Şimdi Ara

En Kötü CoD Oyunu Kabul Edilen Vanguard'ın Satış Sayısı Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Oyuncular tarafından en kötü CoD oyunu olarak kabul edilen Call of Duty: Vanguard'ın yeni satış sayısı ortaya çıkmış durumda. Ancak bu kadar düşük puan almasına rağmen satış sayıları gerçekten de bir hayli yüksek.
     
    Vanguard beklentileri karşılayamamış 
     
    '' 
     
    Vanguard, Metacritic'te "karışık ve ortalama" etiketlerine sahip ve hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan oldukça düşük puan aldı. Tüm bu eleştirilere rağmen oyunun dünya çapında 30 milyon adet sattığı belirtiliyor. Bu sayı doğrudan Activision ekibi içerisinde sosyal medya analisti olarak görev alan Brian Hong'dan geliyor.
     
    Activision, 30 milyon adet satış sayısına rağmen Call of Duty: Vanguard'ın beklentileri karşılamadığını söylüyor. Mayıs 2022 yılında şirket oyunun düşük performansını kabul ediyor ve bu durumun içerik eksikliğinden ve 2. Dünya Savaşı temasından olduğunu belirtiyor.
     
    Call of Duty: Vanguard, 25. Yıllık DICE Ödülleri'nde Yılın Çevrimiçi Oyunu dahil olmak üzere birçok ödüle aday gösterilmiş durumda.







  • 30 milyon ve kötü satış sayılıyor ,Santa monica bir tarafını yırtsın tlou 2 çıkarsın bunun yarısı kadar satamasın.Her sene çıkan balon cod 30 m satış kötü olsun.Tez zamanda activisionunda kepenkleri kapatıyoruz haberini görme dileğiyle.Oyun dünyasının kamburu.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Santa monica god of war yapıyor last of u naughty dog yapıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bombos oyunlar son cod oyunlarini almadim hic pismanda degilim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mimimi games o kadar çaba verdik ama değmedi kazancımıza diyordu. Bunları en kötü oyunu 30 milyon satmış. Halbuki 3 milyon dahi hak etmiyor şu oyun. Birbirinin aynısı olmaya çalışan daha da kötü olan oyunlar. Bize gerçekçi ve film gibi kaliteli oyun lazım. Öyle kahramanlık hikayesi filan değil. İlk 5 oyun gibi sağlam olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.