Şimdi Ara

English Central En Detaylı İnceleme ve Yüksek İndirim Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Herkese,


    Öncelikle kendimden bahsedeyim. Mühendislik son sınıf öğrencisiyim. İngilizce derslerim ve gelecekteki iş hayatım için ingilizce büyük önem arz ediyor. Eminim ki sizler içinde artık öyledir ve hepimizin bir seviyede ingilizcesi vardır. Fakat bunu ilerletmek için ingilizce pratik yapmak gerekiyor ve bunu yabancı insanlarla yapmak en verimli yöntemi. Fazla uzatmadan English Central incelememi paylaşmak istiyorum.


    Arkadaşlar birçok farklı online platform denedim ama en F/P olarak English Central olduğuna karar verdim.Eminim herkesten her yerden Cambly duydunuz fakat aşırı pahalı ve dışardan gözüktüğü gibi değil. Hocalar evet daha amerikan ingiliz vs olabilir fakat ders iptali, derslerde sürekli baştan eğitim aynı sorular ve kısa süreli olması can sıkıcı durumlar. İyi hocalar hep kapılıyor geriye yine insanların kötü dediği hocalar kalıyor. Bende bu sebepten ötürü English Central'a üye olmaya karar vermiştim. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve ingilizcem baya bir gelişti. Önyargılarımı yendim ve artık akıcı takılmadan konuşabiliyorum diye düşünüyorum. Madde madde anlatmak istiyorum..->


    1. Dersler 25 dk ve oldukça dolu geçiyor. Dersler Zoom ve skype üzerinden gerçekleşiyor. Bunu siz seçebilirsiniz. Derslerden erken çıkma veya geç kalma yaşamadım. Hocalar dksında eğitimde yer alıyorlar.
    2. Hocaları Filipinli olduğundan şikayet ediliyor genelde fakat aksanları Asyalılar gibi değil bence gayet anlaşılır ve güzel.
    3. Hocaları seçmeden önce bio kısımlarını inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. İlgi alanınıza uygun hocayı seçebilirsiniz.
    4. Hocalar evden veya firmanın ofisinden çalışıyor. Görüntü ses çok iyi bence. Bulanıklık cızırtı kopma yok.
    5. Elbette öğrenci olan ikinci iş olarak eğitim veren hocalar var ama bir kaç ders sonra hocalarınızı kafanızda belirleyip hep onlardan ders alarak devam edebilirsiniz. Fav. Hocalarımı aşağıda belirteceğim.
    6. Benim takip ettiğim 3 hoca var sürekli bunlardan ders alıyorum ve sizin gelişiminizi hayatınızı ve sizi tanımış oluyor. Dersler sanki arkadaşınla kafede oturuyorsunuz gibi sohbet ederek ilerliyor.
    7. Ders sonraları hocanız tarafından eksikleriniz hatalı kelime/cümleler ve önerilen video dersler profiline ekleniyor.
    8. Dersler isterseniz video olarak kayıt ediliyor. Daha sonra tekrar izleyebilirsiniz. İsterseniz ayarlardan kapatabilirsiniz.
    9. Ders konusunu siteden seçtiğiniz bir video ya da sizin belirleyeceğiniz bir konu üzerine sohbet ederek ilerletebilirsiniz. Bunu ders öncesi seçiyorsunuz.
    10. English Central'da cümle ve kelime ve telaffuz alıştırmalarını beğendim. Sizlere tekrar yaptırarak oyunlaştırarak hafızaya atmanıza olanak sağlıyor. Bu şekilde birçok kelimeyi öğrendim. Üzerine tıkladığınızda kelimenin anlamını da detaylı görebiliyorsunuz.
    11. Favori hocalarım Diana, Thorjon, Cline, Sarah. Yeni verimli geçen birisini bulursam buraya ekleyeceğim.
    12. Ders seçerken ister hocanın uygun saatine göre, isterseniz sizin uygun saatinize göre seçebilirsiniz.


    Cambly ile karşılaştırdığım şuanda yaklaşık 4-5 kat fiyat farkı çıkmakta. Ödeme yaptıktan sonra geri dönüşü yok. En azından english centrala bir hak vermenizi ilk buradan eğitim almanızı öneririm. English central'da haftada 2, 3, 5, 7, 14 ders seçenekleri var. size uygun olanı seçebilirsiniz.

    Üye olduktan sonra sizlere deneme dersi yaparak seviye belirleme yapıyorlar. Buna göre hocalar size önerilerde bulunabiliyor, seviyenize göre kelime ve video önerileri karşınıza gelebiliyor. İlerledikçe seviye atlıyorsunuz. Derslerin 25 dk olması diğer sitelere göre artısı. 5-15 dk dersler çok yetersiz kalıyor ve saniyeye para ödeme hissiyatı insanı üzüyor..


    ->>Aşağıdaki bağlantıdan kayıt yaptırırsanız 3 aylık pakette %36, yıllık pakette %60 indirimli satın alabilirsiniz.Taksit imkanı sağlıyor. Sizler bu linkten kaydolursanız bu öğrenci kardeşinizde birkaç hafta daha eğitim kazanmış olacak. Neden buradan üye olalım diyebilirsiniz fakat normal kendiniz üye olursanız indirim düşük oranda yapılıyor :)) Hem bana hem size destek olsun. Desteklerinizi bekliyorum.. İyi çalışmalar şimdiden :))


    INDIRIM LINKI ->>> tr.englishcentral.com/invite/1KMS6dj3zIFa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sena Şahin -- 10 Ocak 2023; 23:30:14 >







  • Teşekkürler faydalı bir inceleme olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    1 yıllık, haftada 7 ders konuşma 25 dk lık (7x25DK) birebir ders aboneliğe sahip bir üyelik almıştım. Haftada 7 ders, her ders 25 dk, 4.5 aylık bir üyeliğim kaldı. Üyeliğimi devrediyorum. (englishcentral.com) 1 senelik üyelik aldım ve oldukça verimli geçti. Ancak yüksek lisansa başladığım için artık dersler adına yeterli vaktim yok. Bundan dolayı kalan kullanım hakkımı 4.5 ay olmak üzere devrediyorum.


    English Central bu konuda güvenli bir devir prosedürü uyguluyor. Sizin kayıtlı mail adresinizi onlara sizinle aynı bir mailde paylaşmam durumunda kalan kullanım haklarımı benden alıp, bildirdiğim kullanıcıya devredebiliyor. Detaylı bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilir veya mailleşebiliriz.


    Güncel Fiyat bilgisini English Central resmi web sayfasından kontrol edebilirsiniz.


    Teşekkürler.


    İletişim: orgokor@gmail.com





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.