Şimdi Ara

Enpara - Youtube Premium + Spotify Kampanyası Şubat-Haziran 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce bildirim geldi, detaylar aşağıda.

    Açıkçası artık daha az kullansam da kredi kartını, fatura ödemede masraf almaması ve ücretsiz taksit olayı nedeniyle kullandığım kartım.

    Şartlar kısaca şunlar;

    Ayın enparalısı olmak + 3 fatura talimatı.

    Kendim için;

    1. 3 faturam vardı zaten otomatikte, elektrik, su , internet.
    2. 1.000-TL giriş-çıkış olayı zaten kart ödemesi için yapıyorum,
    3. kredi kartını da düzenli ödüyorum
    4. al sana ayın en paralısı
    5. kampanya şartları zor değil. kısaca bu basit işlemlerle youtube premium ve spotify aşağıdaki şekilde yapılırsa iadesi alınıyor 30 hazirana kadar.





    ------------------------------------------------




    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/youtube-premium-ve-spotify-keyfinize-ortak-oluyoruz!


    30 Haziran 2024’e kadar her ay, Youtube Premium ve Spotify üyelikleriniz için Enpara.com Kredi Kartı’nızla ay boyunca yapacağınız toplam harcamalarınızın 100 TL’si bizden!


    Kampanyadan yararlanmak için Ayın Enparalısı olmanız ve en az 3 adet otomatik fatura ödeme talimatınızın olması yeterli!


    Öğrenci müşterilerimizi de unutmadık! 2001 ve sonrasında doğan öğrenci müşterilerimiz için otomatik fatura ödeme talimatı şartını 3 adet yerine 1 adet ile sınırladık!


    Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?


    Kampanyadan yararlanabilmek için:


    • Enpara.com Kredi Kartı’nız ile Youtube Premium ve Spotify platformları üzerinden harcama yapmanız,
    • Kampanyanın geçerli olduğu ilgili platformlardan harcama yaptığınız ay en az 3 adet otomatik fatura ödeme talimatınızın bulunması (2001 yılı ve sonrası doğan öğrenci müşterilerimiz için en az 1 adet) ve söz konusu faturaları o ay ödemeniz,
    • Harcama yaptığınız ay harcama yaptığınız tarihten bağımsız olarak, ayın son gününe kadar “Ayın Enparalısı” olmanız yeterli.


    Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.


    Nelere dikkat etmelisiniz?


    • Kampanya 1 Şubat – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında her ay Enpara.com Kredi Kartı ile Youtube Premium ve/veya Spotify platformları üzerinden yapılan harcamalar için geçerlidir. (Sanal kredi kartı ile yapılan harcamalar da kampanyaya dahildir.)

    • Kampanyadan yararlanmak için harcama yaptığınız ayın sonuna kadar "Ayın Enparalısı" olmanız, o ayın sonu itibarıyla en az 3 adet otomatik fatura ödeme talimatınızın bulunması (2001 yılı ve sonrası doğan öğrenci müşterilerimiz için en az 1 adet) ve o ay bu faturalara ait ödeme kaydının bulunması gerekir.

    • Kampanya boyunca yapılan harcamalar için her ay en fazla 100 TL iade kazanılır. Ay içinde toplamda 100 TL üzerinde harcama yapılması durumunda, 100 TL'nin üzerinde kalan kısım için iade yapılmaz. Kampanya bitimine kadar ise toplamda en fazla 500 TL iade kazanılabilir.

    • Kampanyaya Spotify ve Youtube platformlarında yer alan tüm üyelik paketleri dahildir.

    • Örnek 1: Şubat ayı içerisinde 39,99 TL tutarında Spotify ve 57,99 TL tutarında Youtube Premium harcaması yaptığınızı varsayalım. Kampanyadan yararlanıp 8 Mart’ta 97,98 TL iade alabilmeniz için, 1 Mart’ta sistemlerimizi kontrol ettiğimizde şubat ayında Ayın Enparalısı olmanız ve 3 adet (2001 ve sonrası doğumlu öğrenciler için 1 adet) otomatik fatura talimatınızın ödemesinin 1-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleşmiş olması gerekir.

    • Örnek 2: 15 Şubat’ta 64,99 TL tutarında Spotify aile üyeliği, 20 Şubat’ta da 115,99 TL tutarında Youtube Premium aile üyeliği harcaması yaptığınızı varsayalım. Kampanyadan yararlanıp 8 Mart’ta 100 TL iade alabilmeniz için, 1 Mart’ta sistemlerimizi kontrol ettiğimizde şubat ayında Ayın Enparalısı olmanız ve 3 adet (2001 ve sonrası doğumlu öğrenciler için 1 adet) otomatik fatura talimatınızın ödemesinin 1-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleşmiş olması gerekir.

    • Kampanya kapsamında sadece Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nıza bağlı olan otomatik fatura ödeme talimatları dikkate alınır. Para transferi, kredi kartı ödeme ve cep telefonu TL yükleme talimatları kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya şartını kontrol ederken hem mevcut hem de yeni oluşturacağınız otomatik fatura ödeme talimatları dikkate alınır. Yeni oluşturacağınız otomatik fatura ödeme talimatları için internet veya cep şubemizin “Talimatlar > Yeni talimat ekle” adımını kullanabilirsiniz.
    • Kampanyaya sadece Enpara.com kanalları üzerinden tanımlanan talimatlar dahildir, kurumların kendi kanalları üzerinden tanımlanan talimatlar kampanya kapsamında dikkate alınmaz.
    • Kampanya, Youtube Premium’un ve Spotify’ın kendi web siteleri veya mobil uygulamaları üzerinden Enpara.com Kredi Kartı ile yaptığınız tüm üyelik paketleri harcamalarında geçerlidir. Diğer platformlar (ör: iTunes, Google Play, Apple TV vb.) ve ödeme yöntemleri (ör: telekomünikasyon şirketi üzerinden faturalandırma) aracılığıyla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • Kazanılan iadeler bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. Ayın 7. gününün bir tatil gününe denk gelmesi durumunda iadeler takip eden ilk iş gününde gerçekleştirilir. İade kazanan müşteriler aynı gün mobil bildirim yoluyla bilgilendirilir.
    • Kampanya kapsamında harcama yapılan aboneliğin iptal edilmesi durumunda, iptal edilen üyelik(ler) için kampanya iadesi yapılmaz.
    • Kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti ilgili firmanın müşteri hizmetleri kanallarına iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.
    • Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


    ------------------------------








  • Sipay ac kullan yüzde 60 iade veriyor sartsiz surtsuz. Faturayi naysla öde yüzde 5 iade alırsın en kötü toslayla öde 30tl alirsin beles.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.