık bütün ürünlerin girdileri, aksam vs parçaları dünyanın 4 bir yanından toplanıyor. Konu Arçelik Vestel değil Samsung bile kendi ürettiği ürünlerde %100 samsung tekonojisi kullanmıyor (TV belki Hariç tutulabilir). Artık eskisi gibi kaliteli dayanıklı tüketim malları üreten kimse yok, Miele hariç. Onun da dezavantajı 2000-4000 TL bir makinaya para veriyorsunuz 20-30 sene kullanıyorsunuz yeni çıkan teknolojileri takip etme şansından marum kalıyorsunuz. Diğer markaların ürettiği kensi üst segmentindeki makinalar da en az 10 - 15 yıl çalışıyor ve max fiyatları 2000 tl cıvarında oluyor yani sonuca bakacak olursak (kendi açımdan) 2. opsiyonu tercih etmek benim için her zaman daha mantıklıdır.
    Siz, ben, o , şu , bu Türk markalarını tercih edip en azından bir şans vermez ise hiç bir zaman bir Türk markası şu an yapmış olduğunuz sıralamalarda zirvede olamaz. Kesinlikle paranız sizin boşa harcayın demiyorum ama kişisel çıkarlarımızın yanında birde milli çıkarlarımız (her ne kadar bunu gerçekleştirirken bazı şahızların cüzdanını daha da çok şişireceksek de) da gözetlenmeli yerli sermaye desteklenmeli, böylece hem teknoloji konusunda ilerleme kaydederiz hemde istihdam yaratarak etrafımızda işsiz olan kendi yakınlarımız için de iş bulma şansını arttırmaya katkıda bulunmuş oluruz.




  • Benim sıralamam şu şekilde olur.

    Dolap: 1. Amana 2. Samsung 3.Sharp
    Bulaşık: 1. BSH 2. Miele 3. Koç
    Çamaşır: 1. BSH 2. Miele 3.Koç
    Fırın: 1. Electrolüx 2. Koç 3. BSH
  • Bütün hepsini BOSCH yada SİEMENS al kafanda soru işareti yasama hem kalitesi hem fiyatı ile A+
  • Bosch-Siemens grubu şu an piyasada kaliteli bana göre.Beyaz eşyada bu markalara bakıyorum.
  • arkadaşlar bu tür ürünlerde bence garanti sonrası teknik servis ve yedek parça konusu çok önemli çünkü benim 2003 yılında bosch marka bir çamaşır makinesi aldım 2010 yılı başında arızalandı servisi çağırdım baktılar teşhis olarak makinanın su valfi suyu kesmemiş bu nedenden sabun gözünde elektronik karta su kaçmış ve kart yanmış ee fiyat ne dedim sıkı durun gözlerinize inanamayacaksınız tam 750 tl istediler bende dedimki bana 500 tl verin makina sizin olsun bu makina okadar etmez dedim ama nafile yani sonuç olarak bu şartlarıda göz önünde bulundurun netice olarak beyaz eşya 3 yıl için alınmıyor insan en az 10-15 yıl kullanmak için alıyor buna göre değerlendirmek daha mantıklı bence karar sizin
  • yerli79 sana katılıyorum. Teknik servis çok önemli. Ben bu aralar çamaşır makinemi değiştireceğimden dolayı çamaşır makinelerine bakıyorum. LG`nin bir makinesi var. LG F1443KDS7 modelinin motor garantisi tam 10 yıl..Bana güven verdi açıkcası.
  • LG ÇAMASIR MAKINELERI COK GUZEL BEN ALDIM KAYISSIZ MOTOR SISTEMI VAR ONLARDA COK MEMNUN KALIRSINIZ KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerli79

    arkadaşlar bu tür ürünlerde bence garanti sonrası teknik servis ve yedek parça konusu çok önemli çünkü benim 2003 yılında bosch marka bir çamaşır makinesi aldım 2010 yılı başında arızalandı servisi çağırdım baktılar teşhis olarak makinanın su valfi suyu kesmemiş bu nedenden sabun gözünde elektronik karta su kaçmış ve kart yanmış ee fiyat ne dedim sıkı durun gözlerinize inanamayacaksınız tam 750 tl istediler bende dedimki bana 500 tl verin makina sizin olsun bu makina okadar etmez dedim ama nafile yani sonuç olarak bu şartlarıda göz önünde bulundurun netice olarak beyaz eşya 3 yıl için alınmıyor insan en az 10-15 yıl kullanmak için alıyor buna göre değerlendirmek daha mantıklı bence karar sizin



    benden de bosch çamaşır makinesi kart için 500 TL istediler. Sırf bu parayı vermemek için, yeni makine bakıyorum. BSH grubuna komple soğudum. Profilo da alınca aynı miktarda söğüşlenecek miyim diye düşünüyorum.




  • Kaliteli markalar yıllara göre değişebiliyor,öyle 10 sene önce Arçelik aldım,taş gibi hala çalışıyor deyip,şu an arçelik kaliteli diyemeyiz.
    Çünkü zamanla markalar strateji değiştirebiliyor,sahipleri,ortakları değişebiliyor,kazanç stratejileri değişebiliyor,bazıları tekonolojiye ayak uyduramıyor.

    Ben düşündüğüm kadarıyla paylaşayım markaları:

    Tüplü TV: Loewe - Bang & Olufsen - Sharp - JVC - Sony
    LCD-LED TV : Loewe - Sharp - Samsung
    Buzdolabı: Amana (pahalı) , Sharp
    Çamaşır Makinesi: Miele (pahalı)
    Bulaşık Makinesi : Miele (pahalı)



    Liste uzayıp gider,önemli olanları yazdım,pahalıdır yazdıklarım,maddi durumunuz iyi değilse,kesinlikle almaya çalışmayın,gerek yok.Fiyat performans açısından değerlendirdiğinizde,Samsun bir buzdolabı yada LG bir buzdolabı Amana'dan iyidir,ama fiyat söz konusu olmazsa Amana rakipsizdir mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Eylül 2011; 3:01:56 >




  • Piayasadaki en iyi beyaz eşya markası LG dir beyler neden LG çamaşır ve bulaşık makinalarında 10 yıl motor garantisi veren ve direct drive patentini elinde tutan markadır. Yük sensörü ile daha ekonomik yıkama sağlar ve inanılmaz sessizdir sadece 39 desibel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalfethi

    Piayasadaki en iyi beyaz eşya markası LG dir beyler neden LG çamaşır ve bulaşık makinalarında 10 yıl motor garantisi veren ve direct drive patentini elinde tutan markadır. Yük sensörü ile daha ekonomik yıkama sağlar ve inanılmaz sessizdir sadece 39 desibel.

    Camasir makinası olarak Lg aldım kullanıyorum ama bulasik makinasını cok beğenmedim.Acikcasi cok kullanışlı gelmedi,tasarımını da cok beğenmedim.Siemensin modelleri,özellikle 3 sepetli olanları cok daha estetik hem de malzemesi daha kaliteli duruyor.
  • Bulaşık makinasında yük sensörleri mevcut ayrıca komple döküm çelik piyasa hiçbir markada üst segmentde olmayan ürünler komple çelik değil ve koku yapıyorlar LG kokmaz nedeniğ belli antibakteriyel.
  • buzdolabı:1-whitewestinghouse 2-sharp 3-miele

    çamaşır makinesi:1-miele 2-samsung 3-lg

    bulaşık makinesi: 1-siemens 2-miele 3-electrolux
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguz220

    buzdolabı:1-whitewestinghouse 2-sharp 3-miele

    çamaşır makinesi:1-miele 2-samsung 3-lg

    bulaşık makinesi: 1-siemens 2-miele 3-electrolux

    kullanmadıüım için -mieleyi- birşey diyemeyeceğim. ama eminmisiniz siemens -ki kullanıyorum- mieleden dahamı iyi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canoka

    quote:

    Orijinalden alıntı: oguz220

    buzdolabı:1-whitewestinghouse 2-sharp 3-miele

    çamaşır makinesi:1-miele 2-samsung 3-lg

    bulaşık makinesi: 1-siemens 2-miele 3-electrolux

    kullanmadıüım için -mieleyi- birşey diyemeyeceğim. ama eminmisiniz siemens -ki kullanıyorum- mieleden dahamı iyi?

    bulaşık makinası için sormuştum?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canoka

    quote:

    Orijinalden alıntı: canoka

    quote:

    Orijinalden alıntı: oguz220

    buzdolabı:1-whitewestinghouse 2-sharp 3-miele

    çamaşır makinesi:1-miele 2-samsung 3-lg

    bulaşık makinesi: 1-siemens 2-miele 3-electrolux

    kullanmadıüım için -mieleyi- birşey diyemeyeceğim. ama eminmisiniz siemens -ki kullanıyorum- mieleden dahamı iyi?

    bulaşık makinası için sormuştum?

    miele aslında her üründe en iyisini yapıyor.bulaşık makinesi de kalite olarak fark yok ama elektronik aksam siemenste daha iyi..ama dediğim gibi para varsa miele hepsi için




  • Arkadaşlar, farklı ürünler için farklı markalar en iyi olarak sıralanmış.Ama ben çamaşır,bulaşık ve kurutma makinesi için ideal olabilecek(kalite,servis ağırlıklı...) tek bir marka önerisi almak istiyorum.Hepsini tek marka alacağım.Özellikle Candoğan62 beyin cevabını merak ediyorum.Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.