Şimdi Ara

En uygun abiye modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sizelere yeni yaptığım e-ticaret sitesini tanıtmak olumlu-olumsuz yorumlarınızı almak ve web sayfamıza ne gibi eklemeler yapabiliriz bu konuda sizin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum .
    Tekstil sektöründe 20 yılı aşkın zamandır hizmet veren firmamız biraz geç kalmış olsada bu yıl e-ticaret kanalı ile sanal satış piyasasındaki yerini almış bulunuyor merterde bulunan firmamız özellikle Elbise ve Abiye modelleri üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış bölgenin en büyük imalatçı ve toptancılarından biridir.
    E-ticaret sitemizi opencart altyapısı ile hazırladığımızı hemen başta belirtmek isterim , hazır e-ticaret sistemlerine bi dünya para aktaracağımıza ücretsiz ve güvenl olan bu sistem sayesinde premium temalar sayesinde yüksek meblağlar ile satılan sitelere taş çıkartacak bir site hazırladığımı düşünüyorum . ayrıca seo konusunda oldukça başarılı olduğunu düşündüğüm opencart altyapısı örneğin hiçbir çalışma yapmamış olmama rağmen Siyah Uzun Abiye gibi bir kelimede bile ilk sayfada çıkmaya başladı
    http://byen.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatkorkmaz_77 -- 6 Nisan 2017; 13:53:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.