Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.457.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orijinalden alıntı: mst 21


    Orijinalden alıntı: chapkin42

    chapkin 42 kardeşim senide takdir ediyorum inan çok iyi yapıyorsun böyle ince eleyip sık dokuduğun için...Allah gönlüne göre versin İnşallah gönlüne göre bi saç ekimi gerçekleşir...iyi geceler..


    kardeşim teşekkür ederim ama sonuçta bir yerde daha okumuştum bayanları gösteren saçları erkekleri gösteren de saç ve sakallarıdır. keşke beni tanısan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. örneğin saçlarımı yıkayıp bir foto çekiliyorum. sonrada olanlarla yetinip tarama işlemi topik uyguluyorum ve bir foto daha çekiniyorum.. ikisini incelediğinde inanılmaz fark var. ilk haliyle gezmek varya benm için kabus bu yüzden yüzmeye dahi gitmiyorum iki yıldır. artık en ince ayrıntısına kadar araştırmak ve bir karar vermek istiyorum. çok kararsız olduğumu düşünen arkadaşlarım olabilir belkide ama benim kafam deneme yanılma tahtası yada kara tahta diilki yaz çiz beğenmedin sil baştan. gerek yok kardeşm.
    Ayşegül hanıma odaklanmış durumdayım şuan onu belirteyim.
    1. sebebi en önemlisi : kendisini gerçekten samimi buldum
    2.sebebi : şuana kadar olumsuz (ortam ve doktor olmaması dışında) hiç bir şey duymadım.
    bence bu işi doktor veya ortam değil eller yapıyor sonuçta ne doktorlar ve ne hastahaneler var her gün onlarca şikayetini duyduğumuz.
    3. sebebi : sadece bu form sitesinde araştırma yaptım saç ekimi ile ilgili. ve dertleştik önerilerde bulunduk tavsiyeler verdik ve hepimiz bir aile gibi destek çıktık birbirimize. sizlere olan güvenim ve yönlendirmeleriniz doğrultusunda kendisini tanıdım. yoksa böyle bir ismi belkide hayatım boyunca hiç duymayacaktım bile. en az 10 kişi den aldığımız güzel önerliler bizim oraya sıcak bakmamıza neden oldu ve bu sayede belkide çok sevap kazanacaksınız.
    4. sebebi : fiyatının uygun olmasıydı ve bütcem şuan onu kaldırır :)

    ben burda yseg 12leyli12 ozbeh cenderme ergun79 onirix kubelik gibi arkadaşlara resim atarmısınız diye rica etmem in sebebine gelince ya baştan keşke hiç foto atıp yada ne bilim bizlere önerilerde bulunup yönlendirmiş olmasalardı. yada şimdi fotograf atsınlar yine yada ne bilim öneriler ve bilgilendirmede bulunsunlarki tavsiyelerinin ne kadar dogru oldugunu görmüş olalım. sonuçta burda inanın tek ben degil belkide 100 lerce kişi aynı şekilde düşünüyor çogu yazmıyor sadece okumakla meşgul. ve hepside karar vermekte zorlanmakta. sizler ne kadar bizi bilgilendirirseniz insanlar o kdar karar verme aşamasında rahat olur. bu arada gereksiz yere sayfayı meşgul ettiysem yada sizleri sıktıysam kusruma bakmayın hepinizden adıma özür dilerim. saygılarımla
  • zafka zafer abicim yazını yeni gördüm :) gerçekten çok sevindim adına çünkü mutlu oldugunu buradan hissediyorum. inanırmısın bir kişi bile bu işte mutlu oldugunu görmek beni de mutlu ediyor. inşallah sizin gibi bende ilerde mutlulukla gülümser ve insanlara tavsiyelrde bulunurum. bu arada yazdıkların gerçekten dogru zaten yukarda da ben az çok şuan yaşadıgım duygularımı yazmıştım ki yazını gördüm :) beni kırmadıgın ve konularda aydınlattıgın için çok teşekkür ederim. saygılarımla :)
  • ankarada bçp yi öneririm arkadaşlar benim şu an 3 ayay yaklaştı memnunum.uygun fiyata iyi iş...
  • zafer abi yanlış anlama ama bu resimler bence insanları yanıltabilir. kendimden biliyorum gölge bi alanda resim çekiyorum sanki çok gür saç varmış gibi oluyor. açık güneşli bi yerde yada ışık altında çekiyorum çok farklı. yada tuvaletteki aynada bakıyorum kendime ooo süper saçlar diyorum.banyoda bakıyorum orda tam ışığın altında seyrek gözüküyor. o bakımdan aydınlık bir mekanda çekilmiş fotoğrafın varsa bence onlarıda yüklemelisin ki insanlar hayale kapılmasın..
  • selam kardeşim.yok yanlış anlamam.doğru diyosun aslında.aydınlıktada çekmek lazım.yanlız daha öncede aydınlık sokak bahçe neresi varsa tutup resimlerimi çekmiştim.
    yine çeker eklerim bu aralarda.aynen senin dediğin gibi oluyor banada.aynada bi farklı resimde bir farklı güneşte bir farklı ıslakken bir farklı..sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim.bu aralarda çeker paylaşırım..
  • forumu birhaftadır incelıyorum burdakı herkes güzel davranıs sergiliyor gercekten bu işe giren bir sürü sahte clinik doktor var insanları deney faresi gibi kullanıyorlar ustune parasını alıyorlar bunun vebalının altından nasıl kalkarlar bılmıorum chapkin 42 kardesm senın yasadığın durumu inan cok iyi anlıyorum aynı durumda bnde varım saçlarımda seyreklık var bnde saç ekimi dusunuyorum ama tatmin edici bi yer bulamadım ve buraya yazıolar suraya yaptırdım cok guzeldı cok ıyıler peki bu yazanların oraların calısanı olup olmadığını nerden bıleces bn doktorla veya kımle yapılıosa sözlesme yapma taraftarıyım kendine güveniorsa doktor veya hemsıre yapacak sonucta az para vermıyoruz ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trapperr

    ankarada bçp yi öneririm arkadaşlar benim şu an 3 ayay yaklaştı memnunum.uygun fiyata iyi iş...


    kardeş bi resim koysan güzel olurdu. insanlar merak ediyo bak 3 ay olmuş. 10 günlük resimler çok fazla ipucu vermez ama 3 aylık bir resim insanlara seçimi konusunda yardımcı olabilir. benim gibi Ankara da iyi bir yer arayan çok kişi var forumda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brky23

    forumu birhaftadır incelıyorum burdakı herkes güzel davranıs sergiliyor gercekten bu işe giren bir sürü sahte clinik doktor var insanları deney faresi gibi kullanıyorlar ustune parasını alıyorlar bunun vebalının altından nasıl kalkarlar bılmıorum chapkin 42 kardesm senın yasadığın durumu inan cok iyi anlıyorum aynı durumda bnde varım saçlarımda seyreklık var bnde saç ekimi dusunuyorum ama tatmin edici bi yer bulamadım ve buraya yazıolar suraya yaptırdım cok guzeldı cok ıyıler peki bu yazanların oraların calısanı olup olmadığını nerden bıleces bn doktorla veya kımle yapılıosa sözlesme yapma taraftarıyım kendine güveniorsa doktor veya hemsıre yapacak sonucta az para vermıyoruz ....



    brky23 saol kardeşim katılımın için. sözleşmeyi bilmiyorum ama hergörüştügüm yer %100 garanti veriyoruz dedi. fakat ben kendilerine eger olmazsa sorusunu yönelttigimde hiçbirisi garnti vermiyor onu sölemek istedim yani bu iş ya tutarsa gibi bir iş nasrettin hoca misali koca göle maya çaldırcaz tutarmı tutmazmı belli degil :D tabi bu benim düşüncem
  • @tutkuen, yazıların iyi güzel de hiç birşey anlaşılmıyor. Noktalama işaretlerini kullanmanı rica ediyorum :) Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    chapkin 42 serkan kardeşim elimden geldiğince buralardayım. yanlız bu aralar forumu sessiz sedasız uzaktan takip edip her konuya balıklama atlamamayı tercih ediyorum.
    şaka maka 5 ayı doldurdukc6.aya doğru gidiyoruz.dediğim gibi bundan sonra bırakıcam uzasınlar.yeni saçlarım çıkmaya devam ediyormu,evet çok sık olmasada elimle yeni çıkan saçları hissedebiliyorum.senin yazılarınıda okuyorum.detaylı araştırmalar içine girmişsin.hatta bazı zamanlar kafan karışıyor gibime geliyor.bu gayet normal,onlarca saç ekim merkezi arasından kendi kıstaslarına uyan şıkkı bulup diğerlerini elemek kolay olmasa gerek.
    bak kardeşim benim param bu kadar biraz daha bekleyip daha iyi bir ekim yaptırırım gibi bir sıkıntıya asla girme..fiyatı yüksek olan merkezlerin ekim kaliteside yüksektir olayına asla katılmıyorum.ben senin saç ekimine ayırmış olduğun paranında altında bir fiyata ekim yaptırdım ve saçlarımda çok şükür bir sorunla karşılaşmadım.sonuç itibariyle istesemde istemesemde bir şekilde uzuyor.bir mikromotorla alım eleştirisi almış başını gidiyor.ama aksini şahsım adına savunmama gerek yok.kendi saçım zaten ispatı.bugün 5 yıldızlı bir otele gidersin,ama daha evvel gittiğin 3 yıldızlı otelin hizmetini rahatlığını bulamazsın.yani uzun lafın kısası her zaman çok para çok kalite dememek lazım.her ne alacaksam alayım birinci kıstasım fiyat_performans araştırmasıdır. bu sayede kaliteli ürünü hizmeti daha kolay bulabiliyorum.tavsiywm türkiye şartlarında bu şekilde hareket etmendir.bazı arkadaşlar aman şu doktodan başkasına gitme,aman biraz daha para biriktir diyorlar.oda bir görüştür katılmasamda saygı duyuyorum ama bu memlekette işini layığıyla ekonomik yapan yerler illaki var.ben çok sık olmasada aradabir yazarım o zaman görüşürüz kardeş..

    mst 21 mesut kardeşim sanada burdan selamlar.şok dökülmede saçların kırılmış gibi dökülmesi gayet normaldir.buda greftlerin kökünün saç derisine uygun bir şekilde adapte olduğunu gösterir.ben lavabonun içine tülbent serip şok dökülme yaşayan saçlarımı incelediğimi bilirim. aynı elden hizmet aldığımız için iyi kötü aşamalarımız aynı olacak gibi.
    saç ekiminden sonra saçlarında sivilcelenme olması normal denmişti.hatta bazı sivilcelerin gereğinden büyük iltahaplı diye tahmin ediyorum.böyle bir durumda bana söylenildiği üzere,steril bir iğne yardımıyla oluşan sivilceleri fazla kurcalamadan patlatıyordum.sen tabikide ayşegül hanımı arayıp kendi ağzından sorsan çok daha iyi olur..
    evet yseg kardeşle özelden epey bir mesajlaştıktan sonra bir anda ortadan kayboldu.zannediyorum 6.ayını bekliyor.şuan onunda saçları 4 buçuk ay civarında olsa gerek.bu aralar yazar gibime geliyor.
    herkese selamlar..


    slm zafka abi,

    öncelikle saçlarınızın durumunun şu an itibari ile iyi olduğunu düşünerek ( her ne kadar çıplak gözle göremesem de) daha da iyi bir hal
    almasını dilerim. ve bir arkadaşın da dediği gibi daha aydınlık bir ortamda, flash açık bir şekilde çekilmiş bir resim yüklerseniz anlaşılabilirliği açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.

    ayrıca, saç ekimi ile ilgili olarak 3 sene boyunca araştırma yapmış birisi olarak diyorum ki, çok cüzri bir ücret vererek de her hangi bir yerde ekim yaptırabilirdim fakat iyi araştırdım ve belki ödediğim miktar biraz daha fazla idi, fakat şu an çok rahatım. hepimiz maddi durumu çok iyi olmayan fakat para kazanan insanlarız. ekim için ödediğim parayı kazanırım fakat ucuz etin yahnisi de kötü olurdu.
    şayet basit bir yerde yaptırsaydım ve ekim sonucum kötü olsaydı, bunun telafisi para ile kesinlikle mümkün olmazdı. ve üstüne üstlük dünyaya küserdim. ben bunları yaşamadım fakat yaşayan bir arkadaş biliyorum. polizei niki ile başka bir forumda yazıyordu ve en son görüştüğümde ekimi yapan kişi hakkında hiç iyi şeyler düşünmediğini yazıyordu. bu arada kendisi polis. :)) bir de 5 yıldızlı bir otel hiçbir zaman 3 yıldızlı oteli aratmaz.

    bence sizin ekiminiz çok açık yüreklilikle söylüyorum, orta halli bir ekim, ayşegül hanımın en iyi ekimi diyebilirim. çünkü ben 3 yılda çok örnek gördüm. ve gördüklerim vasat altı ekimlerdi. o yüzden benim gerçekten beğenmem için bazı şartlar var. o şartların yerine getirilmesi gerek. sana beğendirmek zorunda değiliz de diyebilirsin:))
    bu forumda o kadar ektiren arkadaş oldu. şu ana kadar en çok beğendiğim ekim, sadece jiyan-21 isimli arkadaşımızın ekimidir.
    hlc de yaptırdığı için değil, gerçekten usulüne uygun ve 3 ayın sonunda bile diğer merkezlerin 6. ayındaki gibi olması. 6. ayında nasıl olur çok merak ediyorum. bir de ayşegül hanımda ektiren çok arkadaş oldu. sadece siz resim yayınlıyorsunuz. diğer onlarca arkadaş vardı. şu anda neredeler acaba?

    ben lafımın arkasındayım ve her zaman tekrar ediyorum, bir doktor; - bir günde 1000 greftten fazla ekmiyorsa,- kanalları tek tek, köklerin çapına göre açarak, köke zarar vermeden, düzenli bir şekilde ekiyorsa,- ekimi yapan kişi gerçekten doktorsa (diplomasını zaten gözle görünür bir yere asar) , -aldığı kökleri tekli, ikili ve çoklu olarak ayırıyorsa ve ön tarafa teklileri ekiyorsa (ön tarafa çoklu ekerse yandınız, 6 ay sonra anlarsınız ne demek istediğimi),- özellikle ve özellikle mikro motor kullanmıyorsa (mikromotor hem alınan köke ve hem de komşu köklere zarar verir. mikromotor ile alım yapılan bir donörde, bir sonraki ekimde alınacak kök sayısı çok az olur). BU EKİM TEKNİĞİNİ KULLANAN DR. LARA GİDİN DERİM.

    kimse darılmasın gücenmesin, ben diğer merkezlerin ekimlerinin şayet güzel olacağını bilsem, gidip de 2500 tl ye yaptırmaz mıydım. o kadar bunamadık daha, her iki merkez de güzel ve aynı kalitede ekecek, biz de gidip iki üç katını verip pahalı eken yere mi ektirecez.
    sağlık bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum. görüyoruz ve okuyoruz yorumlarda. adamın enseyi harap etmişler, ekilenlerin çoğu çıkmamış, sivilceler ve kızarıklıklar var. ekilen alan kırmızı, adamın yüzü ise beyaz. hele de dik ekilen saçlar gördüm mü içim gidiyor.
    bu adam nasıl yaşayacak bundan sonra diyorum. iyi düşünerek, doğru hareket etmek gerek. forumda şimdi herkes git şurada ektir der, fakat ekim kötü olursa (yukarıda bahsettiğim gibi) kimse yanınızda olmaz.


    son söz. ankara da keser ve hlc var. keser'in uyguladığı fiyat polatikası ve biraz da farklı bir karakter yapısı olduğunu düşünürsek, bence hlc bunların arasında en ideali, yeni yıldan itibaren greft ücreti 2,5 euro olacakmış:)) biz yırttık darısı başınıza...

    kalın sağlıcakla..

    saygılarımla...
  • @ polariserol
    ben ikinci ekimim için araştırma yapıyorum ,keser yada HLC arasındaym ama, HLC ye ait 6 ayını tamamlamış fazla bi örnek göremedim.. çok iyi diyebileceğim bi sonuçta göremedim şu ana kadar.. sizin HLC yi tercih etmenizdeki sebep uyguladıkları yöntemmi sadece, yoksa oraya ektirmiş yeterince canlı örenk görüp mü kararınızı verdiniz.
  • @ polariserol dr özgürün soy adı ne kardesm onu yazarmısın
  • @polarierol kardesim uzun uzun acıklamıssın ama bosuna

    bazıları 5 yıldızlı tatil koyune gidemez maddi durumu el vermez ama ahh keske gidebilsem ama napalım be kardes bizim de tatilimiz kendi capımızda pansiyonda ya da 3 yıldızla idare ediyoruz kısmetse ilerde bi gun gideriz der ve o kisilere helal olsun insallah ilerde olur be abi denir

    baziları da eziktir servet dusmanıdır.5 yıldızlı otele tatil koyune gidene bok atar.ne gerek var yaa zaten şu kusuru var bu kusuru var benim gittigim pansiyonda o kadar ilgili alakalılar ki o kadar iyiniyetli ve samimi insanlar var ki odadaki klima bile çalışmıyo ama saolsunlar serinlemem icin buzlu su getiriyorlar odaya diye kendini avutur

    zaten bu iyi niyetli insanlar cok samimiler lafını hatırlıcaksındır sen :) bu arkadasların reklam sloganı bu olsun bundan sonra.ben gonullu olarak reklam metni yazmak istiyorum isteyen firma kullanabilir

    * amerika ve kanadada uygulanan sac ekim teknigi sizin için bir kriter deil mi??

    * hersey bir gunde bitsin greft hesabı ve cm2 ye sıklık hesabı yapılmasın enseden ne cıkarsa goz kararı seyrek bolgelere doldurulsun mu?

    * mikromotorla ensenize binlerce delik acılsın mı?

    * kafanız sıvı ile şişirilebildigi kadar şişirilsin mi?greftler kenarda saatlerce beklerken kanalların hepsi bir anda açılsın ve sonra tarlaya sogan eker gibi hepsi bir anda ekilsin mi?

    * tüm bu işlemleri yapan kisilerin tıp fakultesinin yakınından bile geçmemiş olması sizin için problem olmaz mı ?

    * tek onemsediginiz sey ucuz olması ve orda calısan bayanların cok iyi niyetli tatlı dilli olması mı?

    * operasyon anında 5 tane agzı laf yapan guler yuzlu bayanın ortasında tek erkek olarak kendinizi adeta muhteşem süleymanın hareminde gibi hissetmek ve gururunuzun oksanması hosunuza gider mi?

    O ZAMAN DOGRU ADRESE GELDİNİZ.zafkanın TAVİSYE ETTİĞİ YERDEN BASKA YERDE BUNLARI BULAMAZSINIZ.BEN DE YARINDAN TEZİ YOK SAC EKİMİ İÇİN ORAYLA

    ANLAŞICAM.2500 TL YE BU MUAMELE VARKEN HOS SOHBET OLMAYAN KILLI ERKEK DOKTORLARLA 4 GUNLUK SIKICI BİR OPERASYONA 14 BIN TL VERİLİR Mİ?GERİZEKALI MIYIM BEN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HÜKÜMDAR34

    @ polariserol
    ben ikinci ekimim için araştırma yapıyorum ,keser yada HLC arasındaym ama, HLC ye ait 6 ayını tamamlamış fazla bi örnek göremedim.. çok iyi diyebileceğim bi sonuçta göremedim şu ana kadar.. sizin HLC yi tercih etmenizdeki sebep uyguladıkları yöntemmi sadece, yoksa oraya ektirmiş yeterince canlı örenk görüp mü kararınızı verdiniz.


    hükümdar kardeşim,
    ikinci ekimi yaptıracak olman sana artık merdiven altı, bir günde 3 - 5 bin greft eken yerlerden uzak durman gerektiğini
    anımsatacaktır.

    birisi yazmış foruma, 3280 greft ektirdim. bu işin hastanede yapılması gerek demiş. zaten 1 günde o kadar greft ektirdikten sonra
    insanın kafası davul gibi olur. hem bu işin o durumda hastanede yapılması gerekir hem de bu kadar sıvıyı kafaya enjekte ederseniz ekilen kökler altından kan dolaşımı yapılması çok zor olacağından, köklerin çoğu ölür. kökler ve damarlar arasındaki sıvı köklerin beslenmesini engeller.

    ayrıca benim hlc de ektirmiş olmamın sebebi, gerçekten güzel örnekler görmem oldu. internette daha önce görüp, benim de böyle
    ekimim olsa keşke dediğim bir adamı, canlı olarak hlc de gördüm. ve şöyle söyleyim. sanki onlar bana ektirmem için baskı yapmıyormuş da ben onlara ektirmek için ısrar ediyormuşum gibi bir hal aldı olay. gerçekten de böyle oldu.
    ve google da hlc diye arattır, göreceksin ki bir çok örnek çıkacak karşına. hatta bir tanesinde arkada fenerbahçe bayrağı olması gerek. o adamın ekimi çok süperdi, bir kısmının da sakal ekimi olmasına karşın.
    ayrıca söylediğim gibi, jiyan ın ekimi de ortada, bir foto daha paylaşsa da görsek. benim 1 ay oldu. ekilenlerin yarısına yakını duruyor.
    en güzel yanı ise, diplerde hiç oyuk ya da kabartı yok. saçlar dik çıkmıyor. şakaklarım bile çok güzel bağlanmış. önemli olan işte bunlar.
    ekimden 6 ay sonra ya da 9 ay sonra, lise dönemime dönemeyecek olsam bile ona yakın bir sonuç almak güzel olur. en azından donör alanım aynı şekilde duruyor. alım homojen oldu.
    dediğim gibi canlı örnekleri de gördüm. bana gelen maillere baktım. gerçekten harika idi sonuçlar.

    bir de buraya ektiren yüzlerce insan var. yurtdışında da çok fazla forum var ve oradaki insanlar daha bilinçliler.
    bizim şu an forumlarda yaptığımız yazışmaları avrupadaki insanlar 10 sene önceleri yapıyormuş.
    hlc ile ilgili kötü bir örnek görseydim hiç yaptırır mıydım.
    bir doktor 50 tane güzel ekim yapar. 1 tane de aradan kötü çıktı mı, inanın insan o doktordan hemen uzaklaşıyor.
    acaba benim de böyle mi olacak diye.

    ben hem hlc nin tekniği, hem de gördüğüm örneklerden yola çıkarak burada ektirdim. 3 senedir araştırıyorum, artık bir yerde ektirmem gerektiğini düşündüm çünkü insan giderek ikilem arasında kalıyor. kafayı yiyecek hale geliyor.
    umarım siz de yaşamazsınız benim yaşadıklarımı, şu an rahatım ve mutluyum. kasım ayını bekliyorum. şimdiden küçük küçük saçlar çıkmaya başladı. dökülmede bayağı azaldı. bakalım.

    keserde de ektirebilirdim fakat uyguladığı fiyat gerçekten çok fazla. bence ekim yaptıracaksanız hlc derim.

    bu arada forumdan bir arkadaşımız daha bugün ekimini hlc de tamamlatıyor. onun da çok güzel oldu bence.

    haydi kalın sağlıcakla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    @polarierol kardesim uzun uzun acıklamıssın ama bosuna

    bazıları 5 yıldızlı tatil koyune gidemez maddi durumu el vermez ama ahh keske gidebilsem ama napalım be kardes bizim de tatilimiz kendi capımızda pansiyonda ya da 3 yıldızla idare ediyoruz kısmetse ilerde bi gun gideriz der ve o kisilere helal olsun insallah ilerde olur be abi denir

    baziları da eziktir servet dusmanıdır.5 yıldızlı otele tatil koyune gidene bok atar.ne gerek var yaa zaten şu kusuru var bu kusuru var benim gittigim pansiyonda o kadar ilgili alakalılar ki o kadar iyiniyetli ve samimi insanlar var ki odadaki klima bile çalışmıyo ama saolsunlar serinlemem icin buzlu su getiriyorlar odaya diye kendini avutur

    zaten bu iyi niyetli insanlar cok samimiler lafını hatırlıcaksındır sen :) bu arkadasların reklam sloganı bu olsun bundan sonra.ben gonullu olarak reklam metni yazmak istiyorum isteyen firma kullanabilir

    * amerika ve kanadada uygulanan sac ekim teknigi sizin için bir kriter deil mi??

    * hersey bir gunde bitsin greft hesabı ve cm2 ye sıklık hesabı yapılmasın enseden ne cıkarsa goz kararı seyrek bolgelere doldurulsun mu?

    * mikromotorla ensenize binlerce delik acılsın mı?

    * kafanız sıvı ile şişirilebildigi kadar şişirilsin mi?greftler kenarda saatlerce beklerken kanalların hepsi bir anda açılsın ve sonra tarlaya sogan eker gibi hepsi bir anda ekilsin mi?

    * tüm bu işlemleri yapan kisilerin tıp fakultesinin yakınından bile geçmemiş olması sizin için problem olmaz mı ?

    * tek onemsediginiz sey ucuz olması ve orda calısan bayanların cok iyi niyetli tatlı dilli olması mı?

    * operasyon anında 5 tane agzı laf yapan guler yuzlu bayanın ortasında tek erkek olarak kendinizi adeta muhteşem süleymanın hareminde gibi hissetmek ve gururunuzun oksanması hosunuza gider mi?

    O ZAMAN DOGRU ADRESE GELDİNİZ.zafkanın TAVİSYE ETTİĞİ YERDEN BASKA YERDE BUNLARI BULAMAZSINIZ.BEN DE YARINDAN TEZİ YOK SAC EKİMİ İÇİN ORAYLA

    ANLAŞICAM.2500 TL YE BU MUAMELE VARKEN HOS SOHBET OLMAYAN KILLI ERKEK DOKTORLARLA 4 GUNLUK SIKICI BİR OPERASYONA 14 BIN TL VERİLİR Mİ?GERİZEKALI MIYIM BEN


    :) kardeşim zafka yani zafer abi buraya gidin yaptırın diye bas bas bagırmadı kendisinden biz istedik abi nasıl durumun diye ve açıklama yapmasınıda biz söyledik yaptı...

    14 bin tl miz yok malesef 4 bin tl yi bile zor bulacak arkadaşlar var ne yani dedigin gibi düşünürsek zenginler ektirsin ama digerleri kel kel gezsinmi yani onu anlayamıyorum yokmu bu işin bir hal çaresi yani ne bileyim ben bu güne kadar yani şu siteleri araştırmadan önce sadece en fazla 2000 liraya işim tamam diyordum ama adam tek graft için 2 euro istiyor şöyle düşünelim euro bugün 2,56... küsür 2 euro 5,12 desek çarpı en az 3000 graft 15360 yaptı. şimdi türkiyede bu iş çok yaygın ve profsynel diyen arkadaşlara sesleniyorum 15000 tl altında yapan yer yokmu varsa kimler? ha birde madem bu kadar yaygın neden 2 euro dan başlıyor fiyatlar :S neden 1 TL veya 2TL degilde 2 euro anlamadım hala.

    neyse asıl mevzumuza geri dönelim biz ler ne yapmalıyız bekleyip para biriktirmek dışında mesela polariserol kardeşim 3 senedir araştırma içindeymiş madem bu kadar araştırma yaptınız bizlere fikir verirmisiniz ?

    not : kesinlikle eleştiri veya ona benzer düşüncelerle yazmadım sadece yardımcı olurmusunuz düşüncesiyle yazmışımdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brky23

    @ polariserol dr özgürün soy adı ne kardesm onu yazarmısın


    dr. özgür öztan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chapkin42


    quote:

    Orijinalden alıntı: victoryzafer006


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cs747

    http://www.international-hair.com/

    bura hakkında bilgisi olan varmı


    CS747 BENDE ANKARADA OTURUYORUM VE İNTERNATİONAL HAİR İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜM.ADRESİDE UĞURMUMCU CAD.HASTANEDEN ODA KİRALAMIŞ O ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR.FYAT 2500-3000 TL ARASI PEK İÇ AÇÇICI BİYER DİİL.BEN GÜVENEMEMİŞTİM...SANA TAVSİYEM PARAN ÇOKSA ANKARADA GİDECEN YER DR.KESER ODA ÇOK AÇIKLIKLARA NAKİL YAPMIYOR.ANKARADA BAŞKA TAVSİYE EDBİLECEM YER YOK.SEN EN İYİSİ İSTANBULDAN ARAŞTIR.PAZARTESİ GÜNÜ BEN İSTANBULDA NAKİL YAPTIRDIM.ANKARADA GÖRÜŞMEDİYİM KLİNİK KALMADI AMA HİÇ BİRİ İÇİME SİNMEDİ.TABİ KARAR SENİN....


    sen nerde yaptırdın kardeşim ???


    CAHPKİN42 KARDEŞ SENİ KENDİME BENZETİYORUM.BİÇOK ORTAK NOKTAMIZ VAR SANIRIM SENDE ANKARADA OTURUYOSUN.BEN ANKARADA GÖRÜŞMEDİYİM YER KALMADI HEMEN HEMEN HEPSİYLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜM AMA DR.KESER HARİCİNDE HİÇBİRİSİ GÜVEN VERMEDİ ODA MALUM ÇOK PAHALI 11.000 TL HESAP ÇIKARTTI BANA TABİ BU PARAYI VERMEM İMKANSIZDI İMKANIM OLSA BİLE BU PARAYI VEMEZDİM AÇIKÇASI.AYRICA DR.KESER OLUN HLC DR.ÖZGÜR OLSUN Bİ KAÇTANE DAR ALANA SIK EKİM YAPMIŞLAR BUNU GÜZELCE YOUTUBE,FORMLARA KENDİLERİNİ ÇOK İYİ PAZARLAYIP BİRAZDA PİYASANIN ÜSTÜNDE FİYAT POLİTİKASI UYGULAYIP ÜSTÜNE BİZ MANUEL ÇALIŞIYORUZ BİZİM EKİMLERİMİZ DOĞAL VE İZSİZ DEYİP KENDİLERİNİ ÖZEL KILIP YURTDIŞI VE ELİT KESİME HİTAP ETMEYE ÇALIŞIYORLAR.TAMAM ANLIYORUM BELLİ Bİ EMEK VAR AMA BUNUN KARŞIĞI BUKADAR OLMAMASI LAĞZIM.RESMEN MİLLETVEKİLİ MAĞŞI İSTİYORLAR.BU İŞİ AVRUPADA GENELDE GREFT BAŞI ÜCRET YERİNE OPERASYON SONUCU ÜCRET TALEP EDİYORLAR,YANİ ALABİLDİKLERİ KADAR GREFT ALIP SIK VE ESTETİK Bİ NAKİL YAPMAK BENCE AMAÇ BU OLMALI.ÖRNEYİN BENİM 2000 GREFTE İHTİYACIM VAR AMA YÜKSEK FİYAT POLİTİKALARINDAN DOLAYI 1000 GREFTE PARAM YETİYOR ŞİMDİ NE OLCAK YARISI AÇIKMI KALACAK BÖYLE ŞEY OLURMU,ALLAH AŞKINA 1 GÜNDE 11.000 TL Yİ KİM KAZANIYOR BUKADAR KOLAYMI KAZANILIYOR PARALAR.BEN KENDİMDEN ÖRNEK VERİYİM SAÇ NAKLİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN 1.5 YIL PARA BİRİKTİRDİM ANCA DENKLEŞTİRDİM MALUM HAYAT ŞARTLARI BİRDE ÖĞRENCİ OLUNCA BAYĞA Bİ FEDAKARLIK GEREKTİRİYO.KARDEŞ BAŞINI AĞRITTIM SORUNA CVP VERİYİM BEN İSTANBULDA AYŞEGÜL HANIMA SAÇ NAKLİMİ YAPTIRDIM GERÇEKTEN İNSAN BUNU TELEFONLA VEYA YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜYÜN ZAMAN O GÜVENİ VERİYOR.EN ÖNEMLİSİ UMUT TACİRİ DİİL.BENİM SANA NACİZHANE TAVSİYEM Bİ GÖRÜŞ DERRİM..
  • polarierol kardeşim uzun ve açıklayıcı düşüncelerin yazıların için sana teşekkür ediyorum.yazını oludum gayet anlaşılır bir şekilde tüm samimiyetinle yazmışın.herkesin hayattan ve yaptığı yada girdiği işlerden beklentileri farklıdır.sana saygı duyuyorum tabiki sana göre orta halli bir ekim olabilir ama bana şuan için yetiyor.henüz 5 buçuk aylık bir zaman geçtiği için ileride dahada iyi olacaktır düşüncesindeyim.zaten hiçbir zaman saçlarımın ilk haldekiler gibi olamayacağını bildiğimden beklentilerimde büyük olmadı.
    beni bilen bilir saç ekimimden 4 gün önce bir heyecanla bu foruma yazmaya başladım,resim isteyen forumda kalmanı isteriz tecrübelerini paylaş diyen arkadaşlara söz verdim ve nacizane şuan itibariyle bile sözümü yerine getiriyorum.
    yanlız sen yada diğer forum arkadaşlarım dikkat ettiyseniz bugüne kadar bir tek saç ekim yerini dahi yermedim kötülemedim.birtek insanın dahi kalbini kırmadım.sadece birgün moy arkadaşımızla fikir ayrılığına düştüm.(uslubumu bozmuş olabilirim burdan özrümü dilerim)fikirlerime düşüncelerime katılmayanlarda oldu.ama senin gibi saygı ve forum kuralları dışına çıkmadan yorumda bulundular.benim amacım hem yaşadığım tecrübeleri paylaşmak hemde burada güzel arkadaşlıklar kurmaktı.kurdumda.örneğin kimse bilmez english ali kardeşim şu anda askerde ve özellikle askere gitmeden aradı helalleştik.bunuda küçük bir örnek olarak verdim.tabiki saç ekim merkezinden memnun kaldığım için fikirlerimin olumlu yönde olması normaldi.ama bu aralar uslubunu bozup işi şahsi kişisel yönlere çekmeye çalışan arkadaşlar var.dolayısıyle tadım kaçmıyor değil.ben ne defalarca anlık sinirle artık bu foruma yazmıyorum deyip tekrar tekrar yazanlardan oldum,ne başka kişilerin üzerine gidenlerden,ne insanları hakir görenlerden.bu duygularımı özellikle sana cevaben paylaşmıyorum.teşbihte hata olmaz derler,'kızım sana söylüyorum,gelinim sen anla'misali.mesajım zaten yerine gitmiştir.
    uzun lafın kısası bu mübarek günlerde sonunda tadımı iyice kaçırdılar.cevap hakkımı dahi kullanmak istemiyorum.olay saç ekimi forumdan çok münazara yerine döndü.37 yaşından sonra bu tip gereksiz atışmalara girmekte bana yakışmaz.söz ağzımdan en başta çıktı. aydan aya resimlerimi arkadaşlarla paylaşırım ama bundan böyle yerli yersiz sık sık yorumda bulunmayı düşünmüyorum.özelden mesaj atan arkadaşlarım olursada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    buradan bu forum aracılığı ile tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşların bayramını şimdiden tüm kalbimle kutlarım.umarım allah herkesin gönlüne göre verir..
    kalın sağlıcakla...
  • kimseye özel atamıyorum ama sizlerden ricam arkdaşalr s_vural42 @ hotmail.com adresim bana yardımcı olmak isteyen kardeşlerimden, abilerimden eklemelerini istiyorum. tabi mümkünse saygılarımla
  • californiadream kardeş konunun yeri değil ancak söylemezsem rahat edemem. Muhteşem Süleyman' ın bahsettiğin gibi bir haremi hiç olmadı. O dizinin senaristinin kendi ailevi fantezisidir o. Haremi olan adam 84 yaşında 3 ay at sırtında Viyana' ya yürümez...

    Neyse...diğer eleştirine gelince...iyi güzel söylüyosun da Ayşegül Hanım' da ekim yaptırmış ama şikayet eden (3. ayında saçının çıkmadığını belirten yseg hariç) kimseye rastlamadık. Başka forumlarda da araştırıyoruz herkes iyi şeyler söylüyor. Facebookta sayfası var resimlerine bakabilirsin.

    Zafer abi : Sana bu forumda rahat yok :))) Arkadaşlara katılıyorum, yardımların için teşekkür etmekle beraber limitleri zorluyoruz ve gün ışığında çekilmiş foto istiyoruz (mümkünse tabi)

    Selametle...
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.