Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (533. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.457.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi bi kaç yerle konuştum ve ense bölgesi yetersiz diyorlar nasıl olcak biilmiyorum bilemiyorum :
  • Merhaba arkadaşlar, ismim Mert. İzmir’de ikamet ediyorum, saç dökülmesi sorunu ile uzun süre uğraştım ve internet üzerinden yaptığım araştırmalarda Estetikmed ile tanıştım. Telefon görüşmeleri ve referansları ile verdikleri güven sayesinde, beni saç ekimi için İstanbul Şubesi’ne davet ettiler. Uçakla İstanbul’a gittiğimde firmanın ayarladığı otelde bir gece misafir edildim. Ertesi sabah kaldığım otelden işlemin yapılacağı merkeze gittim ve sorunsuz bir şekilde işlemim gerçekleşti. Gerek doktorumun ve ekip arkadaşlarının gerekse Estetikmed personelinin yaklaşımı gerçekten çok güzeldi. İlgi ve alakadan gerçekten memnun kaldım.

    1. aya geldiğimde yaşadığım saç dökülmesi beni rahatsız eder etmez hemen iletişimi geçtim ve bunun da saç ekiminin bir süreci olduğunu belirttiler. Şu an ekim yapılalı 7 ay oldu ve söylendiği gibi yeni saçlarıma kavuştum. Eski saçlarım kadar mutluyum. Saç ekimi yaptırmak isteyen herkese Estetikmed’i tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyinson

    arkadaşlar; yakın zamanda saç ektirmiş olanlarınıza bir kaç soru sormak istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.
    Yeni saç ektirmiş biri olarak sorularınızı yanıtlayabilirim
  • arkadaşlar; saç ektirmeyi düşünüyorum fakat endişelerim var.. bu anestezi iğneleri tansiyon düşürmesi ve sinirsel olarak uyuşukluğun kalıcı olması gibi bir durum oluşturur mu?.. çünkü kafamda hafif sersemlik var ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor.. bedenimde de bi uyuşujkluk var.. bunlar yüzünden tereddüt ediyorum.. istediğim şey şu; saatlerce saç ekimine dayanabileceğimi zannetmiyorum.. bunun öncesinde çok az saç ekimi yapabilecek (risk almamak için) önereceğiniz ekim merkezi varmı.. ben bir kaç yerle görüştüm; yanaşmadılar bu işe..
  • Mesajınızı göremiyorum. Onay bekliyor yazıyor
  • Mrb arkadaşlar ben de yaklaşık bir hafta önce saç ektirdim. Foto ekleyip yorumlarınızı görmek istiyorum ama foto eklemeyi bilmiyorum.
  • istanbul' da conhair var ve megahair trans bildiğim yerler.. birinde dhi..ötekinde implanter.. önerirmisin dersen sana kalmış.. bende düşünmüştüm bu şekilde ektirmeyi vazgeçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowromeo

    dhi kalem yöntemiyle ekim yapan bir yer var mı bildiğiniz arkadaşlar, konu açtım ona bile cvp gelmedi yazık...
    http://forum.donanimhaber.com/m_65421512/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65421512


    istanbul' da conhair var ve megahair trans bildiğim yerler.. birinde dhi..ötekinde implanter.. önerirmisin dersen sana kalmış.. bende düşünmüştüm bu şekilde ektirmeyi vazgeçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyinson

    arkadaşlar; saç ektirmeyi düşünüyorum fakat endişelerim var.. bu anestezi iğneleri tansiyon düşürmesi ve sinirsel olarak uyuşukluğun kalıcı olması gibi bir durum oluşturur mu?.. çünkü kafamda hafif sersemlik var ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor.. bedenimde de bi uyuşujkluk var.. bunlar yüzünden tereddüt ediyorum.. istediğim şey şu; saatlerce saç ekimine dayanabileceğimi zannetmiyorum.. bunun öncesinde çok az saç ekimi yapabilecek (risk almamak için) önereceğiniz ekim merkezi varmı.. ben bir kaç yerle görüştüm; yanaşmadılar bu işe..

    oyle olmaz ki o is parca parca.disinizi skn biraz.geciyor bir sekilde 6saat...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceans166

    geçen sene bnde o kızarıklıklar 4-5 ay gecmedi.... daha 1 hafta olmadı ekim yaptırdım hiç kızarıklık yok kafamda.. ben bu senede olur zannettim ama demekki ayşegül hanım ın alımları için geçerliymiş kızarıklık.. 4-5 ay.. en az emin olun surucek kızarıklık.. inşallah çıkan saçlardan da memnun olursunuz.. Ben geçen sene ki felaketi duzelttim 1 hafta oldu ama dolasıyorum rahat rahat kafa 3 nnumara vurulmuş gibi kimse ekim olduguna inanmıyor.=) ALLAH bin kez razı olsun SEVİM BALCI YAVUZ.. gecen sene diger tarafı da sen ekeydin bu sene seni başka hastanelerde aramak zorunda kalmazdım.. olsun yarım işini mükemmel kapattı..Aldığı para sonuna kadar helal olsun.. bu ismi çok duyucaksınız ilerde.. bu yazılarımı hatırlayacaksınız o zaman.. herkese acil şifalar arkadaşlar..

    benim 1 ay oldu kizarik aynen sac derisinde siritiyor.birkismi da. dokuldu ekilen yer cok kotu bir goruntu oldu kizariklik aciga cikinca.cogunun geciyor 1ayda ama dr.u aradim teni hassas olanlarda daha da uzun suruyormus
    .sabir dedi ama rezil olduk elaleme.sapkayla da surekli gezilmiyor.off offf...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bn gecen sene aysegül hanıma yaptırdım.. 4-5 ay surdu o onun alımıyla alakalı.. ciltten degil..bnm yeni ekim yaptıralı 1 hafta oldu.. ne kabuk ne kızarıklık kaldı.. 3 numary vurulmus gibi geziyorum rahat rahat
  • Arkadaşım geçen sene ayşegül hanımla çalışan kimdisevim hanım değilmi.bütün ekimlerde sevim hanım vardı beninkindede vardı.sen fotoğraf koyupta konuşsana sen sevim hanımın reklamını yapım derken geçen sene yaptığı ekimi kötülüyorsun ayşegül hanmın yaptığı ekimler ortada facebook sayfasında bir sürü foto var istediğinide canlı görebilşyosun.sevim hanımı kiminle kıyaslıyosun akıllı reklam yap bari sevim hanım istanbul esteticadaydı zaten .demekki geçen seneki ekimi vicdanını rahatsız etmiş düzeltmiş..şurda herkez yaşadığını düzgünce anlatıyor karalamadn ama sen çok aptalca yapıyosun bu işi.koy arkadaş fotoyı konuş ben arkadaşımı götürdüm bayramdan önceye randevu alamadım.komik olma yahu başka yollar dene sevim hanımada selam söle reklamın iyisi kötüsü olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım akıllı reklam yap bari geçen sene yapılan ekimlerde sevim hanım vardı zaten benimkindede vardı senkimle kimi kıyaslıyosun reklamını yaptığın hanımın geçen sene köyü olduğunu bu sene kendini geliştirdiğinimi sölüyorsun ayşegül hanımın yaptıpı işlet ortada fotoğraf görmek isteyen baksın faceden çok cahilsin yahu reklamında bölesi komik koy arkadaş fotonuda görelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet28


    quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyinson

    arkadaşlar; saç ektirmeyi düşünüyorum fakat endişelerim var.. bu anestezi iğneleri tansiyon düşürmesi ve sinirsel olarak uyuşukluğun kalıcı olması gibi bir durum oluşturur mu?.. çünkü kafamda hafif sersemlik var ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor.. bedenimde de bi uyuşujkluk var.. bunlar yüzünden tereddüt ediyorum.. istediğim şey şu; saatlerce saç ekimine dayanabileceğimi zannetmiyorum.. bunun öncesinde çok az saç ekimi yapabilecek (risk almamak için) önereceğiniz ekim merkezi varmı.. ben bir kaç yerle görüştüm; yanaşmadılar bu işe..

    oyle olmaz ki o is parca parca.disinizi skn biraz.geciyor bir sekilde 6saat...

    bugün görüşmeye gittiğim yerden örnek vereyim hemen; Esenler' de bir hastahane idi.. tereddüt ettiğim nedenlerden dolayı çekindiğimi ve önceden daha kapsamlı bir şekilde burda muayene olmak istediğimi belirttim.. aldığım cevapa şaşırdım, bana bir psikolağa muayene olmamı söylediler... bir doktor böyle cevap verir mi.. en azından şu bölümlere bir muayene ol, bişey varsa vardır.. sende emin olursun demesi gerekirdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceans166

    bn gecen sene aysegül hanıma yaptırdım.. 4-5 ay surdu o onun alımıyla alakalı.. ciltten degil..bnm yeni ekim yaptıralı 1 hafta oldu.. ne kabuk ne kızarıklık kaldı.. 3 numary vurulmus gibi geziyorum rahat rahat

    İlk iki hafta ekilen saçlar yerinde olduğundan kızarıklık belli olmaz. Şok dökülme sonrası ortaya çıkar. Bu işe girenler işini gücünü ona göre ayarlasın, 3 aydan önce doğru dürüst bir görüntü ortaya çıkmaz. Milleti yanlış yönlendirmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skorxxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    Arkadaşlar cümleten merhaba. uzun zmndır giremiyorum siteye ve takip olayımda bitti, allaha şükür biz kurtulduk. allahım sizleride kurtarsın. bugün tesadüfen aklıma geldi ve bir bakmak istedim özel msjlar gelmiş. hepsine tek tek cvp veremeyecegim çnkü soru aynı. nereye ektirdiniz, ne kadar zaman oldu kaç lira ödediniz ve şuan durum nasıl gibi sorular. bunların cvpları geçmiş sayfalarda defalarca konuşuldu. ayrıca facebook oluşturdum ki orada hep güncelligini korusun diye. yani diger geçmiş sayfalara gitmek tek tek aramak zorunda kalmayınız diye. allahım sizlerede güzel ekimler nasip etsin... saygılarımla...

    serkan mrb,

    ekimin çok güzel görünüyor, güle güle kullanmanı dilerim. hem sizin hem diğer arkadaşların fikirlerini almak amacı ile yazıyorum, olumsuz bir yorum olarak algılamayın lütfen.

    mevcut verici alanı kullanmışsınız ve tepe kısmınada sakaldan ekim yaptırmışsınız. sakal ekimi yapılan kısmın diğerlerinden kalın ve fotoğraflarda dik ve biraz kıvırcık olduğunun farkındasınız sanırım. ayrıca çok belli olmasada enseniz oldukca seyrekleşmiş, sn hocamızda buna istinaden tepe bölgesine ekimi sakaldan uygun görmüş. birinci olarak sakaldan alınanlar enseden alınanlarla karıştırılarak dağıtılsaydı yine bu şekilde belli olurmuydu. ikinci olarakda dökülme devam ettiğinde ki tepeden başlamak suretiyle yanlardan tepeyle birleşen kısım dökülmeye devam edecek ve açıklık mutlaka oluşacak (3 sene 5 sene sonra) planınız nedir. verici alan çok az ve her alımda daha da seyrekleşecek. sakaldan alınabilecek miktarda belli ve saç olmadan direk sakaldan ekilmeside kendini belli ediyor.

    saç ektirmeyi düşünen benim gibi arkadaşlarda kendi yorumlarını yazsın lütfen. SAÇ EKİMİ YAPTIRDIKTAN 3-5 SENE SONRA ARALARDA AÇIKLIK OLDUĞUNDA BUNLARI NASIL KAPATICAZ. EKİLENLERİN TEKRAR ALINIP EKİLMESİ BİR ÇÖZÜM OLSA BİLE ÇOK AZ BİR KISMI ALINIP EKİLEBİLİYOR. PEKİ BUNUN İÇİN BİZLERİN PLANI NE ? EKTİREYİM 2-3 SENE GÜZEL DURSUN SONRASINA BAKARIZ DEMEK ÇOK RİSKLİ. DÖKÜLME HİÇ BİR YAŞTA DURMUYOR SADECE AZALARAK DEVAM EDİYOR. ???????????????

    saygılar,,,

    teşekkür ederim ilgin için ama helal olsun sende harbi mükemmel mercekli göz varmış. hani kalın ve kıvırcık demişsin ya sakaldan alınıp ekilenler için. bunu gel beni tanıyan birisine söyle harbi güler. :) ben degişik kuaförlerede gittim ekim merkezlerinede ugradım hususi. bugüne kadar ekim oldugunu sadece 1 kaç kişi farkedebildi. onlarda bu işi araştıran kişiler ve benim önceki halimi bilen kişilerdi. heleki sakaldan ekim yaptırdım dedigimde ise alay konusu oluyor. yani inanmıyorlar önce. :) neyse dökülme yok kardeşim allaha bin şükür. olursada gittigimde daha 1000 sakaldan 1000 saçtan çıkar. içim rahat o yüzden. seyreklige gelince. benm zaten ense bölgem seyrekti yani uzayınca kapatıyor ama kısayken zaten belirli döngüler var ve bazı noktasal seyreklikler. allaha bin şükür ekimim harika. üzerinden kaç ay geçti ben son derece memnunum. eski halime göre yeniden dogdum daha ne isteyeyimki. saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanw42 -- 15 Eylül 2012; 0:56:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skorxxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: schakalx




    quote:

    Orijinalden alıntı: Skorxxx


    sakal ekimi yapılan kısmın diğerlerinden kalın ve fotoğraflarda dik ve biraz kıvırcık olduğunun farkındasınız sanırım.



    Bu bahsettiginiz duruma hangi resime bakarak karar verdiniz acaba ?
    Bende arkadasin facebook sayfasindaki butun resimlere baktim ama arada herhangin bir fark goremedim ??

    ense seyrekliği 13.resimde bariz şekilde belli, sakal ların diğerlerinden farklı durduğu resimde 27-28-33-34-36 gibi 43-44-46 daha bariz. sakın yanlış anlamayın güzel bir ekim, sadece daha iyisi için yorumlarımı belirttim.

    o fotografların kaçıncı ayımda çekildigime baktınızmı peki acaba ? seyreklik ve uyum için söylüyorum. yanlış anlamadım güzel bir yere temas etmişsin ama bence yanlış. çünkü bir sakal yada gögüs kılının ekimden en az i lk 6 ay sonrasına kadar dogru birşekilde ekildigi yere uyum saglayamadıgını ve daha sonra tam bir saç gibi özellikler sergiledigini duydunuzmu ? yani mesela ilk aylar sakaldan ekilenler çok daha çabuk uzamaktaydı. şuan sa saçlarımla aynı zamanda aynı şekildeler. keşke kalın olsa be kardeşim daha kapatıcı olur zaten onuda isterim ;)
  • senin kafan mı guzel birader.. adam donor alandaki kızarıklıktan bahsediyor.. gel bnm bak bakalım ekilen yerlerde de kızarıklık varmı.. 1 hafta oldu.. kabuk ta yok baska bısey de.. atarım resmi dumur olursun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skorxxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    Arkadaşlar cümleten merhaba. uzun zmndır giremiyorum siteye ve takip olayımda bitti, allaha şükür biz kurtulduk. allahım sizleride kurtarsın. bugün tesadüfen aklıma geldi ve bir bakmak istedim özel msjlar gelmiş. hepsine tek tek cvp veremeyecegim çnkü soru aynı. nereye ektirdiniz, ne kadar zaman oldu kaç lira ödediniz ve şuan durum nasıl gibi sorular. bunların cvpları geçmiş sayfalarda defalarca konuşuldu. ayrıca facebook oluşturdum ki orada hep güncelligini korusun diye. yani diger geçmiş sayfalara gitmek tek tek aramak zorunda kalmayınız diye. allahım sizlerede güzel ekimler nasip etsin... saygılarımla...

    serkan mrb,

    ekimin çok güzel görünüyor, güle güle kullanmanı dilerim. hem sizin hem diğer arkadaşların fikirlerini almak amacı ile yazıyorum, olumsuz bir yorum olarak algılamayın lütfen.

    mevcut verici alanı kullanmışsınız ve tepe kısmınada sakaldan ekim yaptırmışsınız. sakal ekimi yapılan kısmın diğerlerinden kalın ve fotoğraflarda dik ve biraz kıvırcık olduğunun farkındasınız sanırım. ayrıca çok belli olmasada enseniz oldukca seyrekleşmiş, sn hocamızda buna istinaden tepe bölgesine ekimi sakaldan uygun görmüş. birinci olarak sakaldan alınanlar enseden alınanlarla karıştırılarak dağıtılsaydı yine bu şekilde belli olurmuydu. ikinci olarakda dökülme devam ettiğinde ki tepeden başlamak suretiyle yanlardan tepeyle birleşen kısım dökülmeye devam edecek ve açıklık mutlaka oluşacak (3 sene 5 sene sonra) planınız nedir. verici alan çok az ve her alımda daha da seyrekleşecek. sakaldan alınabilecek miktarda belli ve saç olmadan direk sakaldan ekilmeside kendini belli ediyor.

    saç ektirmeyi düşünen benim gibi arkadaşlarda kendi yorumlarını yazsın lütfen. SAÇ EKİMİ YAPTIRDIKTAN 3-5 SENE SONRA ARALARDA AÇIKLIK OLDUĞUNDA BUNLARI NASIL KAPATICAZ. EKİLENLERİN TEKRAR ALINIP EKİLMESİ BİR ÇÖZÜM OLSA BİLE ÇOK AZ BİR KISMI ALINIP EKİLEBİLİYOR. PEKİ BUNUN İÇİN BİZLERİN PLANI NE ? EKTİREYİM 2-3 SENE GÜZEL DURSUN SONRASINA BAKARIZ DEMEK ÇOK RİSKLİ. DÖKÜLME HİÇ BİR YAŞTA DURMUYOR SADECE AZALARAK DEVAM EDİYOR. ???????????????

    saygılar,,,

    teşekkür ederim ilgin için ama helal olsun sende harbi mükemmel mercekli göz varmış. hani kalın ve kıvırcık demişsin ya sakaldan alınıp ekilenler için. bunu gel beni tanıyan birisine söyle harbi güler. :) ben degişik kuaförlerede gittim ekim merkezlerinede ugradım hususi. bugüne kadar ekim oldugunu sadece 1 kaç kişi farkedebildi. onlarda bu işi araştıran kişiler ve benim önceki halimi bilen kişilerdi. heleki sakaldan ekim yaptırdım dedigimde ise alay konusu oluyor. yani inanmıyorlar önce. :) neyse dökülme yok kardeşim allaha bin şükür. olursada gittigimde daha 1000 sakaldan 1000 saçtan çıkar. içim rahat o yüzden. seyreklige gelince. benm zaten ense bölgem seyrekti yani uzayınca kapatıyor ama kısayken zaten belirli döngüler var ve bazı noktasal seyreklikler. allaha bin şükür ekimim harika. üzerinden kaç ay geçti ben son derece memnunum. eski halime göre yeniden dogdum daha ne isteyeyimki. saygılarımla


    senin kafan mı guzel birader.. adam donor alandaki kızarıklıktan bahsediyor.. gel bnm bak bakalım ekilen yerlerde de kızarıklık varmı.. 1 hafta oldu.. kabuk ta yok baska bısey de.. atarım resmi dumur olursun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceans166

    senin kafan mı guzel birader.. adam donor alandaki kızarıklıktan bahsediyor.. gel bnm bak bakalım ekilen yerlerde de kızarıklık varmı.. 1 hafta oldu.. kabuk ta yok baska bısey de.. atarım resmi dumur olursun..

    Sakin ol Rocky. Demek donör alandan bahsediyorsun. Önce ekim yaptırdın ve donör alanın 5 ay kızarık gezdin demek O resmi şimdi değil 1 ay sonra atarsın deliyürek. Hadi git yat şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.