Şimdi Ara

ENGLISHCENTRAL PARASINA DEĞER Mİ ? ENGLISHCENTRAL REFERANS. 2 AYLIK TECRÜBEM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugün sizlere 2 aylık EnglishCentral deneyimlerimden bahsedeceğim.

    Kısaca özetlemem gerekirse , bildiğiniz üzere , site belli konular hakkında yabancı dil eğitmenleriyle sohbet etmenizi ve konu çalışmanızı sağlıyor.

    Eğitmen dediklerimizin neredeyse tamamı filipinlilerden oluşuyor ve asıl meslekleri yabancı dil eğitimi olmayan ingilizce bilen kişiler. Aslında çoğunun yabancı dil eğitimi hakkında lisansları olmamasına rağmen aralarında aksanları çok bozuk olanlar dışında tamamının ingilizcesi oldukça iyi.

    Uygulamada yüzlerce, her seviyeye uygun videolu kurslar bulunuyor. Bu kurslar size belli konular hakkında videolar izletiyor ve kelimelerin anlamlarını öğretiyor ayrıca yapay zeka aracılığıyla telaffuz çalıştırıyor. Siz bir kursa çalıştıktan sonra ise eğitmeninizden canlı ders randevusu alıp sohbet etmeye başlıyorsunuz. Canlı dersten sonra ise eğitmeniniz hatalarınızı içeren bir rapor yazıyor.

    Uygulama benim açımdan verimli geçiyor ancak favori hocanızı bulana kadar zaman kaybediyorsunuz. Bazı hocalar rapor kısmını pas geçebiliyor bu da hatalarınız hakkında bilgi sahibi olmanızı engelliyor.

    Uygulamanın benim açımdan verimli geçmesinin nedeni ingilizce çalışmamı sistematikleştirmesi , konuşmayı cesaretlendirmesi. İlk dersler her ne kadar soğuk ve keyifsiz geçse de zamanla konuşmaktan keyif almaya başlıyorsunuz ve açılıyorsunuz bu da hızlı düşünmenizi kolaylaştırıyor. Takıldığınız ya da anlayamadığınız yerde eğitmen Google altyapısını kullanarak cümleyi Türkçeye çeviriyor bu da eğitmenin size cümleyi açıklamaya çalışırken zamanınızı harcamasını engelliyor. Favori hocanızla istediğiniz zaman diliminde randevu bulmanız mümkün olmayabilir çünkü genelde belli başlı hocalar çok dolu oluyor.

    Fiyat konusuna gelirsek uygulama muadillerine göre oldukça düşük fiyatlı kalıyor ancak yine az buz para ödemiyorsunuz. Bu yüzden uygulamayı satın almadan önce lütfen deneme dersine katılın ve neden bu uygulamaya ihtiyacınız olduğunu iyi düşünün. Çünkü her ne kadar uygulama içerisinde dil bilgisi kursları da olsa da 25dklık derslerde dil bilgisi konularını çalışmanızın yeterli olacağını sanmıyorum.

    Ve unutmadan kesinlikle satın almadan önce EnglishCentral'ın Türkiye şubesini arayıp indirim tanımlamalarını isteyin. Ayrıca benim referans linkimle üye olursunuz ek indirim de edineceksiniz referans linkim:

    https://tr.englishcentral.com/invite/09Q2Cu3QUD0y


    Uygulamanın en sevdiğim yanları:

    Kurs içeriklerinin çok çeşitli olması

    Eğitmenlerin çoğu güler yüzlü ve sevecen , yeni başlayanlar için oldukça cesaretlendirici.

    Fiyatının muadillerine göre uygun olması.

    Dezavantajları:

    Bazı derslerde bağlantı sorunları yaşadım ve ders esnasında gecikmeler oldu.

    Bazı hocaların baskın aksanları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dotdot67 -- 9 Eylül 2023; 2:58:42 >







  • up

  • up

  • Araştırıyordum iyi denk geldi teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.