Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (468. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.457.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hatta daha ötesini söyliyim.. benim sadece yanlarda biraz açılmam vardı. bu durumdaki birine saç ekimi yapmak çok kolay buna rağmen bende bile başarılı olamadı adamlar.. ensemde izler var.. saçlar kısa kesilemiyor..adamlar sözde 2000 greft ekti ama benim var olan saçlarım olmasına rağmen şuanki görüntüm eskisinden daha kötü neredeyse.. senin de dediğin gibi MASALLARA İNANMAMAK lazım.. saç ekimi yaptıran herkes demiyorum ama saç ekimi yaptıranların çoğu masallara inandırılarak ekime ikna oluyor.. ekim yaptırdıktan sonra da gerçeği görüyorlar.. kaç kişi gördüm ya ifadeleri aynen şöyle: saç ekiminden önce keldim şimdi de kelim .. çektiğim sıkıntılar yanıma kar kaldı.. tekrar söylüyorum bence tamamen kel olanlar kesinlikle ekim yaptırmamalı.. komik görünmektense doğal bir kel olmak çok samimi söylüyorum çok daha doğal güzel ve karizmatik..
  • bu arkadaş ( murii 34) gitmiş ekim yaptırmış... peki güzel ekim olmuş... peki alındaki saç çizgisi yaş ilerledikce geriye gitmeye devam ederse... kendi orjinal saçı ile ekim yapılan saç arasında boşluk oluşursa... bu boşluk elbette oluşacak ileriki yaşlarda... nasıl bir görüntü ortaya çıkacak ben onu merak ettim şimdi... çünkü benimde ön alın çizgisi yaş ilerledikce hep geriye doğru gitti....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raif07 -- 21 Mayıs 2012; 15:58:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raif07

    bu arkadaş gitmiş ekim yaptırmış... peki güzel ekim olmuş... peki alındaki saç çizgisi yaş ilerledikce geriye gitmeye devam ederse... kendi orjinal saçı ile ekim yapılan saç arasında boşluk oluşursa... bu boşluk elbette oluşacak ileriki yaşlarda... nasıl bir görüntü ortaya çıkacak ben onu merak ettim şimdi... çünkü benimde ön alın çizgisi yaş ilerledikce hep geriye doğru gitti....

    bu arkadaş sensin zaten neyin peşindesin sen:)
  • yaklaşık 1.5 yıldır forumu yakından takip ediyorum.12 mayıs günü bende saç ekimi yaptırdım.inşallah sonuclar güzel olur.foruma bilgi almaya giren kafası karışık adaylara faydalı olabilmek isterim.
    araştırmalarıma yaşadığım şehir olan bursadan başlamıştım.malesef bursadaki merkezler,istanbul dan gelen ekiplere yaptırıyor.kendi kliniklerinde taşeron usülü olarak.bana verdikleri fiyatlarda 1 seans 4-5 bin tl civarı.greft olarak da 3500 ün altına düşmemeye çalışıyorlar.aşağısı kurtarmıyor sanırım :) kendi yapan bi doktorla tanışmadım ben bursada.
    sonra istanbul ve ankaradaki merkezleri araştırdım.istanbulda fabrikasyon eken yerlerden pek çok var.ankarada ise bu işlerin biraz daha düzenli yapıldığını gördüm. arkadaşlarım bazı merkezleri tavsiye etti.yaptığım görüşmeler sonunda ECM estetik merkezinde Doc.Dr Serdar Gökrem e ekim yaptırdım.ilk günler ağrı,sızı,şişme falan olmadı.ama 4. günden sonra donörde iyi sızlamalar oldu. 3000 greft için 3600 Tl ödedim.resimlerimi yakında ekleyeceğim.
    Sırf ucuz diye fabrikasyon yerlere ekim yaptırmasın kimse.Ankarada görüştüğüm plastik cerrahlar bana 3-4 bin tl civarı fiyat verdi.ekim fiyatları reklamla doğru orantılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    quote:

    Orijinalden alıntı: Raif07

    bu arkadaş gitmiş ekim yaptırmış... peki güzel ekim olmuş... peki alındaki saç çizgisi yaş ilerledikce geriye gitmeye devam ederse... kendi orjinal saçı ile ekim yapılan saç arasında boşluk oluşursa... bu boşluk elbette oluşacak ileriki yaşlarda... nasıl bir görüntü ortaya çıkacak ben onu merak ettim şimdi... çünkü benimde ön alın çizgisi yaş ilerledikce hep geriye doğru gitti....

    bu arkadaş sensin zaten neyin peşindesin sen:)

    pardon ben murii34 için söylemiştim. yalnış anlaşılma olmuş. :D
  • 1 YILLIK ÖZET

    Herkese Merhaba;
    Öncelikle bundan bir sene öncesine kadar bu konuyu forumda çok sıkı takip eden, hatta ekim yaptırıpta paylaşımda bulunmayan kişilere kızan biri olarak, aylardır sürecimle ilgili bilgi veremediğim için kendimi sorumlu hissettiğimi belirteyim. Anladım ki ekim öncesinde operasyonla ilgili çok detaylı araştırma yapıp, forumları çok okuduğunuz zaman ekim sonrasında artık konu ile ilgili hiç forum görmek istemeyebiliyorsunuz. Fakat yine de her konuda olduğu gibi bu konuda da işini iyi yapan ve kötü yapanın belli olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden bu süreci özetleyen bir yazı yazmak istedim.

    Ekim için Yer Kararı:
    Benim ekimim yaklaşık 1 yıl önce (25.Nisan.2011) İstanbul Estetica’da FUE yöntemiyle yapıldı. Yaklaşık 4 aylık detaylı (internet/forum/video/referanslarla telefon görüşmeleri ile) yapmış olduğum ön araştırma sonucunda 3 firma belirledim. Bu 3 firma için de bir günümü ayırdım ve hepsini ziyaret ettim. En son İstanbul Estetica’ya geldim. Diğer firmalara göre hastahaneden ziyade sıradan bir dairede açılmış bir ekim merkezi havasında, özellikle apartmana girerken bile bir şüphe uyandırabiliyor insanda. Ancak içeri girince fikrim tamamen değişti. Şans eseri operasyon anında hastanın da iznini alarak ekimi izleme şansı bile buldum. Fiyat/performans açısından en iyi gözüken İstanbul Estetica’ydı zaten. Ziyaretim sırasında da yaptıkları işi her açıdan (hastaya davranışları, ortamın sterilliği, kullandıkları punchların cinsi ve kalınlıkları, kullandıkları ilaçlar, geftlere zarar vermeden almaları ve en önemlisi de el yatkınlığı ile kısa sürede sağlıklı ve hızlı ekim yapabilme yetenekleri açısından) inceleyince “İstanbul Estetica kesin yaptıracağım yer” dedim.

    Ekim İşlemi:
    25.Nisan.2011 sabah saat 10:00 gibi ekimim başladı. Saat 17:00’a kadar greft alım işi bitti (yaklaşık 4300 greft). Özellikle greft alımı sırasında sadece uyuşturucu iğneler yapılırken biraz acı çekiyorsunuz tabi ancak daha önce benim gibi lokal anestezi ile burun iç kemik ameliyatı olmuş birisi için buna acı bile denmez. Akşam saat 22:00’a kadar da ekim işi tamamlandı.
    Ekimim yapıldığı gün, Ayşegül Hanım’ın önemli personellerinden biri hasta olduğu için gündüzden hastaneye gitmek durumunda kalmış ve benim ekimime katılamamıştı. Ancak saat 19:00’dan sonra katılabildi. Bu süre zarfında ve sonrasında Ayşegül Hn. bireysel olarak, yer yer tek başına çok çalıştı. Bu yüzden özellikle benim ekimim için “Ayşegül Hanım’ın emeğidir” diyebilirim. Gerek ekim sırasında, gerek ekim sonrasında ilgi ve alakası da hiç bir zaman eksik olmadı sağolsun.

    Ekim Sonrası:
    4300 greftlik bir ekim benim beklentime göre başarılı bir sonuçtu ancak herkeste olduğu gibi benim de kafamdaki yeni soru işareti acaba greftler başarılı bir şekilde tutacak mı veya ne kadarı tutacak sorusuydu. (Yani operasyon sonrası da endişe hali devam ediyor.)
    Ben Kocaeli’de oturduğum için yıkama işini kendim yaptım. İlk 10 günde kabukların döküleceği söylenmişti ancak 9. günde ben de hala kalın kalın kabuklar vardı. Ayşegül Hn.’a fotoğraflarımı gönderip sorduğumda anladım ki yıkama tekniğim biraz fazla nazikmiş :) Biraz daha sert yıkayınca greftlere zarar vermeden kabuklardan kurtuldum.
    Ekilen greftlerin yarısı 2. ve 3. ayda döküldü. Fakat 6. Aya kadar dökülenlerin çoğu çıktı diyebilirim. 12.ay sonunda ise ekilen greftlerin %85-90 oranında doğal saça dönüştüğünü söyleyebilirim.

    Fotoğraflar:
    Süreç ile ilgili elimdeki fotoğraflarımı slayt haline getirdim. Aşağıdaki linkten izleyebilirisiniz.
    Link:
    Saç Ekimi (İstanbul Estetica)

    Sonuç:
    Ciddi zamanımı ve enerjimi harcadığım bu sürecin sonucundan çok memnunum. Şu an 30 yaşındayım ve muhtemelen ilerleyen yıllarda ufak sıklaştırma operasyonlarına ihtiyaç duyacağımı tahmin ediyorum. Bu durumda da araştırmaya ihtiyaç duymadan gönül rahatlığıyla gideceğim yer yine İstanbul Estetica (Ayşegül Hn.)’dır.

    Saygılar
  • Arkadaşlar iyi günler ben kısa dön. askerlik yaptım ve geldim şimdi saç ekimi yaptırmak istiyorum şakaklarımda açılma ve üst kısımda seyrelme var boğaziçi saç ek. merkezine fotolarımı gönderdim 1500-2000 civarı greftle halledileceğini söylemişti . Ama şimdi yorumlarınızı okuyorumda hangi merkez veya doktor iyi falan bir sonuca varamadım aklım karıştı . Kelleşme durumum beni çok üzüyor muhakkak ektirmek istiyorum ama yazdıklarınız beni korkutuyo ve kafamı karıştırdı özellikle memnun kalmayanlar . Ne yapmam gerekir nereye danışayım ?? yardımcı olursanız sevinirim ayrıca boğaziçi saçekim merkezi nasıldır bilgisi olan var mı ?????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    quote:

    Orijinalden alıntı: mıstıkv

    @yok123
    O zaman saç ekimi diye bir olay yok.Saç sıklaştırma operasyonu var.Yani kel bir adama değilde alnı açık yada seyrek saçlı adama ekilecekse neden saç ekimi deniyor? Ya sen fazla abartıyorsun ,yada bütün saç eken merkezler ve doktorlar sahtekar ve şerefsizin önde gideni.Kaldıki arkadaş gibi saçım olsa o ufacık şerit için iğne yemezdim buda demek oluyorki saç ekimi masal.Evet beyler saç maç ekmiyoruz dağılın biz size şaka yaptık

    biraz abartılı da olsa aşağı yukarı olay dediğin gibi.. bunun inglizce karşılığı hair transplantation yani saç nakli ... saç ekimi çok yanlış bir ifade olayı çok hafifleten bi şey.sonuçta olay var olan saçın bir yerden bir yere taşınması.. saç kökü sayısı artmıyor.. hatta donor de oluşan travmaya bağlı kayıplar ekilen yerde tutmayan kökler zarar gören kökler de hesaba katıldığında toplam saç kökü sayısı azalıyor.. saç naklinin iyi sonuç vermesi için nakledilen alanın nisbeten alım yapılan bölgeden daha küçük olması lazım.. zaten dökülen saç güçsüz ve ince tellidir genelde.. ince telli saçlar da ekildiğinde kötü görüntüler ortaya çıkabiliyor.. iyi bir saç nakli sonucu daha önce de söylediğim gibi kalın telli zayıf olmayan ve dar alana yapılan ekimlerde güzel sonuçlar verir.. yoksa aynen senin dediğin gibi tersi durumlarda saç ekenler şerefsizin önde gidenleri.. ve maalsef ekim yapılan kişi de memnun olmuyor çoğu zaman.. basit düşünmek lazınm bu işi yapanlar sihirbaz falan değil.. zaten sende olan bi şeyin yerini değiştiriyolar.. ama tamamen kelleşmişsen zaten az miktarda saçın kalmış demektir ve bu durumda tatmin edici bi sonuç almak çok zor.. bence bu açıdan bakınca fut daha mantıklı çünkü saçın genelinde bir seyreklik olmadan sadece ensenin bi kısmında ince bir çizgi kalıyor.. mikromotor fue sindense bence fut çok daha mantıklı..

    Peki bu forumda önceki sayfalarda dımdızlak keltoş adamların sonradan nasıl saçlandığını gösteren resimler var.Kim yalancı kim doğru söylüyor anlayamadım gitti
  • Raif kardes, murinin saci dedigin gibi olacak. 3-5 seneye yeniden ekim yapmasi gerekecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnhznr -- 21 Mayıs 2012; 19:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ,5 ay oldu hala şok dökülme mevcut normalmidir arkadaşlar saçlar çıkma aşamasına geçince kaşınma oluy
    omu mtecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brky23

    38 inci gün ve yüzde 80 döküldü hala saçlarıma narin davranıyorum saçlarım asırı kepeklendi normal sekilde davranmaya ne zmn baslamalıyım sizce arkadaslar hala kafamın arkasından su akıtarak yıkıyorum normal bir sewkilde dusta hafif tanzikle tepeden yıkamaya baslayabılırmıym..

    Kardeş ben de 29. Gunumdeyim ama toplamda 50 tel dokuldu dokulmedi. Ekilenler diger saclara oranla yavas da olsa uzamaya devam ediyor. Sende bu şok dökülme ne zaman başladı hatırlıyor musun? dokulmuyo diye korkmaya başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler saç ekimi yaptırmadan bence you tube dan KORAY ERDOĞAN ın sonuçlarına bakın..ASMED yazınca çıkıyor..inanılmaz sonuçlar var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyunbitti


    quote:

    Orijinalden alıntı: brky23

    38 inci gün ve yüzde 80 döküldü hala saçlarıma narin davranıyorum saçlarım asırı kepeklendi normal sekilde davranmaya ne zmn baslamalıyım sizce arkadaslar hala kafamın arkasından su akıtarak yıkıyorum normal bir sewkilde dusta hafif tanzikle tepeden yıkamaya baslayabılırmıym..

    Kardeş ben de 29. Gunumdeyim ama toplamda 50 tel dokuldu dokulmedi. Ekilenler diger saclara oranla yavas da olsa uzamaya devam ediyor. Sende bu şok dökülme ne zaman başladı hatırlıyor musun? dokulmuyo diye korkmaya başladım.

    senin adına güzel bişey dökülmemesi sok dökülme 3 ay kadar devam ediyormus kişiden kişiye değişiyomus bnm yaklasık 1 ayda yüzde 60 ı falan döküldü ama 12 13 üncü günden itibaren dökülmeye basladı doktorumda demişti zaten 10 gün sonra dökülmeye baslar diye suan hala aynı yüzde 80 ni döküldü diğerleri uzuyor kökler tutmus ya salla gerisini minoxil falan kullandınmı
  • --



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennisthamanace -- 31 Ocak 2013; 13:23:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    beyler saç ekimi yaptırmadan bence you tube dan KORAY ERDOĞAN ın sonuçlarına bakın..ASMED yazınca çıkıyor..inanılmaz sonuçlar var..

    internetteki videolar,resimler bunlar tanıtıma yönelik "best of" ekimler.hemen her saç ekimci güzel ekim fotoğrafları gösterebilir.bence canlı örnek görmek gerek.
  • Arkadaşlar merhaba,

    daha önce forumda bu konuyu çok takip ettim ama ilk defa yazıyorum. Forumdaki saç nakli ile ilgili tüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

    Bana bugün saç nakli yapıldı. resimlerimi öncesi ve operasyon sonrası olarak ekliyorum. Saç naklini uzun bir araştırma sonucu fiyat/kalite oranı açısından uygun gördüğüm Dr. İlhan Serdaroğlu'na yaptırdım. greft sayısı 3000. Fiyat olarakta 3000 tl. Şimdilik bi sorun yok. Umarım ilerleyen günlerde memnun kalabilirim.

    Resimlerden operasyon sonucunu beğenen yada eleştiren olabilir. Ama benim amacım tıpkı benim de yararlandığım gibi başkalarınında olumlu yada olumsuz yararlanması.

    İlerleyen günlerde tekrar resimler yükleyeceğim. Sorusu olan varsa cevaplandırabilirim. Şuana kadar katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunarım...



     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ustaterdem

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    beyler saç ekimi yaptırmadan bence you tube dan KORAY ERDOĞAN ın sonuçlarına bakın..ASMED yazınca çıkıyor..inanılmaz sonuçlar var..

    internetteki videolar,resimler bunlar tanıtıma yönelik "best of" ekimler.hemen her saç ekimci güzel ekim fotoğrafları gösterebilir.bence canlı örnek görmek gerek.

    bencede canlı örnek görmek gerek resimlere videolara takılmamak gerek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    quote:

    Orijinalden alıntı: ustaterdem

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    beyler saç ekimi yaptırmadan bence you tube dan KORAY ERDOĞAN ın sonuçlarına bakın..ASMED yazınca çıkıyor..inanılmaz sonuçlar var..

    internetteki videolar,resimler bunlar tanıtıma yönelik "best of" ekimler.hemen her saç ekimci güzel ekim fotoğrafları gösterebilir.bence canlı örnek görmek gerek.

    bencede canlı örnek görmek gerek resimlere videolara takılmamak gerek

    tamam da her klinik 10 tane iyi resim gösteremiyor maalesef.. tabi ki en iyi ekimlerini gösterecekler ama bi çok yerin böyle 1-2 tane bile en iyi ekimi yok ki...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozhan51

    2 ,5 ay oldu hala şok dökülme mevcut normalmidir arkadaşlar saçlar çıkma aşamasına geçince kaşınma oluy
    omu mtecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

    benim 91 gün oldu 2.5 aylık ken bendede şok dökülme olmuştu normalmi bilemiyorum bende..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erken57

    Arkadaşlar merhaba,

    daha önce forumda bu konuyu çok takip ettim ama ilk defa yazıyorum. Forumdaki saç nakli ile ilgili tüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

    Bana bugün saç nakli yapıldı. resimlerimi öncesi ve operasyon sonrası olarak ekliyorum. Saç naklini uzun bir araştırma sonucu fiyat/kalite oranı açısından uygun gördüğüm Dr. İlhan Serdaroğlu'na yaptırdım. greft sayısı 3000. Fiyat olarakta 3000 tl. Şimdilik bi sorun yok. Umarım ilerleyen günlerde memnun kalabilirim.

    Güzel bir ekim olmus, gecmis olsun arkadasim. Dilerim istedigin sonucu alirsin.
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.