Şimdi Ara

En pahalı Sony Walkman modelleri satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En pahalı Sony Walkman modelleri satışa çıkıyor



    Sony’nin ses tutkunlarına yönelik olarak yılın başlarında tanıttığı ve en pahalı ayrıca en yetenekli müzik çalar olma ünvanına sahip olan yeni Walkman modelleri nihayet satışa sunuluyor.



    Servet değerinde Sony Walkman modelleri



    Sony NW-WM1ZM2 ve Sony NW-WM1AM2 adındaki yeni Walkman modelleri Signature serisinin devamı niteliğinde. Önceki nesle göre önemli iyileştirmeler ve hailyle daha yüksek bir fiyat etiketi ile geliyor.



    Ayrıca Bkz.Sony IMX800 sensörü detaylandı



    Ortak özelliklere bakacak olursak 5 inçlik 720p çözünürlüğünde dokunmatik bir ekran, Android 11 işletim sistemi, 40 saate varan kullanım, özel S-Master HX ses yazılımı, tam dijital güçlendirici, yüksek kaliteli lehim, anlık olarak yapay zekâ destekli sesi iyileştiren DSD Remastering Engine yer alıyor.



    Sony NW-WM1ZM2 modeli oksijensiz kasada saf altın kaplama bir tasarıma sahip. Daha kaliteli ses sağlayan bu kasanın yanında kaliteli ses sinyalleri sağlayan Kimber Kable ve yine kaliteyi arttıran altın entegre bir lehim kullanılmış. Depolama kapasitesi ise 256GB. Fiyatı ise 4200$.



    Sony NW-WM1AM2 modeli ise alüminyum kasa, 128GB artırılabilir kapasite, düşük dirençli OFC kablo gibi biraz daha maliyet odaklı özelliklere sahip. Fiyatı ise 1600$ olarak belirlenmiş.




    Kaynak:https://www.engadget.com/sony-3700-walkman-mp3-players-200619566.html







  • Alamasınlar diye ürün çıkartmak da başka bir kafa

  • Bende 2011 yılında aldığım NWZ-B163 modeli var.

  • Walkman alanmı var 2022 de ?

  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Kanka telefonda da Sony aynısını yapıyordu ya. Bunda da aynı kafa yani.
    Cowon'un 32bit, 384kHz Ultra-High Resolution MasterHIFI™ CS43131 DAC'ı olan Plenue R2 varken Sony gitsin bu fiyatlarla kumda oynasın...

  • Maaliyet odaklı ürün 1600$

  • Sony: belki satmak istemiyorum arkadaş zorla mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sony kusura bakmasın ama benzer hatta daha düşük fiyatlara FiiO, iBasso, HiBy gibi markaların çok daha iyi modelleri varken buna 1600 dolar vermek şuursuzluktur. Sony marka avantajını kullanmaya çalışmış ama yemezler be Sony.

    4200 dolara Sony almaktansa 3500 dolara Astel & Kern SP2000 çok çok daha iyi bir seçim. Hem daha iyi hem daha ucuz. Hatta FiiO M17 eminim bundan daha iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Haziran 2022; 21:29:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony boş işler müdürü.

  • Bu tarz cihazların hedef kitlesi farklı olduğu için fiyatları geri plana atıyorlar zaten ses konusunda fiyat hiç dikkate alınmaz ama bu fiyat çok gereksiz olmuş Astell Kern'ün daha ucuza bile o kadar cihazı varken En pahalı Sony Walkman modelleri satışa çıkıyor 

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Aman hocam, sen şimdi bu efsanevi SONY™ cihazı ile Çin çöplüklerinde üretilen, ne idüğü belli olmayan uyduruk Cowon'u bir mi tutuyorsun?

    Yanlış olur.

  • eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Bunca zaman dayandıysa ne güzel.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akilli telefonlarin yayginlasmasiyla orta segmente hitap eden mobil muzik calar olayi tamamen bitti. su noktada satis yapabilecegi tek grup ses kalitesinden odun vermeyen en iyisini talep eden audiophile muzik meraklilari. her sektorde boyledir, orta segment kayboldugunda geride cok daha yuksek fiyatli ust segmentler kalir.

  • bu sony harbiden sorunlu,

    taşınır ses oynatıcı olmadığı için popülerliğin zirvesine çıkmıştın.

    artık herkesin elinde sesin dibine vuracağı telefon var.

    ne yapmaya çalışıyorsun bay kemal??

  • Yorumlara genel olarak bir baktım da herkes kafasına göre sallamış.



    Arkadaşlar bu cihazları alacak insanlar telefonla vb araçlarla müzik dinlemez. Parçalardaki en hassas sesleri en ince ayrıntısına kadar duymak ister. Yaptığınız egea ile süper spor otomobilleri kıyaslamaktan farksız.





    Sp2000 ile wm1z arasında zaten pek bir fark kalmamıştı harici yazılımlarla. Sony bu cihazlarda ses kalitesini arttırmakla kalmamış akış konusunda ciddi eklemeler yapmışlar. A&K kann cube ve SONY zx2 sahibi olarak bu cihaza sahip olmayı çok isterdim. Fakat mevcut durumda rüyamda dahi göremeyeceğim.

  • Para yok problem yok bence, uzaklaş buradan bizden sana talep yok.

  • İşi bilenler $1000’a bir DAC+Amp alır. Çok daha ucuza çok daha kaliteli ses.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.