Şimdi Ara

ENERJİSA'nın yaptığı uyanıklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dükkanıma Enerjisa'dan yaka kartlı bir personel geldi. Enerjisa'nın bir kampanya yaptığını ve bazı iş yerlerine %5 indirimli elektrik verdiğini söyledi. Bize de kampanya kriterlerini sağladığımızı ve kampanyadan faydalanabileceğimizi söyledi. Ben de çay ikram ettim çayımızı içerken lafı hiç dolandırmadan bak bir antin kuntin olmasın bu işte baştan söyle dedim. Yok abi biz Enerjisa'nın kendi elemanıyız zaten bir problem yok dedi. Tamam dedim ne yapacağız. Abi dedi şu kampanya sözleşmesini imzalayacaksın tarifeni değiştireceğiz dedi imzaladım gitti. Aradan 3 ay geçti fatura mesajı geldi 1250₺ normalde 150₺ yi geçmiyor. Aradım müşteri hizmetlerini:

    +bu bu fatura ne böyle 1250₺ fatura mı olur

    -yeni abonelik ücreti bey efendi

    +ben yeni abone değilim ki geçen sene abone oldum

    -he evet o abonelik sonlandırılmış yeni abonelik başlatılmış

    +iyi de ben aboneliğimi iptal etmedim ki nasıl olur?

    -aboneliğiniz sonlandırılmış yeniden abone olmuşsunuz 1250₺ de yeni abonelik ücreti

    +ben yeniden abone olmadım diyip personelin yaptığı kampanya aklıma geldi onu söyledim araştırdı buldu


    sonra eski abonelikten 250₺ depozit alacağım olduğunu ve iban vermemi istedi. Ben de abone olurken 800₺ verdiğimi nasıl oluyor da geri 250₺ alacağım olduğunu sordum. ısrarla 10 dk boyunca beni 250₺ alacağım olduğuna ikna etmeye çalışıp 800₺ verdiğimi sistemten göremediğini söyledi. Baktım laf anlamama ayağına yatıyor kapattım telefonu. Bana kampanya yapan çocuğun telefonunu almıştım dükkana geldiğinde o aklıma onu aradım abi ben işi bıraktım ama sana bi telefon vereceğim onu ara dedi. Abone olduğum Enerjisa merkezine gittim durumu anlattım yapabilecekleri birşey olmadığını 1250₺ yi seve seve vereceğimi söylediler. Ben de bana yeniden abone yapılıp yeni abonelik ücreti ödeyeceğimi söylemediklerini kumpasa getirildiğimi söyledim ama hiç iplemediler. Peki dedim 800₺ depozit vermiştim siz bana 250₺ alacağım olduğunu söylediniz o nasıl oluyor. Yatırdığım depozit makbuzunu gösterdim he tamam tamam pardon doğru dedi kız paranızı iade edelim. Peki dedim 800₺ abonelik ücreti nasıl oluyor da şimdi 1250₺ oluyor aynı sayaç aynı abonelik. Yok dedi sayacın wattı yüksek. Dedim ne alaka sayaç değişmedi ki geçen sene neyse o kendi kendine wattı mı yükseldi resmen dalga geçiyorlar benimle. Neyse hiçbişeyi çözemedim parayı da ödemiyorum eski aboneliğimi geri getirin dedim. Kız dedi olmaz mümkün değil filan uzadıkça uzadı şikayet dilekçesi yazdım ama sonuç çıkmaz dedi müdür. İki gün sonra zarf gönderdiler ya 1250₺ yi ödeyin ya da elektriğiniz keseceğiz ödemedim 1 ay oldu kesilmedi hala ne olacak bilmiyorum. Benim anladığım Enerjisa kampanya ayağına millete daha yüksek depozit kilitliyor neden böyle iğrenç bir uyanıklık yaptıklarını anlamadım. Aklınızda olsun iş yeri olan arkadaşlar hatta ev aboneleri bile size böyle kampanya ayağına gelirlerse kesinlikle kabul etmeyin tuzağa düşmeyin yoksa benim gibi ortada kalırsınız. Yapabileceğim birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kapitalist holdinglerin hepsi böyle


    Haram yiye yiye buyumusler sorsan Sana başarı hikayesi anlatırlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

    Kapitalist holdinglerin hepsi böyle


    Haram yiye yiye buyumusler sorsan Sana başarı hikayesi anlatırlar

    ağzım açık kaldı bu yöntem karşısında. benim tahminim böyle yaparak abonelerden daha fazla depozit alarak ellerinde tuttukları parayı arttırıyorlar. bin aboneye yapsa 800.000₺ yerine 1.250.000₺ paraya sahip olacaklar bedavadan 450.000₺ giriyor kasaya. bankadan çekse faiz öder abonelerden böyle bedava kredi almış gibi oluyor aklıma bu geldi. başka ne olabilir bilemiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elemanı aradığında o işi bırakmış deyince istemsiz haykırdım hocam kusura bakma.

    geçmiş olsun umarım çözülür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine bir başvuru yap . Ya da tanıdık bir avukat varsa dava açabilirsin bence. Ne adiler yaw
    Edit: Tez zamanda hepsi batar umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingo Panda -- 6 Ocak 2021; 23:20:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.