Şimdi Ara

ENDÜSTRİ MESLEK ÇALIŞMA 10.SINIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sene lise 2 ye geçtim endüstri meslek lisesindeyim makina bölümünü kazandım.

    Araştırmalarıma göre meslek lisesinde eğitim fazla verilmiyormuş.Bu doğru mudur ?

    Doğruysada ben bu seneden üniversite sınavına çalışmak istiyorum yardımcı olacak varmı nereden başlayım ne yapayım hiç bilmiyorum.Biraz matematiğim kötü sözelim çok iyidir.Özellikle biyoloji fizik matematik kimya gibi sayısal derslerimden çalışmak kendimi geliştirmek sınava hazır girmek istiyorum ve 10.sınıftan başlamak istiyorum bu işe.

    Cevaplayacak ve vaktini ayıracak abi ablalarıma teşekküre derim ..



  • Ben Anadolu Lisesi 10.sınıfa gectim.Meslek lisesinde teknik dersler verildiği icin temel derslerden kısıyorlar diye biliyorum.Yanı hiç bir şey imkânsız değil kardeşim çalışırsan her şey olur.Sözelin iyiyse şimdiden sayısal kısma calış.Ben bazı mezunlara sorduğumda sınıfını takip et yeter diyorlar.Yanı önemli olan 10.sınıf konularını halletmek eksigin varsa 9'u da halletmelisin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım meslek lisesinde dediğine göre 4 gün mesleki ders diyordu yani bence al konu anlatımlarını evde bitir sil tekrar bitir :)
  • Meslekte genel kultur derslerine onem vermiyorlar ama calisirsan olmayacak sey yok dostum. Forumda meslek lisesinden ODTÜ bilg.muh. cikti. Daha yolun basindasin, disiplin ve azimle verimli bir sekilde calisirsan sıkıntı yasamazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok teşekkür ederim.Dershaneler kapanmadığına göre ben bu sene dershaneye yazılacağım.evet sözelim iyi sayısala asılmam lazım.Ama moralimide bozuyolar yok meslek lisesi it kopuk kazanan mı olur.Tüm arkadaşlarım kötülüyor okuduğum liseyi :). Yinede teşekkür ederim hepinize uygulayacağım dediklerinizi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.