Şimdi Ara

en sorunsuz ve piyasada en çok tututalan araba (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
2
Favori
105.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fazla kiside olmamasina ragmen ilk nesil, 2.0 Mitsubishi motorlu Kia magentisi tek gecerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    en sorunsuz ve en çok tutulan bir araç yok

    en sorunsuzu japon otoları,

    en çok tutulan fransız ve alman araçları


    ikisinin birleşimi henüz yok.

    hayırlı günler.

    İşte en doğru cevap bu.
  • arkadaşlar öncelikle bugüne kadar kullandığım marka ve modelleri belirteyim yorumlarımı neye dayanarak yaptığım anlaşılsın 98 Toyota Corolla 2000 model Renault Megane 99 Model VW Polo 2006 Model Opel Astra ve şuan kullandığım Toyota 2013 Model yeni kasa Toyota Corolla kullandığım araçlardan çabuk sıkıldığım için sık sık araç değiştirdim.Ancak bunlar içerisinde Opel Ve Renault 'u sıkıldığımdan değil araçların başıma açtığı dertlerden dolayı değiştirdim Hele o Opel yokmu o opel düşman başına o elektrik aksamları o yokuşlardaki kanı havası beni canımdan bezdirdi.En sonunda ise ilk arabam olan toyotaya tekrar döndüm.


    Sonuç olarak şöyle bi yorumları okudumda bazı arkadaşlar diğerlerine bilip bilmeden niye konuşuyosunuz Bmw Audi Mercedes(opeli hala alman arabası diye tanımlayanlar varya onlarada ne diyeyim bilmiyorum artık ) varken ne atıp tutuyosunuz demişler onlar öncelikle bi dünyada yapılan araştırmaları bi incelesinler Alman araç muayene şirketi Tüv 'ün her yıl yayımladığı araç kusur raporlarını sonra dünyanın en büyük otomobil markası araştırmasını sonra bazı otomobil sitelerinin araştırmalarını tüketici anketlerini bi incelesinler ondan sonra konuşşunlar :Bunlara bakınca karşımza çıkan en güvenilir en sorunsuz araç markası TOYOTA'DIR. HONDA, VW, VE MAZDA 'DA bu araştırmalarda ilk sıralardadır.Yani öyle bilip bilmeden atıp tutulmasın arabalar pahalı diye Mercedes Audi diye konuşulmasın .


    HA BİDE ATIP TUTTUĞUMU SANANLAR ŞUNLARA Bİ BAKSIN ;)
    http://otomobil.haber7.com/cevreci/haber/964681-toyota-tuv-raporunda-3uncu-kez-lider
    http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-4-5/307 (EN SORUNSUZ İLK 5 TE 3 TOYOTA MODELİ ;) )
    http://www.arabam.com/haber/Sirketlerden-Haberler-Toyota-Bir-Kez-Daha-Dunyanin-En-Degerli-Otomobil-Markasi/Detay-297007
    http://www.arabalar.gen.tr/en-sorunsuz-araba-markasi-h2511.html
    http://www.ahaber.com.tr/Ekonomi/2013/05/24/toyota-dunyanin-en-degerli-otomobil-markasi-oldu
    http://www.pclabs.com.tr/2012/06/10/musteriyi-en-cok-memnun-eden-otomobil-markasi-belli-oldu-mercedes/




  • arkadaslar bu linkte bi anket yapmışlar en sorunsuz 3 araç bi inceleyin bende iki adet ayrı ayrı opel corsa ve combo kullandım 2 şer yıl ama artık opelden bıktımmm bir araç bu kadarmı sorunlu olur hele hele bi sorunu vardı bu ikisene boyunca olmadı çözemediler sonunda şükürler olsun sattım şimdi inşaALLAH ya toyata corolla dizel yada ford focuz dizel düsünüyorum

    http://www.arabalar.gen.tr/en-sorunsuz-araba-markasi-h2511.html
  • Honda için şöyle bişey duymuştum: aküsü ve benzini bitmediği sürece yolda kalmaz, diye.. tabi genel olarak japon arabaları çok arıza yapmaz. Hatta küçük şehirlerde hondanın filan çok servisi olmaz. çünkü ihtiyaç yoktur. Ama Alman arabalarınada kötü denemez, özellikle yeni modellerini çok sağlam yapıyorlar..
  • bu arada bir önceki kasa corolla dizeller (otomatik olanlar) yolda istop yapıyor diye duymuştum..
  • kesinlikle honda'dır. hem 2. elde en az sorun çıkaran marka hem de satarken zarara uğramadan hızlı biir şekilde satabiliyorsun.
    Mesela dikkat ettiniz mi bilmiyorum, volkswagen, renault gibi markaların 2. el araçlarının çoğunun mutlaka bir filo kiralama geçmişleri vardır, bu hem kullanım konusunda ciddi performans kaybı hem de elden çıkarma konusunda inanılmaz bir fiyat düşüklüğüne sebep olur. Honda'nın böyle filo kiralama gibi hizmeti yok o yüzden 2. ellerini sorunsuz alıp daha sonrasında fiyat kaybı yaşamadan satabiliyorsunuz.

    ikinci el sitelerinde 20 -30 bin liraya satılan 92, 95 model honda görmemizin altında yatan sebeplerden biri de bu işte.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.