Şimdi Ara

En iyi Download Programı Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
46.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tabiki idm (internet dolnoad meneger) 1 mb indirme hızı var bende çok hızlı enfes bir program
  • PcKolikq
  • IDM iyidir fakat çok fazla güncelleme çıkartıyor..Güncelleme çıkarmasıda normal çünkü browserlar ha bire güncelleniyor onlara uyum sağlamak için idmde güncelleniyor..Nadirde olsa bazı sitelerde bazen indirmiyor,hata veriyor.Eksi yönü ise tek bir dosyayı bile parçalar halinde indirip ve indirme işlemi bittikten sonra birleştirmesi..Tabi dosya boyutu yüksek ise sistemi baya zorluyor.Diğer eksi yanıda ücretli olması şöyleki bir kereye mahsus bir ücret verip alsak tamam ama aldığımız lisans ile sadece 1 yıl güncelleme alabiliyoruz..Yani lisans ömür boyu ama güncelleme sadece bir yıl.

    Jdownloadera gelirsek jdownloader javayı kullanıyor..İndirme yaparken 250 mb civarı ram harcıyabiliyor.Yalnız indirme bittiğinde IDM'de olduğu gibi dosyaları birleştirmeyi beklemiyorsun..Güzel yanlarından birisede partlar halinde bir dosya indirdiğinde tümpartlar bittiğinde kendisi otomatik rardan çıkartıyor.Jdownloader ücretsiz.

    Diğer download programları vasat altı genellikle hepsini kullandım sayılır..Ama IDM ve Jdownloader gibi stabilini bulamadım.




  • IDM'nin leş arayüzü, onca derde deva haline ket vuruyor. O kadar popüler bir program yaz, kullanışsızlık abidesi çıksın. Yok şu ayar şu konfigrasyon şu modül şu buton hede hödö.

    Torrent var neyseki. Tabi amatör yapımlarda mecbur IDM'ye geçiyoruz.

    Ayrıca dünyada asla indirilemeyen bir video formatı da var, RTMP videoları. IDM hala bu mereti indiremiyor, yazık. (Örneğin London 2012 müsabaka videolarını Youtube'dan hiçbir şekilde indiremiyorsunuz, hiçbir program bunu yapamıyor, çok ilginç.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iptorrents varken

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tixati hem kolay hemde indirirken hafif bir program.

    Yanlız download hızını koyverirsen sonuna kadar sömürüyor.
  • Orbit Downloader yazılımını tavsiye ederim.

     En iyi Download Programı Hangisi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.