Şimdi Ara

En popüler torrent sitelerinden RARBG kapandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
11
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sağlam siteydi yazık oldu, onun kadar iyisini bilen var mı, 1337 ve piratede az gezdim fakat rarbg deki kaliteye yakın film bulamadım  

  • Yify

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    AIOSearch vardı, en olmadı 1337x

  • Kapanması çok iyi olmuş.

  • RarBG bedava trackerlar içinde bence en iyisiydi release kaynak çeşitliliği, seeder ve hız açısından...

  • Son çıkan filmler tak diye gözüküyordu ya çok kaliteliydi. Her filmi kendi içinde tüm kalitede versiyonlarını gösteriyordu falan. 1337x'e kaldık..

  • joven kullanıcısına yanıt

    Ne alaka dostum, birçok kullanıcıya yararı olan bir siteydi...

  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ücretsiz olan yerlerde güvenlik olmaz mazallah bütün bilgilerinize ulaşıp zor durumda kalabilirsiniz o sebeple yazdım.

  • Ne kapanması... Para ateşleyin demişler. Kapanmak FBI ile, serverlara baskın ile olur.

  • Şu anda en iyi alternatif torrentgalaxy.to yeni çıkan oyun, film vb her şey mevcut. Alternatif arayan arkadaşlar için paylaşmak istedim.

  • CHP'li Fenerbahçeli ve RARBG kullanan biri 3 günlüğüne komaya girip çıksa, niye uyandırdınız diye komaya girer yine.

  • son kale zamunda

  • Niye vip tarzı bişeye geçmediler acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

    Usta burası o tarz sitelerden biri değildi. Dışarıdan biri torrent yükleyemiyordu. Ve bu site bir nevi film kütüphanesiydi. Gitmelerine üzüldüm ):

  • Bet reklamı alsınlar bunu da ben mi söyliyim şimdi. Baksana bizim TR siteleri beş yüz milyon tane bet reklamı alıyır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • idari yaptırımlar mı acaba gizli sebep , bunca filmin kopyasını dağıtmak başlarına dert açabilirdi . şok oldum resmen . bir film keyfimiz vardı onun da içine sç tılar . diyorum ya bu sene allahın belası bir sene ve hiç bir şey iyi gitmiyor . şunca sokağın ortasında kurşun yiyip öldürülsem yemin ediyorum daha huzurlu bir diyarda kalırdım . allah kahretsin . ben bunları mali sorunlar problemler olarak görmüyorum .her vizyon filminin , zayıf da olsa müzik di e kitapdı yazılımdı pek önemi olmasa da film indirmek özellikle de remux be blueray kopyası indirmek için alternatifsiz bir siteydi .


    kesinlikle mali sorunlar olarak algılamıyorum kabul de etmiyorum masrafları varsa kullanıcılara açık açık söyleyebilirlerdi yardım isteyebilirlerdi , destek olun bağış yapın yada reklamları tıklayın diye . ne olacak ayda bir kullanıcıdan 5 10 dolar toplasa masrafları haybe haybe karşılar , teknik ekipte sorun var herhalde .. ki sitede reklam falan da yoktu tıklanacak . yazık . kapitalist pis ve para ya köpek olmuş nice idin yuvası çöplüğüne dönmüş dünyada bir nebze de olsa keyfimizi yerine getiren bir dev yitti gitti . bende bir kaç alternatifi var ama kopya bluray yada remux için en iyi kusursuz siteydi . bune ya .vallahi köpek it diyarı bir çöplüğe dönmüş bu dünya . BEN ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM . . BİR YERDE ELİT İNSANLARI FAKİR ZAVALLISINA KADAR SÖMÜREN ALAY EDEN DALGA GEÇEN İDLİK YAPAN PARA İÇİN HER YOLU MUBAH GÖREN BİR TAYFA DİĞER YERDE HAYATIN VE GEÇİMİNİN SIKINTILARI İLE UĞRAŞAN HEP EZİLEN BİR SPOR KEYFİ BİLE YAPAMAYACAK , SADECE KENDİ LOKMASI İÇİN ÇALIŞAN VAROLMA SAVAŞI VEREN EZİK KESİM . YEMİN EDİYORUM CLONE SİTESİ GELMEZSE TADI KAÇTI BU İŞİN . HER İNSANIN SİNEMA FİLM KEYFİ OLMALI . KİMSE TİYATRO SAHNESİNDE İZLEMEK ZORUNDA DEĞİL . ZATEN MİLYONLARCA TİRAŞ YAPIYORLAR YAPIMCILAR BÖYLE AASALAK BİR DÜZENDE .


    Bir de tv falan almayı düşünüyordum bune ya . allahın cezası felaketlerle pisliklerle dolu bir sene . hiç mi bizi mutlu edecek bir bk çıkmayacak . SAMİMİ SÖYLÜYORUM YOLDA TABANCAYAL VURSALAR KURTULMAK İSTERDİM . ÇOK PİS BİR DÜNYAYA DÖNDÜ BU .


    KENDİ BİLGİLERİNİZİ RİSKE ATMA TROJAN Dİ DİYE GARİP GARİP ABUK SUBUK LAFLAR ETMEYİN SOFTWARE KISMINA GİRMEYİN ÇÜNKÜ BÜYÜK TEHLİKE POTANSİYELİ VAR ÇOK FAZLA İNDİREN OLDUĞU İÇİN AMA İGG GİBİ YERLERDEN İNDİRDİĞİNİZ İÇERİKTE RİSK DAHA BÜYÜK . ADAMLAR 10 KB BOYUTUNDA PAYLOAD ÜRETİYORLAR RUHUNUZ BİLE DUYMUYOR . BİZ SADECE İŞİN FİLM KISMIYLA İLGİLİYİZ, YAZILIMLA İŞİMİZ OLMAZ ÇOĞU KİŞİNİN DE BURDAN YAZILIMLA İŞİ OLMAZ ÇÜNKÜ ESKİ KIRILMIŞ VERSİYONLAR VAR BURDA FAZLASI DEĞİL .

    O GB LARDA BOYUTTAKİ KOPYA KIRILMIŞ OYUN İMAGE LARININ İÇİNDE ÇOK DAHA BÜYÜK TEHLİKE VAR . VE BEN DE HİÇ BİR ZAMAN GÜVENMİYORUM İGG YE .


    MİCROSLOTH ADAM GİBİ ŞU PİYASA OYUNLARA KİRALAMA SİSTEMİNİ GELİŞTİRSE POPÜLER GÜNCEL OYUNLARI OYNAYIP SİLSEK . GÜN KİRALAMA DEVRİ ESKİSİNDE OLDUĞU GİBİ . OYNA BİTİR . KİMSE UZUN SÜRE ARŞİVİNDE OYUN TUTMAK İSTEMEZ NE FAYDASI OLACAK ONA . EN BABA KOMPLEKS OYUNLARDAN BİLE SIKILIYOR İNSAN BİR SÜRE SONRA . NİYE SATIN ALALIM


    HA BİR ŞEY DAHA VAR SEED LERİ Wayback machine den girip indirebilirmiyiz acaba . server kapandıysa zor tabi tor dosyaları burada barınıyor da başka bir seçenek görünmüyor .

    abicim bunca kb larla ifade edilen tor dosyalarını bari arşiv olarak başka yere atsaydınız halk bir kaç ay belkide sene daha faydalanırdı . nasılsa güncellerde seed var indirmeye birbirimizle devam ederdik . problem sadece link dosyaları .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 31 Mayıs 2023; 23:56:31 >




  • Daha dün girmiştim :(

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.