Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Wuluan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
742
Cevap
31
Favori
157.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar en iyi İPTV Sitesi ( Satın alınacak, Güvenilir ) ve uygulamaları hangileri? PC için.


    NOT: Satıcılar değil, kullanıcı ve bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokko -- 31 Temmuz 2023; 16:46:6 >



  • Xtream player ve Xtream Play&Donwload diye 2 program var. Arayüzleri çok benzer. Xtream player da daha çok özellik var. Xtream Play&Donwload ın ise yazı boyutları daha güzel. İptv programlarını açarken ditekt yataya alılar kendilerini. Bunda filmi açana kadar arayüzü dikey de kullanabilirsin. Açıkçası daha güzel geldi bana. Son eklenenleri de ana ekranda takip edebilirsin.

    Simple Tv de PC ye air kumanda takıp tuşları programdan özelleştirip hdmi ile tv den aynı televizyon izler gibi kullanabiliyorum. Aynı anda PC ekranından da işlerimi hallediyorum. Herkesin tercihi tüm programların artıları var eksileri var. Xtream code büyük rahatlık iptv smarters tarzı programlarda.

  • bende senin gibi kaliteli hizmet verecek bir yer arıyorum..inşallah bulabiliriz.

  • bende ariyom

  • arkadaşlar...ben henüz iptv paralı abonelik almıyom başka forum sitesinden bulduğum geçici free server linklerini mevcut uydu alıcıma yükleyip durumu idare ediyom çünkü emekliliğime az kaldı hayırlısıyla toplu para alınca işte ovakit kendime hem kaliteli cihaz hemde en az 3 aylık iptv üyeliğini aynı anda alıp keyiflenmeyi planlıyom... 

  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    Test yayını veriyor mu acaba?

  • D3erin kullanıcısına yanıt

    maç saatleri ve hafta sonu haricinde veriyorlar diye biliyorum. yani yanlış da yönlendirmeyeyim uzun oldu ben o aşamayı geçeli sitede sor :)

  • Var mı önerisi olan
  • ben de öneri bekleyenlerdenim

    Yukarıdakiler reklam mı değil mi ondan da emin değilim :)

  • whSyn W kullanıcısına yanıt

    Neyin reklamını yapacaz yıllardır sitenin abonesi olan kullanıcılar olarak. Böyle şeylere ihtiyacımız yok, ihtiyaç olan bilgiyi forum üyesi olarak paylaşıyoruz zaten.

  • slm. eğer mümkünse birşey sormak istiyorum.şimdi ben 1 senelik iptvbox pro üyeliği aldım.bana mail aracılığıyla şifrelerimi ve kullanacağım programın linkini gönderdiler.programı indirdim,hem telefonuma hemde bendeki botech wzone android tv box'ıma yükledim.program telefonumda stabil bir şekilde çalışıyor,ancak tv box'ımda program açılıyor hatta her açılışta tarayıp update'te alıyor tüm menüleri ve kanalları görebiliyorum ancak kanalın üzerine gelip basınca bir türlü yayını açmıyor bu konuda bilgi sahibimisiniz acaba.farklı birkaç iptv programı kurup denedim onlardada sıkıntı olmadan açıyor yayınları ancak kendi yolladıkları programla bir türlü tv box'ımla açamadım yayınları ! diyeceksinki sende diğer programlarla kullan ancak adamların program arayüzü gerçekten çok iyi bu yüzden programı açabilirsem çok iyi olacak.





  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    merak ettim gireyim bakayım dedim siyeye , pek hoş karşılamadı :))


    "DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR IPTV ALMAMIŞ/KULLANMAMIŞ KİŞİLERE SATIŞ YAPMIYORUZ! SEBEBİNİ GERKESİZ SORUP MEŞGUL ETMEYİN AĞIR CEVAP ALIRSINIZ!

    EĞER SATIN ALIP ÖDERSENİZ VE FARKEDERSEK GERİ İADE YAPMIYORUZ!"

  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    Firma sitesine girip canlı destekten 1 soru sordum 1-2 dakika paketleri incelerken cevap vermedim diye hakaret ederek banladı evet mükemmel hizmetleri var gerçekten.

  • unpop kullanıcısına yanıt

    Bana da aynını yaptı hocam 1-2 dakika paketlere bakarken canlıya yazmamışım diye etmediği hakaret kalmadı. Buradaki arkadaş reklamını yapmaya devam etsin.

  • Var mı başka öneresi olan?

  • unpop kullanıcısına yanıt

    @unpop bende girdim baktım otomatik karşılama mesajıymış. Banada geldi yani sordum bana mı dediniz diye özellikle aynısını görünce otomatik olduğunu söyledi. Özellikle ufak bir sohbet açtıktan sonra sordum sebebinis ormayın ağır cevap alırsınız kelimelerine yazmalarının özellikle bir sebebi var mı diye. O ibareyi yazdığımızdan bu yana saçma sebep sormalar polmiğe girmeler vb müşteri davranışlarının büyük oranda azaldığını söylediler.


    Şimdi misal senin yazını gördüğümde ki oluşturduğun algı sebebini direkt onlardan öğrenince bitti. Basit bit bir otomatik bildirim mesajı ve adam daha önce iptv ile işi olmamış kişilere satış yapmıyorum niye diye de gelip sorular sormayın diyor bariz bir şekilde  


    Ben iletişimde sorun yaşamadım methinide şimdi incelemey başladığımda markayı baya bir genel sosyal sekilde kullanıcılardan olumlu ve öneriler almış. Hafta sonu ücretli test almayı düşünüyırum.





  • gone60 G kullanıcısına yanıt
    nereden satın alıyoruz site falan var mı bulamadım da ben
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.