Şimdi Ara

Engel Tanımayanlar (Fiber) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
9.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 085. 288 88 01 nolu telefondan arayıp bu tarife kapanacak size başka tarife iteleyelim dediler.. Kapanacak mı engel tanımayan tarifeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic kimsede ses yok herkes memnun demekki valla bende memnunum fiyat guzel iyiki kalmisiz degistirmemisiz , masallh diyelim . 25mbit akk yok limitsiz kullaniyorum 44 tl oduyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar beni bugün aradılar, engel tanımayan tarife 1 Eylül de bitiyormuş, 1 Eylül'e kadar en yakın bayiye gidip engel raporu ile herhangi bi tarifeye geçip %25 indirim alabilirsiniz dediler.
    En son Aralık ta konuşmuştum, tarifeden ben çıkana kadar kalabileceğim söylenmişti.
    50 mb 64 tl ödüyorum şu anda, güncel tarifelere bakıyorum 129 tl görünüyor bu hız için, yani indirim ile artık 97 tl ödemem gerekiyor ki %50 artış demek oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sailor24

    Arkadaşlar beni bugün aradılar, engel tanımayan tarife 1 Eylül de bitiyormuş, 1 Eylül'e kadar en yakın bayiye gidip engel raporu ile herhangi bi tarifeye geçip %25 indirim alabilirsiniz dediler.
    En son Aralık ta konuşmuştum, tarifeden ben çıkana kadar kalabileceğim söylenmişti.
    50 mb 64 tl ödüyorum şu anda, güncel tarifelere bakıyorum 129 tl görünüyor bu hız için, yani indirim ile artık 97 tl ödemem gerekiyor ki %50 artış demek oluyor.
    Ayni sekilde arandim, 100 Mbps - 144 TL oduyordum, 1 yillik taahhut ile sizi 157 TL/ay olan 100 Mbps paketimize gecirelim falan dediler, sanki taahhut kitlemeye calisiyorlar gibi.

    Edit: Musteri Hizmetlerini aradim, boyle bir durumun soz konusu olmadigini, talep etmedigim surece kampanyadan cikmayacagimi soylediler. Evrak, sozlesme vb. imzalamayin, onay vermeyin dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDeathwing -- 24 Temmuz 2019; 12:52:6 >




  • Selam arkadaslar

    Vodafone fibermax olarak sizlere engelsiz yaşam kampanyasını paylaşıyorum


     Engel Tanımayanlar (Fiber)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkosucu -- 22 Ağustos 2019; 9:21:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ardadaşlar bende gazi çocuğu olarak 4 senedir bu kampanyadan yararlanmaktayım.Malum kotalar kaldırıldğında mh ile görüşmemizde denildiği gibi sözleşme iptali yapmadan bizim kullandığımız paket fiyatlarında değişiklik olmayacağını netleştirmiştik.Son zamanlarda +905325320000 dan yapılan kampanya bitecek yeni sözleşme yapalım muhabbetti tamamen düzmecedir.Kesinlikle inanmayın imzaladığınız sözleşmeye bağlı kalırsanız uygun fiyatlı olarak internet hizmeti almaya devam edebilirsiniz.İmzaladığım sözleşmeyi buldum kırmızı renkle belirttiğim yerdede açıkca zaten yazmaktadır.Bilginize.

     Engel Tanımayanlar (Fiber)




  • xDeathwing kullanıcısına yanıt
    Super haber bu, ne yapsam diye dusunuyordum ben de bu fiyattan devam etmek cok iyi olur.
    İsin ilginc kismi da 532 den arayip bana bunu soyleyen musteri hizmetleri, sizin arayip boyle durum yok bilgisi aldiginiz da musteri hizmetleri, nasil oluyor bu, farkli 2 ekip mi var da bu sekilde farkli davraniyor anlamadim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MARCO

    Merhaba ardadaşlar bende gazi çocuğu olarak 4 senedir bu kampanyadan yararlanmaktayım.Malum kotalar kaldırıldğında mh ile görüşmemizde denildiği gibi sözleşme iptali yapmadan bizim kullandığımız paket fiyatlarında değişiklik olmayacağını netleştirmiştik.Son zamanlarda +905325320000 dan yapılan kampanya bitecek yeni sözleşme yapalım muhabbetti tamamen düzmecedir.Kesinlikle inanmayın imzaladığınız sözleşmeye bağlı kalırsanız uygun fiyatlı olarak internet hizmeti almaya devam edebilirsiniz.İmzaladığım sözleşmeyi buldum kırmızı renkle belirttiğim yerdede açıkca zaten yazmaktadır.Bilginize.

    iyi hoşta bu sözleşmelerin en sonunda yazan "turkcell tarifelere ilişkin değişiklik yapma haklını saklı tutar" gibisinden yazan ibareyi napıcaz??

    benide aradılar 1 eylülden sonra tarife tümüyle ortadan kaldırılacak.1 eylüle kadar kendine tarife beğen deyip kapattılar. nasıl yapıcaz hangi tarifeye geçicez bilmiyorum.




  • enginsaat E kullanıcısına yanıt
    Merhaba; sözleşme elimde şuan dediğiniz gibi bir ibare yazmamaktadır sözleşmede.Bilginize.
  • bugün aradılar 1 eylül itibari ile engelli kampanyası kapanacakmış yerine yeni bir tarife seçmemi söylediler
  • Ne sececez ya hic guzel bisi yok aywayi yedik mis gibi kullaniyorduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, sanirsam bayiler arayip soyluyor. Ben direkt olarak 0850 222 0 222 musteri hizmetlerini aradim, boyle birsey yok dendi. Sozlesme falan imzalamayin.
  • Gunaydin herkese , bencede bayiler olabilir beni arayan kimse yok kaldiki bizim tarifenin superonline sitesinde son tarih diye bisi de yazmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 eylüle kadar bekleyelim bakalım. o tarihten sonra belli olur.
  • s.a arkadaşlar bende engel tanımayanlar fiber 25 mpb hız limitsiz kullanıyorum 44 tl fiyattan 2013 den beri


    daha önce aradılar eylül de bitiyor yeni kampanyadan % 25 indirimli yararlanacaksınız dediler

    Musteri Hizmetlerini aradim, boyle bir durumun söz konusu olmadiginı talep etmedigim surece kampanyadan cikmayacagimi soylediler aynı 44 tl den yararlanacaksınız dediler
  • ben bayiden aranmadım kendi numaralarından aradılar sizi'de arayacaklardır yakındır
  • Merhaba , bende arandim. Sonrasinds musteri hizmetlerine dondugumde degisiklik olmayacagini bu tarifeyi ben cikmadigim halde surekli kullanabilecegimi soylediler.

    Bilgilerinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangibi gelisme varmi benide aradilar bugun. Eylul 1 son tarihmis....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuflenmispeynir

    Merhaba , bende arandim. Sonrasinds musteri hizmetlerine dondugumde degisiklik olmayacagini bu tarifeyi ben cikmadigim halde surekli kullanabilecegimi soylediler.

    Bilgilerinize
    Hepsi farklı bir şey söylüyor ve gram birbirlerinden haberleri yok. 1 Eylül de göreceğiz bakalım.
  • Somut bir gelişme var mi ? herhangibi bir uygun tarifeye gecen veya iptal talebinde bulunup ikna indirimi alan oldumu ona gore bende iptal isteginde bulunacagim ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.