Şimdi Ara

En iyi dizel yakıt nerden alınmalı??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
108.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Petrol ofisi en iyisi biz hep ordan alırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar malesef yasadigimiz yerlerde her istasyondan yok. Kucuk yerlerse po, opet(sunpet) ve shell bulunabiliyor. po puan kartindan dolayi ben de po tercig ediyorum.

    Olsaydi total en iyisi bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en iyi mazot nerde .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once Total olmazsa shell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 1 yıldır Türk Petrol ve Lukoil istasyonlarından yakıt alıyorum. Geçen ay arabanın senelik bakımında mazot filtresini değiştiriken tamirci arkadaş "abi yakıtı sen nereden alıyorsun helal olsun bu kadar temiz mazot filtresi hiç görmemiştim" dedi. Bu bir sene içerisinde yakıt kaynaklı hiçbir problem yaşamadım ve çok memnun kaldım aldığım yakıtlardan. Bundan önce de Shell ve BP başta olmak üzere diğer firmalardan yakıt alıyordum. Bence yakıtlarda özellikle eurodizel zorunluluğundan sonra yakıt farkı kalmadı. Esas önemli olan yakıt firmasındansa istasyon kalitesi. Yoksa hepsi aynı yakıtı kullanıyor.
  • 6 senedir opet'den başka kullanmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye petrolleri
    "Sermayesi devletin kazancı milletin"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün akaryakıt istasyonları yakıtlarını aynı yerden alıyorlar.hiçbir istasyonun yada markanın kendı rafınerısı olmadıgına göre. Onun için hepsi aynı yakıtı satıyorlar. Kenar köşedeki istasyonlar harici heryerden yakıt alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Petrollerini tek geçerim sonra Petrol Ofisi
  • 9 yıldır dizel araçlar kullandım, halen kullanıyorum. Birçok farklı marka denedim ancak benim kendi deneyimlerime göre:

    - Petrol Ofisi'nin mazotu arabamın motor sesini bariz yükseltiyor. Çekiş yada tüketiminde fark görmedim.
    - Shell'in mazot çeşitleri farketmeksizin bariz toplam menzilde 50-60 kilometre daha az gidiyor. Ses aynı, değişmiyor. Çekişte farketmiyor.
    - BP bende hep Opet ile beraber en uzun menzili sağladı. Ayrıca PO'dan sonra sessizleşiyor.
    - Opet hem motor sessiz hem menzil uzun gidiyor.
    - Total ise en memnun kaldığım mazotu satıyor, motor rahatlıyor, sessizleşiyor, çekişi yağ gibi akıyor. Ancak her yerde bulunmuyor ve yerli marka takıntım olduğu için fazla almıyorum.
    - TP (Türk Petrolleri) ise devletin diye biliyorum ve üzgünüm ama bu zihniyetteki yönetime verecek 5 kuruş yok bende.

    Özetle bu 9 yılda hem yerli olduğu hemde sessizlik/performans deneyimlerimde hep memun ettiği için ağırlıklı olarak OPET kullandım.
    Toplam kilometreye vurduğumda ise (Megane 97.000 km, Cee'd 19.000 km) 116.000 km'dir yakıttan bir kez bile şikayetim olmadığı için OPET'e devam ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 23 Ağustos 2014; 19:17:18 >




  • Dostum benim önerim kesinlikle budur shell v power nitro+
  • aracım volvo s40 d2.. ilk sahibiyim.. ilk 2 yıl opet kullandım.. 2. yılın sonunda araç titreme yapmaya başladı bunda benim aracı devirsiz kullanmamın da etkisi olduğu söylendi. ve servis te enjeksiyonların değiştirlmesi önerisi geldi.. bilindiği gibi bizim motor PSA üretimi bir motor aynı motor focuslarda ve citroenlerde kullanılıyor bu araçlarla ilgili de benzer yakıt kullanıp titreme problemi yaşayan bir kaç kişi ile konuştum veya forumlarda okudum..

    araç hem rölantide feci titreme yapıyordu hem de normal sürüşte ara ara titriyordu ve eskisine göre bariz olarak çekişten düşmüştü.. ben de shell nitro ya geçtim 2 -3 hafta kullandım az bir iyileşme oldu sonra depoya katkı maddesi ekleyip 500 km uzun yol yaptım.. döndüğümde araç büyük oranda düzeldi.. shell nitro kullanmaya devam ettim ve sorun tekrarlamadı..

    özetle arabanız yeni ise opet kullanmayın derim.. ama illaki kullanacaksanız titremeye başlayıp başlamadığına hassasiyet gösterin ve belirti verdiği an Shell Total veya BP ye geçin.. tabi bu durum motordan motora farklılık gösterecektir..




  • ARKADAŞLAR BENDE 1.4 DİZEL ARAÇ KULLANIYORUM İLK KULLANDIĞIMDA SHELL DEN ALDIM MUMNUN KALDIM SONRA OPET TEN İKİ DEFA DOLDURDUM ARAÇ ÇEKİŞTEN DÜŞTÜ TEKRAR SHELL E GEÇTİM ŞUAN İYİ DURUMDA
  • 14 yildir,opetten kullaniyorum,6 tane farkli arac tiplerinde pilão,binek arac,traktor ve diger araclarima hep opeti tercih ettim sorun yasamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shell dizelnitro deneyin on numara yakıt performans ses ve uzun sürede motor saglıgı için en iyisi yakıt katkısı almanıza gerek yok bunu kullanınca ...katkı alıncada maliyet aynı oluyo katkılı yakıtla yani sürekli nitro kullanmak en mantıklısı bence katkısız yakıtla arasındaki fiyat farkı 1-2 kuruşa düştü..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shell V-Power Nitro+ Diesel

    Bu yeni ve geliştirilmiş dizel formül, dizel yakıt enjeksiyon sistemlerinin daha hızlı ve daha etkili temizlenmesi amacıyla daha güçlü bir kir temizleyici içermektedir**.

    Ayrıca aktif motor korumasıyla, motor gücünü geri kazanmayı ve korumayı sağlamak üzere geliştirilmiştir.

    Pas önleyici özelliği, hassas bir şekilde işlenmiş yakıt enjeksiyon sistemlerinin paslanmasını önler.

    Shell V-Power Nitro+ Diesel otomobilinizin hem şimdi, hem de gelecekte potansiyel performansına ulaşmasını sağlar.

    Shell V-Power Nitro+ Diesel'in Avantajları

    Daha temiz yakıt enjektörleri - Shell V-Power Nitro+ Diesel en son dizel motorlarındaki dizel yakıt enjeksiyon sistemlerinin temizliğini ve korunmasını daha iyi düzeylerde sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır**.

    Dizel enjektörlerdeki kalıntılar yakıt püskürtmeyi zayıflatarak yakıt akışını azaltabilir ve bu da, güç kaybına neden olur.

    Shell V-Power Nitro+ Diesel, dizel yakıt enjeksiyon sistemlerinin daha hızlı ve etkili temizlenmesi için yeni ve daha güçlü bir kir giderici içermektedir**.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benzindede dizeldede hep bu yakıtı kullanıyorum çok başarılı ve performan gerçekten iyi motor sesi bile bi başka shell nitro+ dan şaşmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < aha Bu ileti shell bayisi tarafından atıldı >


  • Hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markadan ziyade benzin istasyonuna göre de kalite farkı çok olur. Ben hiç şaşmam PO 'dan. Yakitlari her zaman kaliteli oluyor. Ama tavsiye vereyim, 4.Levente gelmeden sanayi mah. Girişindeki PO en kalitelisi bence. Bir çok yerden yakıt almisligim var ama en çok km buradan aldığım yakıt ile gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.