Şimdi Ara

En iyi ses ve en yuksek ses veren kablolu kulak ici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar konudan da anlasilacagi uzere en iyi ses ve ayni zamanda en yuksek ses veren kablolu bir kulaklik ariyorum. İsolution olmasini istmeiyorum cunku bu alacagim kulaklikla bateri calacagim ve kulaklik kulagimda muzikleyken disardaki bateri sesini duymaliyim. O yuzden disaridan ses almasi onemli degil sadece bu iki ozelligi en iyi olan bir kablolu kulaklik istiyorum. Sahneye cikabilecegim kadar. Ve sizce soyleyeceginiz kulaklik momentum true wirelesstan daha mi iyidir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bütçeyi bilmediğim için ie800 diyorum. Bu arada momentum true wireless en kibar tabiriyle kötü ses veren bir kulaklık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reoix kullanıcısına yanıt
    Ovv bu biraz fazlaymis ben max 2000 tl diyim o zaman :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci el olması problem değilse malum siteden shure bakabilirsiniz veya amazondan getirme şansınız var ise yine shure 535 veya üstü modeller rahatlıkla işinizi görecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reoix kullanıcısına yanıt
    Ben sey gordum 1more quad driver. Ona da iyi diyolar. Ve Audia-Technica CKS-99 iyimis. Ayni zamanda sizin dediginiz Shure da iyi :) peki ya hangisi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • I am Ursa I kullanıcısına yanıt
    audio technica iyi markadır hatta fiyatını aşan sesi dahi olabiliyor, 1 more bildiğim kadarıyla çin menşeili bir marka, kişisel tecrübelerim japon harici uzak doğululardan uzak durulması gerektiğini gösteriyor. tercih ve para nihayetinde size ait ancak bilindik ve köklü markaları tercih etmenizi öneririm bkz: shure, westone, sennheiser ie serisi hatta sony bile olabilir. evde sennheiser hd 600 kullanıyorum dışarda ise sony mdr ex 650, aralarında elbette epey bir fark var ama hd 600 den sonra kabul edilemez seviyede değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.