Şimdi Ara

En İyi Sigorta Şirketleri 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
46.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün AkSigorta'dan yaptırdım. Full Kasko diye geçiyor. Eksik teminat yok. Renault Captur 2017 1.5 Dizel Otomatik, 52 plaka, 1500 TL'ye yaptırdım, fiyat gayette uygun geldi. Sigortayıda halk sigortadan 815 TL'ye yaptırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceims C kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuç ne oldu? aracınızı nasıl yaptırdınız?
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    bende kasko yaptırmak istiyorum hocam mümkünse sizden yapalım
  • Ceims C kullanıcısına yanıt
    aybars bey kimdir hocam ?
  • enjoythelife34 E kullanıcısına yanıt
    Özelden iletişim kuruyorum hemen hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enjoythelife34

    aybars bey kimdir hocam ?

    Benim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canemrebuyuk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işte sigortacınızın ihmalkarlığı var. Doğa sigorta ile bu konunun hiçbir ilgisi yok.
    Bu işlerde acentenin takibi ve size bilgi vermesi çok önemli. Trafik yada kaskoda bir kaza olduğunda önce sigortacınızı arayın onlar yönlendirsin sizi. Mümkünse sigortacınız her aradığınızda ulaşabileceğiniz birisi olsun.

    Konu başlığına gelecek olursak. Trafik sigortası için fiyat uygun olsun ve taksit olsun yeterli firma öncemli değildir. Yalnız bazı sigortacılar ucuz olsun diye taksiyi kamyonet, kamyonu otomobil vs gibi kesebiliyor. Poliçeyi yaptırmadan önce buna dikkat edin. Ben sigortacı olarak bu şekilde çok müşteri kaçırdım :) Taksiyi kamyonet olarak kesiyor. Ben 1500 fiyat verirken diğeri 1200 veriyor müşteri bilmiyor ucuz diye oraya gidiyor :)

    Kasko içinde ikame araç sürenizi her zaman 15+15 toplamda 30 olarak yapın. Sigorta şirketleri iyi olsun yada kötü olsun size en fazla parça tedariğinde sorun yaratabilir. İkame araç 15 gün olduğunda en azından parça yada onay gelene kadar yedek bir aracınız olur ve mağdur olmassınız. Bunun dışında her full kasko diyen kişilere inanmayın mağduriyetlerin çoğu full kasko denilip full yapılmayan işlerde oluyor.

    Sigortacı full diyip satıyor yada indirim yaptım diyor halbuki bi yerlerden kısıyor teminatları. Bunlara inanmayın zaten çok fazla sorun yaşamassınız. Acentenizde satışı yapıp geri çekilmeyecek tabi size hasarda her zaman yardımcı olacak. Teklif alırken bekleme süresine dönüş süresine bakarakta acentenin hasarda nasıl döneceğini anlayabilirsiniz. Gece 11 de tekif istediğinizde dönüyorsa işini yapıyordur zaten :)



    Fatih Samur
    Fora Sigorta
    0531 083 9064
    fatihsamurr@gmail.com




  • fatihsamurr F kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ,

    yanlış anlmayın ama bir acente gece 11 de fiyat dönüşü yapıyorsa işini yapmıyordur. Tam tersine acenteliğin ve sigortacılığın adını kötülüyordur. Çünkü sigortacılık mesleği içeriği gereği bankacılık ile aynı yoldan ilerlemektedir. Nasıl banka satış hizmetlerini mesai saatleri içerisinde , çözüm hizmetlerini 24 saat sunuyorsa sigortacılıkta bu şekildedir. Zaten sigortacılık derslerinde ilk öğretilen şeylerden birisi budur. Ayrıca gece 23.00'da birisi arayarak fiyat istiyorsa zaten etik komisyonunun önüne çıkmayı hak ediyordur. Büyük ihtimalle kaza veya buna benzer bir durum vardır. Hatırlatma amaçlı mesaj atılması farklı bir konudur , özellikle acil olarak geç saatlerde fiyat istenmesi ayrı bir konudur.

    Kaldı ki bizzat içerisinde bulunduğum komisyon yakında poliçe kesilmesine zaman kısıtı koyulmasına yönelik işlemleri yürürlüğe aldırıyor.

    Ayrıca trafik sigortası konusunda firmanın önemli olduğu konusunu ege sigortada görmüş olduk. Ege sigortadan sırf çıkar için poliçe yapan acenteler , ege sigorta battığı zaman insanları mağdur etti. 6 Ay ödeme alamayan insanlar oldu.

    Diğer mesajlarınızdan sizi az çok tanıyorum , çoğu görüşümüz benzeşiyor ancak burada yazdıklarınıza özellikle bunları eklemek istedim ki sigortacılık kimilerinin yaptığı gibi emeklilerin ya da sigortacılıkla ilgisi olmayan kişilerin değil , saygın sigortacıların mesleği olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 25 Aralık 2017; 10:46:59 >




  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Aybars Kardeşim Merhaba,

    11'de dönme konusu dışında söylediklerinde hemfikirim. 11'de teklif istemek konusu tartışılır. Kişi forumdan yada başka bir siteden o satte görmüştür, yada biri araclığı ile bilgileri almış ertesi güne bırakmamak adına o saatte yazmıştır. Teklif verilmese bile o saatte bir geri dönüş almak gerçekten iyi bir şeydir.

    Şöyle bir şeyde var o saatte teklif verilir ama bir sigortası poliçeyi asla kesmez. O saatte acelece yapılan bir işte zaten bir sorun vardır. Sigortalının yaşadığı her hasar sigortacıya da yansıyor. Bu yüzden bu riski alıp şahsen ben o saatte poliçe yapmam :)

    Olaya sadece teklif olarak da bakmamak lazım. Hasar durumunda her insan panik olur o saatte size yardımcı olacak birisinin olması güzel şeydir.

    Trafik sigortası içinde kastettiğim şey aslında aynı şeyleri düşünüyoruz. Mesajda yazmıştım
    Öncelikle sigortacınızı iyi seçmeniz gerekir. Firma farketmiyor ancak yeni kurulmuş yada batma riski olan bir firmayı sigortacılar zaten biliyor. Çoğu kişiler fazla kazanmak adına bu şekilde bir yönlendirmeler yapıyor. Aslında bile bile yapıyor.

    Dediğim gibi onlar aslında sigortacı değil , satış elemanıdır onlar. Mesleği sigortacı değilde pazarlamacıdır :)

    Daha önce çalıştığım internetten satış yapan bir firma var adını söylemek istemiyorum.Çalışanlanların %90 ı sigortacı değil. Kredi kartı satar gibi Kasko-Trafik satıyorlar. Müşteriye indirim yaptım diyerek teminatlardan kısıyorlar. Müşteride reklamları falan gördüğü için güveniyor yaptırıyor. Hasar yaşamadığı sürece bilmiyor ne olduğunu. amaç sadece satmak kazanmak kazandırmak.

    Geçmişten günümüze buna benzer bir sürü örnek var. Geçmişte o kadar dolandırmışlar mağdur etmişlerki sigortacılar insanları. Şu an dürüst insanlar satış yapmakta zorlanıyor. Sigortacı dediğiniz zaman insanlar güvenmekte zorlanıyorlar.

    Konuyu fazlada uzatmak istemiyorum yazdıkça yazasım geliyor :) Kısacası genel olarak bende aynı fikirde olduğumuzu söylemek istiyorum. 2 yıl bir yerde çalışınca hemen sertifika veriyorlar :) sizinde dediğiniz gibi bu iş saygın sigortacıların mesleği olsun artık .




  • merhaba arkadaşlar, babamın aracının sigortası 11.Ocak 2018 de, yasal olarak 30 gün öncesinden sigorta yaptırabiliyoruz diye biliyorum, SBM dahil hiçbir yerden teklif alamıyorum, ne yapabiliriz? Yeni yıldan önce zamsız yaptırmak istiyorum. cevaplar için tşk ederim.
  • Merhaba;

    Mapfre sigorta olarak trafik kasko ve diğer( sağlık hayat işyeri gibi ) branşlarda her türlü sorularınız ve teklif almak için tel no: 0555 0062434
  • Arkadaşlar SBM ile yetinmeyin acenetelere sorun bence..SBM de bana 6. Basamak için 642-685 arası fiyatlar çıkıyordu..Ama geçen sene yaptırdığım acenteye sorduğumda 467 fiyat verdi ve hemen yaptırdım.Desem kendi komisyonundan kesti ama herhalde acentelerde %30 a yakın komisyon almıyordur..Muhakkak şirketinde belli bir indirimi olmuştur..Her ne kadar benim yaptırdığım şirket yenilerden biri olsada acente sahibi ilgili bir arkadaş olduğu için 2 yıldır ordan yaptırıyorum..
  • ARKADAŞLAR BENDE FORUMA YENİ KATILDIM HERKESE ÇOK SELAMLAR.

    YORUMLARDAN OKUDUĞUM KADARIYLA SİGORTA YAPTIRIRKEN MAĞDUR OLMAK İSTEMİYORSANIZ SİGORTA ŞİRKETİ KADAR ACENTENİZ GERÇEK BİR ETKİSİ VARDIR. TRAFİK SİGORTALARINI MECBURİ DİYE YAPTIRMAMAK LAZIM KARŞI TARAFA VERECEĞİNİZ ZARARLARDA İNSANLARI DAHA FAZLA MAĞDUR ETMEMEK İÇİN ÖNEMLİDİR BİRDE ARACINIZA KASKO YAPTIRAMIYOR SANIZ % 10/20 ARASI BİR FARKLA ARTI TRAFİK YAPTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM HEM SİZİN ÇEKİCİ HİZMETLERİNİ KARŞILAR BİRDE KARŞI TARAFA VERECEĞİNİZ YÜKSEK BİR MALİYETLİ KAZADA KAFANIZIN RAHAT OLMASINI TAVSİYE EDERİM (TRAFİK SİGORTASI MADDİ HASARDA DİĞER TARAFA 36000 TL ÖDÜYOR FAKAT LÜX BİR ARACA VURDUĞUNUZDA BEDELLER 50/1000 TL KADAR ÇIKABİLİYOR) BÖYLE BİR DURUMDA MAĞDUR OLMAMAK İÇİN ACENTENİZ DEN DAHA FAZLA BİLGİ İSTEYİN.

    KASKO POLİÇELERİNDE İMM DİKKAT EDİN ÜLKEMİZDE ARTIK MANEVİ TAZMİNATLAR VE ARAÇ DEĞERLERİ ARTTI BİRDE DAHA ÖNCE ARKADAŞLARIN YAZDIĞI GİBİ ULAŞABİLİR OLAN BİR ACENTENİZLE İŞLEMLERİNİZ YÜRÜTÜN OLAY ANINDA MUTLAKA İLK ACENTENİZE DANIŞIN YÖNLENDİRMENİZİ ONALAR YAPSIN.

    SAĞLIK SİGORTASI BENCE DAHA DA ÖNEMLİ FİYAT BAKIMINDA VE HİZMET BAKIMINDAN DA TAMAMLAYICI SAĞLIK POLİÇESİ ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM KENDİNİZ İÇİN YAPTIRMIYOR SANIZ BİLE ÇOCUKLARINIZ İÇİN MUTLAKA YAPTIRIN ÇOK FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ.

    KONUT POLİÇESİ ÜLKEMİZDE ARTIK SIKÇA YAŞATILACAĞI DÜŞÜNÜLEN DOĞAL AFETLER İÇİN YAPTIRMAK GEREKLİDİR.

    BİRDE SİGORTA BEDELLERİNİN DÜŞMESİ İÇİN TALEBİN FAZLA OLMASI DAHA ÇOK ETKİ EDECEKTİR.




  • damneed D kullanıcısına yanıt
    hocam benimlede ilgilenir misiniz
  • ahmet.B.1910 A kullanıcısına yanıt
    Tabiki de hocam cevap yazdım.
  • Ankara'da kasko için Sompo Japan tercih edecekler için bir uyarı. İkame araç için Zeplin Car ile anlaşılmış ve bu hizmet çok kötü.
  • Öncelikle Allah kimseye kaza bela vermesin ve sigorta şirketlerinin kucağına düşürmesin..

    01.05.2018 tarihinde aracımıza park halinde çarpıldı sayfalar dolusu konu hakkında yorum,video,makele resmi evrak okudum araştırdım nerdeyse bugün bir acenta da yada hasar depertmanın da çalışabilecek seviyeye geldiğimi düşünüyorum:) İzlenimlerimi yazayım.

    Bu şekilde başına kaza gelen arkadaşlar en azından sürecin nasıl olacağını az-çok tahmin edebilmeleri için kısaca özet geçeyim..

    1-Kaza yaptınız kusurlu yada kusursuz olmanız öncellikle sigorta şirketlerininin hiç umrunda değil öncelikle. Kaza yaptım sigorta şirketim yada kaskom beni karşı tarafa karşı kollar mağduriyetimi giderir şeklinde hiç düşünceniz olmasın.
    2-Sigorta şirketleri tamamen kendi çıkarlarını düşünüyor nerden ne kar eder müşteriye saplarım bilincindeler ve bu yönde hareket ediyorlar.onlar için herşey kar/zarar senin mağdur olman yada müşterileri olman hiçbir şey ifade etmiyor.
    3-Öncelikle kaza yaptıktan sonra hiçbir şekilde muhatap bulamayacaksınız sigorta şirketinin memuru gibi olan bir exper size sürekli kazıklamaya çalışacak ( Kaskom yetkili servis orjinal parça (araç 3 yaş altı) olmasına rağmen adam haberim olmadan sanayiden merdiven altı bile değil fiyat almış.
    4-Siz her zaman çemberin dışında olacaksınız bunu unutmayın exper,sigorta şirketi ve servis sizden nasıl kar ederim onun yarışına giriyorlar.
    5-siz aramadığınız yada peşine düşmediğiniz zaman haricinde sizi arayan soran 1 kişi bile olmayacak.
    6-her aradığınızda araştırmalar devam ediyor cevabı alacaksınız.
    7-Süreç yaklaşık 30 gün sürdü 30 gün oyalamının ardından (ki bu süreçte ikame araç v.s verildmedi) ölü fiyatına aracım perte çıkarıldı piyasa değerinin 13.000tl rayiç bedelin 8000tl altına perte çıkarıldı.
    8-bundan sonraki süreçte saçma sapan birsürü evrak gönderilecek size birde al-satçı firmaya evrak postalamınız gerekecek.
    9-Full kaskolu olmanıza rağmen bu evrakları toplayacaksınız plakaları söküp notere gidip vekalet alıp cebinizden 116tl noter ücreti ödeyip üstüne 20tl kargo ücreti verip evrakları postalayıp beklemeye devam edeceksiniz.
    10-beklerken sıkıldıkça al-satçıyı arayın ne oldu bizim araç diye sorun o arada sahibinden.com daki hasarlı araçlara bakın aracım satışa konmuş mu diye.
    11-Benim gibi sahibinden.com da aracınıza denk geldikten sonra al-sat çıyı arayın. hayırlı olsun aracımızı satmışsınız parasını vermeyi düşünüyormusunuz diye sorun.onlar biz evrakları sigorta şirketinize göndericez siz onlara sorun diyecek.
    12-sonra sigorta şirketini arayın ne oldu bizim para deyin onlar süreç devam ediyor imzada ödeme takvimi felan diyecek beklemeye devam edin.
    13-Aracımın satıldığını gördükten sonra yine dediğim gibi herşeyi siz takip edeceksiniz kimseniz olmayacak bu süreçte aradım tekrar benim sigorta vardı araç satılmış iptal edin diye aramazsanız ödemeye devam edersiniz unutmayın hay hay deyip iptal ettiler hazırlıklı olun birde kaskom vardı 3 aylık 880tl dedim onu ödeyemeyiz o size girdi geçmiş olsun cevabı alacaksınız. park halindeki aracınıza çarpılacak kusur %100 karşı tarafta ve bomba 9 ay daha olmayan aracınız için kasko ücreti ödeyeceksiniz.
    14-Sonuç olarak her türlü bu süreçten aracınızın değerine göre 10.000-15.000 tl zarar bir sürü stress ve sinir bir sürü mail telefon görüşmesi yapacaksınız.
    15-Kasko ve Sigortam Genarali Sigorta.
    16-Bu süreçte hiçbir zaman desteğini görmediğim, muhatap bulamadığım, kaza yerine çekiciyi bile 2 saatte zor gönderen sigorta şirketim Generali' ye saygılarımı iletir ve kimseye tavsiye etmem.
    17-Henüz para yatmadı bu arada hala.

    Geçmiş olsun herkese kazasız belasız günler dilerim.





  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar herkese merhaba,hayırlı günler. Biz Kayseri'deki en iyi 3 sigorta acentesinin içindeyiz. Divan Sigorta acentemizin ismidir internetten araştırarak da bakabilirsiniz. Sigorta şirketi ne kadar önemli ise en az o kadarda acenteniz de önemlidir. Sizin kaza anındaki zor, panik durumunuzda acentenizi aradığınızda açmaz ise acentenin değeri anlaşılır. Sigorta konusunda 25 yıllık deneyime sahibiz ve her türlü yardımcı olabiliriz sizlere. Sigorta konusunda uzman ile beraber kişilerle çalışmak isterseniz 0 352 221 0 600'ü arayabilirsiniz ve teklif alabilirsiniz. Herkese iyi günler.
  • sigortam.net nasıl dır? kaza sonrası iletişimde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.