Şimdi Ara

En iyi Hyundai ÖZEL servis (Adana için) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hyundai Noyaner Plaza (ruşen civata otom) ceyhan yolu üzeri 4. km et ve balık kurumu karşısında 370 09 09 Türkiye' nin en büyük Hyundai plazası, müşteri memnuniyeti ve satışta Türkiye 1. si açıldığı ilk senede bunları başarmış bir servis bence deneyin
  • NOYANER HYUNDAİ PLAZA 'dan (ruşen cıvata oto'dan) stoklarında bulunan 2. el 2010 hyundai accent era almam için ısrar ettiler.Üstelik exper için götürdüğüm başka bir hyundai aracıNI YERİN DİBİNE SOKUP, kendi araçları için "Hiç bir şeyi yok on numara tertemiz araç" deyip almamı söylediler. Arabalardan Bende pek anlamam arada da tanıdık olduğu için güvendim(!) işlemlerimi yapmak için araç 1 gün bende kaldı. Ama içimde bir kuşku vardı bu yüzden başka bir servise götürdüm aracı (orada da tanıdık vardı) ve 200 tl verip Exper raporu çıkardım. Araçta neler varmış neler: sol arka çamurluk değişmiş,sağ çamurluk boyalı,ön tampon yarım boyalı, Turbosu bozuk, amortisörler patlak!!
    Servis raporunu gösterdim hiç bir şey diyemediler, hepsini yaparız dediler. Yaptınız eyvallah, aracı aldım çünkü şehir dışına çıkacaktım araba aramaktan bıkmıştım moralim bozulsa da aldım. Benim boya takıntım yoktur, dedikleri turboyu garantiden değiştirdiler,amörtisörü değiştirdiler mi bilmiyorum 6 ay sonra kontrol ettiğimde patlaktı 4 tane sıfır amörtisör almak zorunda kaldım. Yalan söylemeyim 2 yıldır kullanıyorum allah var yolda bırakmadı çok şükür.

    Altını çiziyorum: benim dikkat çekmek istediğim nokta yetkili servisin dürüst olmamasıdır! Belkide 2. el kısmını düzeltmişlerdir ancak benim bir daha uğramayacağım bir gerçektir. Tek amacım bu yaşadığım olayı sizlere duyurmak, "başınıza böyle bir durum gelirse yetkili servis diye Noyaner'e sonsuz güven olmasın, alacağınız aracı mutlaka 2. bir yere gösterin" demek istememdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanyack -- 9 Ağustos 2015; 18:29:01 >




  • Otogara varmadan ATA MAZDA ÖZEL servisi var MAZDA HYUNDAİ KİA TOYOTA MİTSUBİSHİ özel servisi orayı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.