Şimdi Ara

Enes Ünal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    Umarım bir an önce kendini kurtarır bu ülkeden ve Avrupa'ya kaçar. İstanbul takımları akıllarını çelip alırlarsa ne forma yüzü görür ne de kendini %1 bile geliştirebilir. Daum bu sezon güvensin ona, çalıştırsın, zorlasın. Sezon sonu isteyen Avrupa klübü olursa bedelsiz bile gönderelim.

    emredersiniz paşa hazretleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Crafty Joker

    Ligde gol atan en genç oyuncu oldu bugün ki maçta. Onu geçtim bu çocuk gelecekte dünya yıldızı olabilir. Olmayadabilir. Maçı izlemedim ama istatistiklerine bakarsak yani çok iyi bir oyuncu olacak gibi. Her neyse:

    Bursaspor Kulübünün eski futbolcularından Mesut Ünal'ın oğlu olan Enes Ünal, Futbola 31 Mayıs 2006 yılında 9 yaşında Bursaspor'da başladı.[1] Alman Bild gazetesi göre, Chelsea Enes için 2 milyon Euro'yu gözden çıkardı, yetenekli futbolcu 3 sene içinde 102 maçta 170'nin üzerinde gol attı ve maç başı 1.66'lik gol bilançosuna sahip oldu. Bursaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman Enes hakkında;

    “ Altyapıda futbolcularımız var. Enes Ünal'ı Chelsea istiyormuş, Manchester United ve diğer kulüpler ilgileniyorlar, ben tanımıyorum. Kendimden utandım... ”
    dedi" [2][3] Enes'i Chelsea dışında Alman Borussia Mönchengladbach, İtalyan Juventus ve Brezilyalı Santos gibi dev kulüpler de kadrosuna dahil etmek istedi.[4]

    U-14
    2009-10 ve 2010-11 sezonlarında'da U-14 takımında forma giydi. Enes iki sezonda 48 maçta 62 gol attı.
    U-15
    2011-12 sezonu ile birlikte Bursaspor'ın U-15 takımında forma giymeye başladı. Oynadığı 24 maçta 56 gol kaydetti.
    U-16
    2012-13 sezonunda U-16 takımında forma giydi. Oynadığı 34 maçta 55 gol kaydetti.
    U-18
    2012-13 sezonunda U-16 dışında U-18 de de forma giydi ve 2 maçta 8 gol attı.

    Görünce şok oldum buralarda biraz sessiz. Görüşlerinizi almak isterim.

    Edit:185 boyunda forvet mevkisinde oynuyor bunu da ekleyelim.

    Konuya tam cevap atacaktım edit yaptığını gördüm. Bu forumda nasıl olabiliyor bu ?

    Edit: Bursaspor forumu olduğunu unutmuşum.

    Enes'i Chelsea istedi bu yaz, Bursaspor 3 yıllık anlaşma imzaladı ve senelik 500.000 Tl'lik imzalandı. Maç başına da 10.000 tl alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 26 Ağustos 2013; 20:32:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    Umarım bir an önce kendini kurtarır bu ülkeden ve Avrupa'ya kaçar. İstanbul takımları akıllarını çelip alırlarsa ne forma yüzü görür ne de kendini %1 bile geliştirebilir. Daum bu sezon güvensin ona, çalıştırsın, zorlasın. Sezon sonu isteyen Avrupa klübü olursa bedelsiz bile gönderelim.

    endişen gereksiz. Bursa alt takımları avrupa turnuvalarına gidiyorlar. yani sadece bursanın yerli halkı için değil, çevre şehirlerin çocukları için de bursa bir şans. enesin babası bstv de güzel bir yorum yapmıştı. bursadan vakti gelmeden giden genç kardeşlerimiz , bursada olan havalarını yakalayamadılar ve çabuk gözden düştüler. enesin babası da bir futbolcu.

    ozan tufan mesela, bursa doğumlu. enes ata bursa doğumlu. emirhan ve utku bursa doğumlu kardeşlerimiz. muhammet ve eren biri trabzon diğeri istanbul doğumluydular. yani çocuklukları başka takımlardaydı. bursa bunları adam etti ama bunlar nankörlük ettiler.

    sercan ve volkan da aynı. ekmek yediklere ele ihanet ettiler ve şimdi sonları belli. hepsi ptt ligine gidecek.

    ben murat yıldırımı çok beğendim. herifi o fizikle ön libero oynatmak zaten delilik idi. adam sağ kanatta ne top kaybetti, ne hatalı pas yaptı. bence harika oynadı.

    ben Enes Ata ve Doğanay'ı çok merak ediyorum. ikisi de teknik, oyun kuran, gol atan, gol attıran orta alan oyuncuları. 16 yaşındalar ama 2 seneye fişek gibi olacaklar.




  • Çok iyi yerlere gelmesi zor bence.daha 16 yaşında ve fena şişirildi yeteneğine diyecek bir şey yok ama işi baştan zora girdi.çok erken bi yaşta şöhret oldu,zaten baby face bişe bizim türk kızları peşini bırakmaz bu da genç tabi doğal olarak yüz verecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babası özel olarak yetiştiriyormuş, antremanlara kitapla felan gidiyormuş. Zaten bizim gençlerde yetenek sorun değil de mentalite olarak gelişemiyorlar. Bunu başaracak gibi duruyor bu çocuk

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.