Şimdi Ara

En İyi DJI Drone Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüz teknolojileri arasında popüler olan dronlar her geçen gün farklı modellerde karşımıza çıkıyor. Sizler için en iyi dronlardan bazılarını listeleyelim.

    DJI Mavic Pro

    DJI Mavic Pro şık bir tasarıma sahiptir. Katlandığı zaman cihazınızı sırt çantanızda kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. DJI Mavic Pro 4K video çekebiliyor ve 27 dakika havada kalabiliyor. CMOS sensör türüne sahip olan bu cihaz 734 gr ağırlığa sahiptir.



    DJI Mavic Air
    DJI Mavic Air şık bir tasarıma sahip olup siyah, beyaz ve kırmızı renkleri mevcuttur. Katlandığı zaman cihazınızı sırt çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. DJI Mavic Air 4K video çekebiliyor ve 21 dakika havada kalabiliyor. CMOS sensör tütüne sahip olan bu cihaz 430 gr ağırlığa sahiptir.



    DJI Spark
    DJI Spark modeli de Mavic Pro ve Mavic Air dronlar gibi şık bir tasarıma sahip olup oldukça küçük bir drondur. DJI Spark el hareketlerinizi algılayarak kumandasız kalkış yapabilir ve sırt çantanızda taşıyabileceğiniz kadar ufak bir drondrur. DJI Spark Full HD video çekebiliyor ve 16 dakika havada kalabiliyor. CMOS sensör türüne sahip olan bu cihaz 300 gr ağırlığa sahiptir.


    DJI Tello
    Konun devamı için tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dji drone servis -- 31 Temmuz 2018; 17:27:16 >







  • Resmen reklam yapmissin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.