Şimdi Ara

Enermax Revolution85+ 1050W & OCZ 910W PC Power & Cooling Silencer PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OCZ 910W PC Power & Cooling Silencer PSU

    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5016


    Enermax Revolution85+ 1050W

    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ERV1050EGT

    2 PSU da 80Plus gümüş sertifikalı ikisi de kaliteli marka. Arkadaşlar hangisi alınmalı sizce. Aradaki olumlu ve olumsuz taraflarını belirterek cevaplar mısınız?







  • Aralarında 95.00Tl fark var bu farkı verip Enermax almaya değermi bilmem ben olsam Ocz alırım.

    Meraktan soruyorum sisteminizde 5970Cf falanmı var??Bu kadar yüksek w lı psuları ne yapıcaksınız anlamadım şuan için 750w gerçek bir psu her türlü sisteme yeterli gelir.
  • Ocz nin 12 cm fanı yokmu? Eger yoksa 8cm fanla çok gürültülü olur o çekizmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

    Ocz nin 12 cm fanı yokmu? Eger yoksa 8cm fanla çok gürültülü olur o çekizmez..


    Pc Power ne modüler kablolamalı ne de 12cm fanlı PSU'lar üretir.
    İkiside çok kaliteli ama Enermax benim için daha ağır basar.
    Yalnız bu kadar ciddi güç üreten PSU'ları nasıl bir sistemde kullanacaksınız merak ediyorum.
  • Enermax'ı öneririm.
  • corsair hx1000 de olabilir
  • Ocz mi Enermax mı diye tartışmaya bile gerek yok bence.Tek seçenek Enermax ancak stok yok diyor hocam siz başka bir yerden mi bulacaksınız ?

    Enermax Dünya'nın en iyi Psu üreticisidir.Mukayese bile edilmez.
  • Tabiki enermax
  • Mayıs ın 15 inden sonra stoklara gelecek denilmişti bana ... (telefonla sormuştum - tarih şubat in ilk haftası) Ben de thermaltake almak zorunda kaldım... Beklersen değer bence... sonuçta Enermax
  • imzamdaki sistemde OCZ 750W PC Power & Cooling Silencer PSU kullanıyorum. 1.5 yıldır hiçbir sorun çıkartmadı. ses desen duymak için kulağını dayaman lazım. hangisini alırsan al parasının hakkını verir, pişman olmazsın. benim düşüncem çok sık değişmeyen pc çevre birimlerinde en iyisini almak, işlemci, anakart, ekran kartı gibi arada bir de olsa değişen parçaları üst limitleri zorlamamak lazım.
  • Linkdeki OCZ 910 wattlık herhangibir OCZ güç kaynağı değil hatırlatırım,pc power and cooling in ürünü mukayese edilir yani kullanmayan yada bilgiye sahip olmayan varsa araştırıp öyle yorum yazsın.Ayrıca sesle ilgili tek bir sorunu bile yok fan küçük ses yapar die düşünenler için söylüyorum.Enermax da dünyanın en iyi güç kaynağı üreticilerinden,tahminim ce enermaxın ki daha iyidir ama aradaki fiyat farkını ben vermem.Bide sistem ne yahu ,bu psu lar abartılı biraz

    birde kasamın içi derli toplu olsun dersen OCZ nin psu su modüler değil ve çok sayıda kablosu var söyliyeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogo argentino -- 8 Mart 2010; 21:17:39 >
  • İlginç yorumlar var, neye göre iyi diyorsunuz anlamak zor, 2 tane 1kw'lık PSU düşünün ama aynı marka, biri 500dolar diğeri 250 dolar, herkes diyecek ki 500dolar olan daha iyi, neden fiyatı yüksek diye mi, evet, o zaman ne kadar ekmek o kadar köfte, çünkü Enermax iyi bir üreticidir ama en iyisi değildir, üretimde parçanın pahalı olanını kullanan marka en iyi marka demek değildir, ilginç bir yanılgı bu ne yazık ki.
    OCZ, Tagan, Silverstone, Enermax, TT, bunlar mükemmel PSU üreticileridir, ama en iyi kişiye göre değişir bu en iyi olayı.
  • sana şöyle diyimsanırım aklında 1-2 birşey olur
    bana deselermi 850w enermax revolotion85+ yada 1500w Thermaltake
    gene enermaxı seçerdim sanırım anladın
  • 2 Kuruş kar yapacam diye, hiçbir işe yaramayacak bir güç kaynağına millet 500 TL veriyor sonra tasarrruf yaptım diye seviniyor...
  • 850 watt güç kaynağıyla işlemci+harddisk+onboard grafik kartı olacak şekilde 5 sistem beraber çalıştırılabiliyor. Açıkcası bu güç kaynaklarının gereğince alınması gerek diye düşünüyorum.
  • Enermax..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Divinity

    İlginç yorumlar var, neye göre iyi diyorsunuz anlamak zor, 2 tane 1kw'lık PSU düşünün ama aynı marka, biri 500dolar diğeri 250 dolar, herkes diyecek ki 500dolar olan daha iyi, neden fiyatı yüksek diye mi, evet, o zaman ne kadar ekmek o kadar köfte, çünkü Enermax iyi bir üreticidir ama en iyisi değildir, üretimde parçanın pahalı olanını kullanan marka en iyi marka demek değildir, ilginç bir yanılgı bu ne yazık ki.
    OCZ, Tagan, Silverstone, Enermax, TT, bunlar mükemmel PSU üreticileridir, ama en iyi kişiye göre değişir bu en iyi olayı.


    enermax,pc power and cooling,seasonic,silverstone(üst modeller) gibi firmaların ürün testlerine bakarsan kullandıkları komponentlerden dolayı pahalı olduklarını görürsün,haa bu demek mi ki pahalıysa daha kalitelidir elbette hayır ama kaliteliyse pahalı olacağı kesin.Psu içinde kaliteli ısıya dayanıklı bileşenler kullanıpta bunu ucuza mal etmek imkansız.Psu içersindeki direnci,kapasitörü yada ne biliim başka komponentleri saydığım firmalar yapmıo sonuçta onlarda bu parçaları üreten firmalardan satın alıp ürünlerinde kullanıyor.Komponent dayanıklı ise yüksek kaliteli ise haliyle pahalı olur.




  • Enermax
  • yazmadan duramayacağım. 1050w lık psu server sistemler için hazırlanmış öyleki sadece 4+4 pinli işlemci besleme girişi yok birde ekstradan 8 pinli işlemci besleme girişi var.Oyun sistemini bununla çalıştırabilirsin ama paranın bir kısmı boşa gider bunu şimdiden göze almak lazım
  • Vallaha kardeş olaya farklı açıdan yaklaşıcam. Ben bir firmayım ve ben hızlı servisi olan ürün isterim. Mesela Çizgi bu konuda süper.. Adını vermeyeyim çokça söylenen "popüler" markalardan aldık zamanında, arıza oldu mu 20-30 gün sürünüyoruz... Firebal ise arızalı güç kaynağını 2 günde maksimum tamir ediyor heriflerin tamir atölyesi var. Sonuçta beni müşterime karşı mahçup etmeyip mutlu kılıyorlar. Bir olay anlatayım size. elimde 5 yıl önce sattığım bir enermax 565 Psu vardı, nihayetinde arıza yapmış 5 yıl olmuş normal. Bir deniyeyim şansımı dedim, adamlar tamir edip 2 günde geri gönderdi ücret almadan. sadcene kargoyu gönderirken ödedik. müşterimin de durumu iyi değildi bir sürü hayır duası aldık ve adam şimdi kim ne alacaksa benden alıyor, ben de psuları alırken kimin ithal ettiğine bakıyorum ona göre öneriyorum. Yani bir ürünü alırken servisine de bakın derim, kepaze olmak da var bu işin sonunda, benim gibi firma olup müşteri kazanmakta..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.