Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (370. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HLC ye ekim yaptıran arkadaşlar, en son durumlarınız hakkında bilgi verirmisiniz
  • Sağol bozhan kardeşim 3720 greft ekildi ve gayet sık oldu ekim bunu gören herkes söylüyor çok sık gözküyo diye. Ekimde 4 kişi vardı herkesin bir görevi var ve bunu gayet profesyonel bir şekilde yapıyorlar. Gittiğinde anlıcaksın bunu zaten şimdiden sanada hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercansoz

    Sağol bozhan kardeşim 3720 greft ekildi ve gayet sık oldu ekim bunu gören herkes söylüyor çok sık gözküyo diye. Ekimde 4 kişi vardı herkesin bir görevi var ve bunu gayet profesyonel bir şekilde yapıyorlar. Gittiğinde anlıcaksın bunu zaten şimdiden sanada hayırlı olsun kardeşim.



    Hayırlı olsun, inşallah istedğiniz gibi olur, bir resim atarmısınız mümkünse. Bende orda yaptırmıştım. Eğer burdan resim paylaşmak istemezseniz özeldende atabilirsiniz.
  • Gülcan hanım, diyelimki prp veya mezoterapi yaptırmak istemiyorum, evde hazırlayabileceğimiz, saçmasapan değilde hakikaten saçlara faydalı olan, saçları kalınlaştıran ve canlılık veren bir kür varmı ? Varsa tarifini alabilirmiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulcansalman

    quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    Gülcan hanım, diyelimki prp veya mezoterapi yaptırmak istemiyorum, evde hazırlayabileceğimiz, saçmasapan değilde hakikaten saçlara faydalı olan, saçları kalınlaştıran ve canlılık veren bir kür varmı ? Varsa tarifini alabilirmiyim.

    susam yağı,badem yağı,çam terebentin,defne yağı hepsinden eşit miktarda bir cam şişeye karıştırın,saçlı deriye masaj yaparak uygulayın.3 saat sonra yıkayın bayanlar akşamdan sabaha kadar erkekler 3 saat sonra yıkamalı.haftada 2 kez uygulayın.güçlendiğini göreceksiniz.

    Ne kadar süreyle devam edilmeli bu küre?
  • CEVRE HASTANESINDE YAPTIRMAYI DUSUNENLER!

    2 Hafta önce Cevre Hastensinde ekim yaptirdim. 3000 greft üstü 4000 TL, 3000 alti cikarsa 3500TL sabit fiyatlari var. pazarlik yapabilirsiniz.

    benim 3100 cikti ve 3500 TL ödedim. 3 gece konaklama, günde 3 ögün yemek. yemekleri fena degil. odalari güzel. tek kisilik odalar. extra ilac ve sampuanlar icinde birsey ödemedim. birde yatmak icin boyun yastigi veriyorlar.

    ekim günü önce kan tahlili yapiliyor. sonra islemlere baslaniyor. sabah 10 da basladilar. 12 ye kadar alim islemi bitti. ogle yemegini yedikten sonra. ekime 12:30 gibi basladilar. 16 dada bitti. saclar icin yuvalari Arzu hanim aciyor. Sac cizgisini Kemal Bey ciziyor. ekimi 2 bayan yapti. ayirma isinide bir kisi yapti. 3 gün boyunca ortalikta tek bir doktor göremedim. ayrica odaya gelipte kontrol eden tek kisi olmadi. Hastabakicilarin yemek ve oda temizligi disinda sizi kimse rahatsiz etmiyor :)

    benim gordugum 3 ekip vardi. ve 3 kisiyi ayni zamanda ektiler. sonra ögrendimki bizden sonra 3 kisi daha olmus. toplam 6 kisi ayni katta 3 gün gecirdik.

    Greftleri saymadim ama saymaninda bir anlami oldugunu düsünmüyorum. Cünkü gösterdiklerinin hepsinin ektiklerini nerden bilecegiz?

    Hosuma gitmeyen tek sey, ekimin hizli olmasiydi.

    Simdilik bir sikayetim yok ama bakalim ekilenler nasil cikacak. Biraz acele karar verdim. Bilseydim iyice arastirir öyle karar verirdim. Bu foruma bakarak karar verdim. orda yaptiranlar memnundu.

    Yaptiracak arkadaslar kesinlikle konaklamanin oldugu yerde yapmalarini tavsiye ediyorum. ekimden hemen sonra odaniza cikiyorsunuz. ilk 3 gün cok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnhznr -- 28 Şubat 2012; 13:51:08 >
  • @ronalhizinar tesekkurler bu ekim merkezi ile ilgili bilgi verdigin icin

    artık saç ekimi oyle bir sektor haline gelmiş ki fabrikasyon ekim tabirini kullanıyorduk 2 senedir bu forumda bazı arkadaslar kızıyordu ama artık bu deyim tamamen dogrulanmış durumda senin de anlattıgın gibi.6 kişiye aynı anda ekim yapmak gibi seri üretime geçmiş hastaneler.bul hemşireleri ver 1500-2000- tl maaş doktora nasılsa gerek yok kur ekipleri ve adeta bir saç ekim fabrikası kur. halkımız sadece fiyatını baz aldıgı surece hiçbir şekilde işi kimin yaptıgına hangi teknikle yaptıgına onem vermedigi surece bunların olması da cok normal

    yazık..
  • ewet arkadaşlar benimde saç ektirme zamanım yaklaşıyor bir ay kaldı bir ay sonra yıllık iznimi alacam,hakandoğanayda yaptıracaktım ama antalyaya gitmeye değer gibi görmüyorum bu yüzden ayşegül hanımda yaptırmayı düşünüyorum son olarak orada yaptırma diyen ve nedeninide yazacak arkadaşlar varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssdsadas

    ewet arkadaşlar benimde saç ektirme zamanım yaklaşıyor bir ay kaldı bir ay sonra yıllık iznimi alacam,hakandoğanayda yaptıracaktım ama antalyaya gitmeye değer gibi görmüyorum bu yüzden ayşegül hanımda yaptırmayı düşünüyorum son olarak orada yaptırma diyen ve nedeninide yazacak arkadaşlar varmı?

    arkadas sac ektireceksen, 3-4 gün kalabilecegin bir yerde yaptir. sana tavsiyem budur. Git Antalyada yaptir. En azindan 3-4 gün gözetim altinda olursun.
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taneradara -- 29 Şubat 2012; 16:40:10 >
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taneradara -- 29 Şubat 2012; 16:37:11 >
  • ssdsadas kardes. ben aysegülhanimin merkezinde neler gördügme neler yasagdimi yazdim gardas. okursun tekrar ona göre karar verirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cls320 -- 28 Şubat 2012; 20:39:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneradara

    ankarada 2 defa fue saç ekimi yaptım sözde sizce şu an saçlarım nasıl hiç sormayın 2 kıl yada 3 kıl cıktı üstelik zayıf kıl gibi değil tüy üstelik dik dik çıkıyor allah belasını versin dr saç ekim sahibininde sıfıra vuramıyorum artık saç kenarlarım nokta nokta çıkıyor uzamıyor diş fırcası gibi çıkıyor üstelik paramda yok başka dr gidip yapım öylece kaldı şapka takıyorum nalet olsun insanı hor görüp ilgilenmyen insanlara insanları kandırp umuduyla oynayanlara allah bela versin yakında bu firmanın ismini vereceğim merak etmeyin ankarada ben çok pişmanım acele edip orda saç ekimin yaptım araştırmadan sanki tek orası saç ekimi yapar gibi kendimi onların elline attım çok pişmanım piskoloji klamdı ben ne yapacağımı bilmiyorum paramı vermese ismini mecburen verceğim tüm sitelere

    Ne zaman yaptin ekimi?
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taneradara -- 29 Şubat 2012; 16:40:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssdsadas

    ewet arkadaşlar benimde saç ektirme zamanım yaklaşıyor bir ay kaldı bir ay sonra yıllık iznimi alacam,hakandoğanayda yaptıracaktım ama antalyaya gitmeye değer gibi görmüyorum bu yüzden ayşegül hanımda yaptırmayı düşünüyorum son olarak orada yaptırma diyen ve nedeninide yazacak arkadaşlar varmı?

    kardeş sen ayşegül hanımla hakan hocayı karşılaştırma yapamassın bile ayşegül hanımın yaptığı ekimlerin çoğunun ön saç çizgisinden anlaşılıyor hiç doğal değil ama şunu da söyleyim belki 3 4 tane güsel ektiği insanlar var gördüm.kalite,hijyen, temizlik benim için önemli değil diyorsan yaptır.sorun para ise arkadaşlar lütfen para da takılı kalmayın derimm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneradara

    resim

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    arkadaşım ! sana saç falan ekmemişler.bu işin içinde başka bir iş var yerinde olsam peşini bırakmam.basit değil bu işler
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taneradara -- 29 Şubat 2012; 16:40:48 >
  • Arkadaslar Koza sac ekimini hic duydunuzmu ektiren varmi?? Bilen varsa ltf yazsin cunku orda ektirmeyi dusunuyorum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: humpreybogard

    bu arada saç ekimi yapan arkadaşlar ense bölgeleriniz ne kadar sürede toparlandı? hiç iz kalmıcak şekilde.. söylerseniz sevinicem...

    Bende 6-7 hafta surdu. Fakat herkeste farkli oluyor sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: humpreybogard

    bu arada saç ekimi yapan arkadaşlar ense bölgeleriniz ne kadar sürede toparlandı? hiç iz kalmıcak şekilde.. söylerseniz sevinicem...

    benim 2 hafta oldu. iz falan kalmadi. sadece bastirinca biraz agri var. birde seyreklik var. isikta bakinca seyreklik belli oluyor. ön taraftaki kizarikligin gecmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.