Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
100.788
Cevap
616
Favori
4.054.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49064907490849094910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 4/10

    The Conjuring evrenin en zayıf halkası. İzlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.

    Merak edenler için filmin özeti:


    Warren çifti iş seyahatine gidiyor. Bunların küçük kızına bakıcı tutuyorlar. Bakıcının şırfıntı bir kız arkadaşı var. Bu kız evde girilmemesi gereken odayı keşfediyor ve Annabelle bebeğini serbest bırakıyor. Bebek etrafına kötü ruh ve hayaletleri topluyor. Tuhaf sesler, eşyaların yer değiştirmesi, ansızın çalan kapı, kapıların sürekli gıcırdaması ve hareket etmesi şeklinde son 30 dkya giriyoruz. Son 30 dk aksiyon başlıyor. Evde koşuşturmaca derken Annabelle bebeğini kilitli dolaba koyup dua ediyorlar. Herşey normale dönüyor. Film bitiyor.




  • Ölümcül Sular (2019)

    Dev timsahlar kasabayı basıyor bir genç kızın kurtulma mücadelesi güzel bir aksiyon-gerilim havası yaratıyor. Tavsiye ederim.

    7.5/10
  • Spotlight
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    Sıkmadan izletti. Gazeteciliğin doğru yapıldığında ne kadar onurlu ve zor bir meslek olduğunu gözler önüne seriyor. 7,5/10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-903B34048

    Ölümcül Sular (2019)

    Dev timsahlar kasabayı basıyor bir genç kızın kurtulma mücadelesi güzel bir aksiyon-gerilim havası yaratıyor. Tavsiye ederim.

    7.5/10
    Güzel gerilim olmuş. Sizin yorumdan sonra izledim şimdi, begendim. Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator 6 çok güzel film ben beğendim tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cebimdeki Yabancı
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    "Perfetti Sconosciuti" adlı filmin Türk uyarlaması. Orjinalini izlemedim ikisi arasında karşılaştırma yapamayacağım. Son çıkan Türk filmlerine nazaran ortalama bir film fena değil kendini izlettiriyor olacakları merak ediyorsunuz. Bazı oyuncuların oyunculukları gerçekten sırıtıyor ve diyaloglarda yapmacık yazılmış gibi yine de çerezlik izlenebilecek bir film.

    6/10




  • Andy Selva kullanıcısına yanıt




    9 Ekim - 14 Kasım tarihleri arasında izlediğim filmler ve kısa kısa yorumlarım..:



    209) Devrim Arabaları (2008) - Tolga Örnek

    “Adı devrim olan bir otomobilin sokaklarda dolaşmasına zaten izin vermezlerdi.” Bürokrasinin gölgesinde kalmamaya çalışan azimli ve kararlı bir mühendislik ekibinin çabalarını izlerken duygulandıran, yakın dönem tarihimizden belgesel kıvamında bir film.

    10/10




    210) Private Life (2018) - Tamara Jenkins

    Geçtiğimiz yılın en iyi filmlerinden birisi olmuş, vaktinde izlemeyi yeğlerdim. Çocuk sahibi olmak isteyip türlü yollara başvuran bir çiftin yaşadıklarını işleyen izlediğim en doğal filmlerden birisi. Daha çok ilgi görmesini isterdim.

    8,5/10




    211) El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) - Vince Gilligan

    Hakkında halihazırda bolca yazılıp çizildi ve birçok kişi de hemen izledi zaten. Dizinin finalinden sonra Jesse'ye neler olduğunu izlerken duygulanmak ve özlem gidermek için birebir.

    7,5/10




    212) La cérémonie (1995) - Claude Chabrol

    Bu senenin en beğenilen filmlerinden Parasite ile çıkış noktası aynı, sosyal konum olarak farklı tabakada yer alan insanlar arasındaki ilişkiyi irdeleyen ancak işleyişi ve özellikle Isabelle Huppert'ın antipatisiyle fazla ısınamadığım bir film oldu.

    6,5/10




    213) Ta'm e guilass (1997) - Abbas Kiarostami

    Herhalde filmin kendisini izlemeden bir sahnesini bu kadar izlediğim başka bir film olmayabilir, sosyal medya sayesinde. Kiarostami'nin izlediğim ilk ama kesinlikle son filmi değil. Çok dokunaklı diyalogları ve sahnelere sahip bir dram.

    8/10




    214) Scary Stories to Tell in the Dark (2019) - Andre Ovredal

    İzlerken kısmen Stranger Things'e benzettim, fantastik türünün biraz korku biraz da gerilim ile birleştiği karanlık bir film Ovredal'dan. The Autopsy of Jane Doe dozunda bir korku değil belki ama yine de beğendim.

    7,5/10




    215) Bi Küçük Eylül Meselesi (2014) - Kerem Deren

    Farah Zeynep Abdullah, güzel olduğu kadar yetenekli değil maalesef. Engin Akyürek'in Bozcaadalı karakteri ve Eylül karakteri aralarında bir zıtlık yaratılsın diye çok uçlarda çizilmiş, en büyük eksiği bence bu.

    6/10




    216) Karakomik Filmler: 2 Arada (2019) - Cem Yılmaz

    Cem Yılmaz'ı her zaman en iyi olduğu komedi alanında izleyip sevdiğimden ötürü sanırım, bu drama denemesi beni çok heyecanlandırmadı. Farklı bir şeyler denemiş, fena da değil ancak o kadar.

    7/10




    217) Karakomik Filmler: Kaçamak (2019) - Cem Yılmaz

    İlk dakikalarında iyi bir film izlenimi uyandırmasa da çok geçmeden açılıyor ve bu sefer Cem Yılmaz sevdiğimiz üç kağıtçı/fırlama karakterlerinden birisiyle filmi sırtlıyor ve Arrival'a yapılan göndermeleri çok başarılı buldum.

    9/10




    218) Dolor y gloria (2019) - Pedro Almodovar

    Penelope Cruz ve Antonio Banderas performanslarına bayıldım, hayattan yorulmuş bir yönetmenin kendi varlığını sorguladığı, hikayenin çok hoş flashbacklerle desteklendiği bir drama. Almodovar renk kullanımı konusunda zirve yapmış yine.

    8/10




    219) Neredesin Firuze (2004) - Ezel Akay

    Muhteşem oyuncu kadrosunun -Demet Akbağ, Haluk Bilginer gibi- yanı sıra konuk olarak da çok değerli sanatçıların yer aldığı, Almanya'dan Türkiye'ye albüm çıkartmaya gelen bir şarkıcıyla hikayenin başladığı, çok eğlenceli bir yerli film.

    8,5




    220) Müslüm (2018) - Can Ulkay

    Müslüm Gürses'in çocukluğundan başlayarak hayat hikayesini anlatan filmin eksik yanları çok maalesef. Hayatının son dönemlerine yer verilmemesi ve sahne dekorlarının çok amatörce dizayn edilmesi gibi. Şarkılarının hatrına görmezden gelmeye çalıştım.

    7/10




    221) Allied (2016) - Robert Zemeckis

    İkinci dünya savaşı döneminde geçen bir casusluk ve aşk hikayesi. Başrollerde en sevdiğim aktör/aktrislerden olan Brad Pitt ve Marion Cotillard. Bu kadrodan ve senaryodaki potansiyelden beklentim daha fazlası olsa da fena değildi.

    7/10




    222) Angel of Mine (2019) - Kim Farrant

    Doğduktan sonra bebeğini kaybeden bir anne ve onun dramını anlatan Avustralya filmi. Yvonne Strahovski için izlemeye başladığım ancak hikayesi iyi temellendirilmemiş, hemen oldu bittiye gelmiş bir film. Fazla sıradan buldum.

    5/10




    223) O Brother, Where Art Thou? (2000) - Coen Brothers

    Üç kafadarın zincirlere bağlanıp hapsedildiği yerden kaçışının eğlenceli öyküsü. Yollarda başlarına gelen absürtlükleri ve Coen kardeşler'in orjinal karakterlerinin aralarındaki diyalogları seyretmek oldukça keyifliydi.

    7,5/10




    224) The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2002) - Peter Jackson

    Bir ayıbı daha silmenin vakti gelmişti ve bu seriyi izlemeye karar verdim. Çoğu kişiden duyduğum gelmiş geçmiş en iyi seri/film laflarının abartılı olduğunu hissediyordum henüz izlemeden ve görmüş oldum. Benim tarzım değil en azından, devam filmleri daha iyidir belki.

    6,5/10




    225) Cinayet Süsü (2019) - Ali Atay

    Ali Atay'ın üçüncü filmi, hiçbir gerileme yok bana kalırsa filmografisinde. Ölümlü Dünya kadar komik ve kahkahası bol bir film olmuş. Feyyaz Yiğit ve Cengiz Bozkurt karakterleri müthişti. Defalarca izlesem de sıkılmam.

    8,5/10




    226) Ailecek Şaşkınız (2018) - Selçuk Aydemir

    Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisiyle yönetmen Selçuk Aydemir isimlerinin yanına Saadet Işıl Aksoy ve Cengiz Bozkurt da eklenince çok daha iyi olmalıydı bence bu film. Başları çok sıkıntılı, sonradan biraz açılsa da istenileni veremiyor.

    6,5/10




    227) Diecisiete (2019) - Daniel Sanchez Arevalo

    Netflix'in İspanyol yapımı drama filmi. İki kardeş ve ölmek üzere olan büyük annelerinin çıktıkları bir yolculuğu konu ediniyor. Bilinmeyen, güzel bir film buldum tarzı öneriler üzerine izledim ancak aradığım sıcaklığı yakalayamadım bu filmde. 6/10

    6/10




    228) The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) - Peter Jackson

    Müzikleri ve özellikle savaş sahnelerindeki görselliği muhteşem olan, Frodo ve arkadaşlarının yüzüğü yok etme çabasının devam ettiği ikinci film. Yalnız süresi aşırı uzun, tek oturuşta bitirilecek gibi değil.

    7,5/10




    229) The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) - Peter Jackson

    Serinin üçüncü ve son filmi, bence ilk ikisinden daha iyiydi. Olayların artık sonuçlanması -her ne kadar toplamda dokuz, on saat sürse de- ve karakterlerin kendini sevdirmesi açısından hoştu. Ancak ikinciye izlemeye girişmeyeceğim bir seri oldu.

    8/10




    230) Gemide (1998) - Serdar Akar

    İnternette sahneleri dolanan o meşhur filmi sonunda izledim. Kaptan rolünde Erkan Can ve tayfasındaki diğer oyuncuları izlerken karamsar yapısı ve hikayesine rağmen diyaloglara eklenen mizahi hava çok hoşuma gitti. Gerçekten de "a*ına kodumun boksorü neler açtı başımıza?"

    9/10




    231) Laleli'de Bir Azize (1999) - Kudret Sabancı

    Gemide filminden bir sene sonra çekilen ve onun devamı gibi görülebilecek bir film. Aynı evrende geçiyor ve ilk filmin üzerine izlendiğinde bu sefer hikayeyi başka gözle görüyoruz. Yönetmeni değişmese muhtemelen daha iyi olurdu.

    7/10




    232) Barda (2007) - Serdar Akar

    Gemide'nin yönetmeni Serdar Akar'ın bu sefer neredeyse tamamı bir barda geçen, izlerken seyirciyi fazlasıyla rahatsız eden filmi. Bir grup genç arkadaşın başlarına gelenler fazlasıyla trajedik. Nejat İşler ve Erdal Beşikçioğlu kötü adam rolünde harika.

    7,5/10




    233) The Souvenir (2019) - Joanna Hogg

    Öncelikle herkesin sonunu getiremeyeceği, getirse de sevemeyeceğini düşündüğüm bir film. Buhranlı karakterler ve yavaş tempo, bu filme yakışmış. Bazı yerlerde kopukluk yüzünden 'ben ne izliyorum?' dedirtebilirken bazı sahnelerindeyse direkt ruha dokunabilen türden.

    7/10




    234) The Road (2009) -

    Son zamanlarda fazlaca Viggo Mortensen'e maruz kaldığım için neden daha fazlası olmasın diyerek açtım filmi. İnsanlığın neredeyse sonunun geldiği bir distopyada, açlık-soğuk gibi sorunların yanı sıra insanların birbirini avladığı bir dünya. Bence başka bir yönetmene emanet edilmeliydi bu senaryo.

    6,5/10




    235) The Peanut Butter Falcon (2019) - Tyler Nilson

    Bakım evinden kaçan down sendromlu Zak, bakıcısı Eleanor rolünde Dakota Johnson ve özünde iyi asilerden Tyler(Shia LeBouf)'ı izlerken yüzde bir tebessüm ile izlenebilecek adventure/comedy/drama janrına sahip sıcak bir yol hikayesi.

    7,5/10




    236) Amour (2012) - Michael Haneke

    Aşka ve fedakarlığa bakış açımı sorgulatan, neredeyse tamamı yaşlı çiftin evinde geçen bu dramatik hikayeyi izlerken Zweig'ın 'ruhu çoktan ölmüştü, geriye öldürecek yalnızca bedeni kalmıştı' satırları aklıma geldi. Palme d'or ödüllü enfes Haneke filmi.

    8,5/10




    237) Salinui chueok (2003) - Bong Joon-ho

    Güney Kore'de bir taşrada yaşanan ve gerçek hayattan alınan bir seri katil bilmecesi. Özellikle senaryodaki gizemin ince ince işlenmesiyle seyircideki merakı hep canlı tutmadaki başarısı ve dedektiflerin oyunculuklarına diyecek söz yok.

    9,5/10




    238) Training Day (2001) - Antoine Fuqua

    "It's not what you know, it's what you can prove." ve "You gotta be a wolf to catch a wolf." gibi sinema tarihinde unutulmayacak repliklere ve başrollere sahip (Ethan Hawke ve Denzel Washington) enfes bir iyi polis, kötü polis filmi.

    8/10




    239) Bir Zamanlar Anadolu'da (2011) - Nuri Bilge Ceylan

    Bazı filmler için oluşan 'keşke bu kadar geç kalmasaydım' pişmanlığını iliklerime kadar yaşatan yegane filmdir bu. Yılmaz Erdoğan ve Taner Birsel oyunculuklarına şapka çıkarılır. Anadolu daha iyi nasıl anlatılabilirdi, bilemiyorum..

    10/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 14 Kasım 2019; 23:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • El Cuerpo / Ceset (2012)

    Süresi biraz uzun tutulmuş ama güzel film.İzlerken sürekli "acaba o mu yoksa bu mu" diye teori üretiyorsunuz.Sonu güzel bitiyor.İspanyol sinemasını seviyorum ya

    8/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasite'ı izledim arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim
  • It Chapter Two 10 / 7 ( 2019 ) 1. serideki kalite yok fazladan zamanınız varsa izlenir...

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
  • Ford vs Ferrari

    Christian Bale ve Matt Damon ın oyunculukları ile müziklerin kaliteli olmasıyla çok güzel bir film olmuş.

    10/8

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçuş (2012)

    İlk başta normal bir uçak macerası izlemek için açmıştım. Ama macera kısmı kısa sürdü,işin hukuksal ve dram boyutu daha çarpıcı. Hikaye güzel işlenmiş.
    8/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zulu (1964)
    8/10

  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    Övüldüğü kadar iyi olmasa da yine de izlenebilir bir film. Oyunculuklar başarılı. Dönem iyi anlatılmış. Ben babam ve oğlum kalitesinde bir yapım beklediğim için de beğenmemiş olabilirim. 6.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford v Ferrari



    Rush'tan sonra izlediğim en iyi yarış - biyografi filmi oldu. Rush'ta iki pilot arasındaki rekabeti izlemiştik bu film de yarış ve rekabete dayalı fakat bu rekabeti daha çok yönetimsel kısımdan ele alıyor. Filmin süresi uzun olmasına rağmen yağ gibi akıp gidiyor. Çok güzel bir sürükleyicilik var kopukluk yok filmde hiç. Sadece bazı sahneler hızlı gelişiyor olabilir ama onun dışında komedi, dram ve güzel oyunculukların olduğu sağlam bir iş olmuş. Ayrıca müzikleri de böyle bir filme göre gerçekten güzeldi. Gerçek hikaye olması da insanı ister istemez etkileyen bir diğer faktör. Yarış sahneleri gerçekten çok güzel, CGI yok denecek kadar az. Shelby - Ken ilişkisi gayet hoştu. Sinemada izlediğime gerçekten sevindiğim bir yapım oldu, şiddetle tavsiye ederim. Arabalara vs. az biraz merakınız olsa bile yeterli bu filmden keyif almanız için.

    9/10




  • Bugun Parasyte'a gittim. Filmi nasil anlatsam bilemedim ama muhtesem bir filmdi tek kelimeyle. Oyunculuklar cok iyiydi, hikaye ilgi cekiciydi. Yonetmeni film icin "palyacosuz bir komedi, kotu adamsiz bir dram" derken cok dogru bir tespit yapmis bence. Film hem gulduruyor hem de uzuyor fazlasiyla. Mutlaka izlenmesi gereken 50 film listesine cok rahat girer diyorum Puan vereceksem 10 numara filmdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    A Clockwork Orange
    Kullanılan renkler, müzikler ve
    "İyilik bir seçimdir, bir insan seçemezse insanlıktan çıkar."
    repliğiyle akılda kalıcı, Kubrick imzalı aykırı yapıt. 1971 yapımı olmasına insan ister istemez şaşırıyor. Filmde Alex'in
    gördüğü terapi"Aversion Therapy"
    olarak geçiyor psikoloji terminolojisinde. İzlenmeli. 8/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDr.M -- 17 Kasım 2019; 2:3:28 >




  • En son geçen hafta sinemada Terminator 6'yı izledim. Filmi beğendim iyi ekşın var, adamlar yapıyor abi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay bu filmi izledim, son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmiydi. Korku filmi severlere tavsiye ederim.  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >






  • Komedi, gerilim, polisiye ne ararsan var. Filmin sonu daha iyi olabilirdi diyor insan.

    7/10
  • 
Sayfa: önceki 49064907490849094910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.