Şimdi Ara

ENTEGRE KARTI DEVRE DIŞI BIRAKMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abra a5 v1.1.2 kullanıyorum.Metin2 yi nvidia ile açmak istiyorum.Fakat denetim masasından vs hiçbir yerden ayarlanmıyor her türlü intel ile açıyor intel ile oyun kasıyor.İntel drıverlarını kaldırdım.Bu seferde oyuna girerken log alıyorum kartımın yetersiz olduğunu söylüyor yine nvidiaya geçmiyor bu sorunun bir çözümü yok mu?



  • güncel
  • sorun devam ediyor. nvidia inspector vs. denedim listede bazı online oyunlar yok kart hiçbir şekilde devreye girmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neowar -- 9 Mayıs 2015; 22:24:48 >
  • Simgesine sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştır kısmına gel, orada yüksek performanslı nvidia işlemcisi diye yazmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nytekrias

    Simgesine sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştır kısmına gel, orada yüksek performanslı nvidia işlemcisi diye yazmalı.

    hocam bunların hepsini denedim zaten sağ tıklayıp nvidia ile aç diyince bu menüden seçme ayrıcalığınız yok diyor bende denetim masasından ayarlıyorum fakat yine intel ile açıyor.
  • neowar N kullanıcısına yanıt
    Sn. neowar;

    Sanıyoruz yazılımsal bir problem söz konusu. Oynadığınız oyun ayarları ile ya da Nvidia sürücüleri ile ilgili bir problem olabilir. Bu gibi sorunlarda veya teknik problemlerde (notebook ile ilgili teknik problemlerde) problem oluştuğu anda mutlaka firmamızla iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Teknik servis müşteri temsilcisi arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacaklardır. İletişim sırasında herhangi bir problem yaşamanız halinde ise info@monsternotebook.com.tr adresine mail atarak şikayetinizi iletebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.