Şimdi Ara

en iyi dizel otomatik hangisi (max 50bin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 gun icerisinde yeni bir arac almayi planliyorum, malum baslikta gorunen sartlar onceligim, onerilerinizi bekliyorum (sifir yada max 3 yasinda).



  • 50.000 tl ise ve dizel otomatikse EDC yani renault grubuna bakmanı öneririm....... Genel olarak bakıldığında güzel araçlar ve çoğu markadan da daha hızlı geliyor, ikinci eli iyidir, servis fiyatları ve parçaları daha makbul rakamlardadır.....
  • 0 km olarak kendi aracımı tavsiye edebilirm. motor sorunsuzdur. şanzıman ise zaten 2+2 4 yıl garantili. otomatik şanzıman şans işidir. DSG örneine bakabilirsiniz. o teknoloji harikası şanzıman bile arızalı diye anılıyor.üstelik çok sonra garantiniz bittiğinde easytronic olurda arıza verirse ucuza yaptırabilirsiniz. piyasada en çok bulunan en oturmuş yarı otomatik şanzımandır kendisi. f-p aracı astra.

    ikinci olarka yeni c4 diyorum. 1.6 dizel + mcp. fena bir kombinasyon değil. ancka tamamı şehir içinde gerçekleşen kullanımlarımız için ( günümüzde durum bu) 15 20 beygir fazla diye gidip 6 7 bin lira (en az ) astraya göre fazla vermeye değer mi siz düşünün.

    bir sonraki kia ceed. benim sevdiğim ancak küçük bulduğum bu araç 4 ileri otomatik şanzımanı ile 7 litre civarı yakıt tüketir. 4 ileri şanzıman bana sıkıcı geliyor açıkçası. motor olarak gayet iyi.


    megane 3 hb , buda güzel bir araç dci+ edc güzel bir kombinasyon. edc daha kendini ispatlamış değil. baş ağrıtabilir.


    astra harici tüm araçlar astradan pahalı. donanım olarak eşdeğerleri en az 6 7 bin daha pahalı. Astra hem alman üretimi, hem malzemesi sınıfında en üst düzey 2 3 araçtan birtanesi hemde donanımlı. piyasasıda var. 2014 e kadar üretimde olacak minimum. performans sorunsa o 6 7 bin liranın bin lirasına çip yaptırılır powe box alınır shell gtl yakıt alınır spoiler alınır vs. vs. ben astra diyorum.




  • Normalde TDI+DSG önerirdim ama, fiyat sınırlaması koyduğunuz için ve bu fiyata da VW bulamayacağınız için Renault dCi+EDC derim.

    Tabi ben sıfır için yazdım bunu.
  • oncelikle tesekkurler, cok kisir bir tercih listesi olacagini onceden bilerek bu basligi astim, secenekler malesef fazla deil, gonul ister ki tdi + dsg bir golf almak ama o araca o paralari vermeyi israf olarak goruyorum (tamamen kendi dusuncem), ve malesef bu kriterlerde fazla secenegi olmuyor insanin. Kia ceed ve peugeout 308 sanirim mantikli secenekler arasinda duruyor ne kadar maddi olarak sikismasam kesinlikle almiyacagim araclar olsada.
  • 308 almaktansa ceed alın daha iyidir.

    Hala astra diyorum ancak.
  • Kia ve Hyundai'nin dizel otomatiklerinin çok memnun ettiğini duydum. Aynı zamanda araçların 5 yıl garantisi bulunması insanın içini rahatlatıyor. Ben alırsam kesinlikle bu 2 markadan alırım.

    Ortağımda yakın zamanda FordFocus Ghia dizel otomatik vardı hani şu sorunlu olanlardan, yeni sattı 1 kere şanzıman yapıldı servisde garantiden ondan sonra bir sıkıntısı olmadı. 100km/7.5 Lt klima açık İst. içi Tüketimdeydi en son.
    PSA grubu dizel motor Kullanan peugeout 308,Citroen C4,Ford Focus araçların değerleri sanırım aynı .
  • opel astra alınabilir
  • troy gelmeden yazayım chevrolet epica al hocam, pazarlıkla sıfırını 52.000 e bulabilirsin, ama bir g.koreli araç aldıgını unutmadan...
  • tdi dsg derim, 50.000 e olmasada 52000 civarına full leon alabilirsiniz. tek yapmanız gereken, şahsi fikrim renoyu alınası görmüyorum.
    astra h easytronic test
    yeni c4 mcp test
    kia ceed test (son zamlarla cazibesi kalmadı gerçi)
    leon tdi dsg test

    bu araçları test et, sonra fikrini alalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.