Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
264.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adana'da KÖKDİL DENEN LANET YER VAR



    Eğitimleri kötü ve dolandırıcılar. Senet yaptırıyorlar ve hiç bir şekilde cayma hakkını vermiyorlar sana. Üstüne üstlük eğitimini almadığımız ayların paralarını istiyorlar. Ve avukata veriyorlar. Yabancı öğretmen girecek derslerinize diyorlar ve girmiyor yalan dolan hep

    Mağdur oldum resmen Kökdil yüzünden
  • ekullu E kullanıcısına yanıt
    İngilizce kampusu denilen kursa gittim . sadece 1 gün dayanabildim.
    hayatımda gördüğüm en kötü eğitmen net olarak. Sadece dil olarak da değil. Herhangi bir konuda. zaten dil mezunu değilmiş dediğine göre. Ama tolkien'den daha iyi ingilizce bildigini iddia ediyor. Arada birde azarlıyor insanları. Ego tavan. öle böle değil.
    Kayıt daki arkadaşlar çok kibar. ilgili ve bence başarılı. keşke başka yerde çalışsalar dedim. Ama öğretmen tek kişi ve şaka programında sanmıştım kendimi.

    Pek mesaj yazmam donanımhaber de . genelde okurum. Yıllardır da hesabım dan girmiyordum. Sırf bu mesajı yazabilmek için şifremi sıfırlayıp girdim siteye. Girdim ki benim gibi başka arkadaşlar dil eğitiminden soğumasınlar.
  • LEARNING DAILY BASIC ENGLISH

    IT TAKES 10 MINUTES A DAY....


    https://www.youtube.com/watch?v=ty37vGB05sA
  • bursa özelinde en iyi yer akademik batı dilleri . hem kadro hem de öğretme açısından şuanda tek
  • Dilko'ya giden var mı?
  • yani arkadaşlar bence en iyi dil kursu diye bir şey yoktur. Nereye giderseniz gidin alabileceğiniz eğitim ve bilgi hemen hemen aynıdır. Haa öğreticinin motivasyon dersi anlatış biçimi ve sizde istek uyandırması tabi ki büyük bir etkendir fakat genel olarak baktığınızda bütün hocalar aynı kalite ve verebilecekleri eğitimde birbiriyle benzer aralıktadır. Diyeceksiniz şimdi ee öyleyse hepsi aynıysa biz ne yapacağız ? işte olay burada bitiyor zaten her şeyi siz yapacaksınız. Yabancı müzikler, altyazılı filmler diziler izleyip anlamadığınız kelimeleri not alıp çevirilerine bakıcaksınız. Her gün en az 30dk 40 dk tekrar yapıcaksınız. Dil böyle böyle öğrenilir sırf ezbere dayalı kursa git gel yaparak kimse dil öğrenemez bu bir lisan okulda gördüğünüz ders gibi sakın görmeyin. Haa bana dersiniz ki illa da bir kurs öner benim görüşümce istanbul lisan merkezi ve wall street english en iyileri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelinko

    bursa özelinde en iyi yer akademik batı dilleri . hem kadro hem de öğretme açısından şuanda tek

    bursa da nerede şubeleri var acaba ben bu yaz almanca kursuna gitmek istiyorum burada almanca kursu var mı ?
  • Steve Paul Jobs kullanıcısına yanıt
    fsm ve görüklede şubeleri var diye biliyorum , ingilizce açısından bursanın en iyisi ama almanca kursu açısından bilgim yok.
  • İstanbulda bulunan arkadaşlara ümraniyede bulunan genç akademi yabancı dil merkezi tavsiyemizdir..Çok uygun ücretlere kısa zamanda ingilizce konuşmayı öğretiyoruz..üstelik herhangi bir programa veya seviye sınıfına sokmadan size uygun gün ve saatlerde kurumda uzman yabancı hocalar eşliğinde...(0216) 412 15 68 numarasından veyawww.gencakademi.com.tr web sitemizden bize ulaşabilirsiniz..




  • İTÜ - Genel İngilizce Kurslarını tercih eden oldu mu?
  • Arkadaşlar ben çok mağdur oldum başkaları da parasını boş yere kaptırmasın diye yazıyorum Ankara'da iyi bir dil kursu iyi bir hoca diye forumlarda adını okuduğumuz hocalar kimi zaman çöp çıkabiliyorlar bunun bir örneği de Karanfildeki Kuzey Akademi ve Fatih Akdeniz çok iyi olduğunu duyarsınız gider 2200 para bayılırsınız ama bütün gün hayat hikayesiyle karışık grammer bilgisi dinlersiniz... Biz 6 ayımızı ve paramızı yaktık başkaları yakmasın...
  • "Hayatınızda hiç <Türkiye'de> bir kursa giderek İngilizce öğrenmiş ve konuşan birisiyle karşılaştınız mı?"

    Bu soru çok önemlidir ve gereken tüm cevapları içerir.
  • R E K L A M L A R R R R R R R
  • ben wall street tavsiye etmem özellikle çalışıyorsanız hem pahalı hemde tamamen size bırakıyorlar uygulamayı yapı diyorlar ben zaten bunları yapsam kursa ne gerek var hafta 2 saat bir yabancıyla muhabbet etmek için kesinlikle değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cezayirli

    "Hayatınızda hiç <Türkiye'de> bir kursa giderek İngilizce öğrenmiş ve konuşan birisiyle karşılaştınız mı?"

    Bu soru çok önemlidir ve gereken tüm cevapları içerir.

    hocam katılıyoruz. ancak napalım hayat şartları bizi kurslara mecbur bırakıyor maalesef.
  • İstanbuldaki arkadaşlara mecidiyeköyde Açılım Akademiyi ümraniyede Genç Akademiyi öneririm eğitmenlerin hepsi yabancı ve fiyatları da diğer kurumlara oranla oldukça uygundur.Konuşmaya dayalı eğitimler veriliyor.

    www.gencakademi.com.tr
  • Soru sorulali yillar gecmis ve soruyu soran kisinin hala konu ile ilgisi kalmis midir bilmiyorum ama ayni soruyu sorabilecek arkadaslara tavsiye olmasi acisindan cevap vernek istedim.

    En iyi ingilizce kursu senin beklenti ve ihtiyaclarina cevap verebilecek calisma stilidir. Bu kurs olmak zorunda degildir, yeter ki iste, evde de yapabilirsin. Illa kurs istiyorsan ingilize ile ne yapmak istedigine gore ( tur rehberi mi olacaksin, avukat misin, muhasebeci misin, bakkal misin turistik bir yerde, yoksa is gorusmeleri icin genel ingilizce seviyeni mi arttirmak istiyorsun, ya da calistigin yerde terfi mi etmek istiyorsun, pratik yapmaya mi ihtiyacin var vs.) ihtiyacini belirleyip ona gore kurs bakmakta fayda var. Her kurs fakli alanlarda iyi olabiliyor.

    Saygilar
  • İngilizce kurslarını çok tavsiye etmiyorum. 2 yıl gittim hiçbir verim alamadım. Daha sonrasında arkadaşlarımın tavsiyesi ile yabancı dil okuluna kayıt oldum. İngiltere' de bir dil okuluna yolladılar. Sana tavsiyem çat pat konuşacak kadar ingilizcen olsun yine yoksa çok zorlanabiliyrsun bazı durumlarda

    Gittiğim Yurt Dışı dil okulu danışmanlığı veren firma:https://www.york.com.tr/ingiltere-dil-okulu-fiyatlari
    Gitmeden önce de şunu okumanı tavsiye ederim: https://www.bizevdeyokuz.com/ilk-kez-yurt-disina-cikmak-tavsiyeler-havalimani/




  • Merhabalar ankara'da türk-amerikan dernegi(cinnah) ve Türk-ingiliz kültür derneği (bestekar) hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan var midir?
  • lnlylz L kullanıcısına yanıt
    ++++1
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.