Şimdi Ara

enthernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Killer e2200 enthernet yonga setine sahibim kablolu internet kullanıyorum. Çözüm için sitesinden en yeni driverini kurdum. Fakat belirli aralıklarla, bu aralıklar bazen uzun , bazen de kısa olmak kaidesiyle. ENTHERNER GEÇERLİ BİR İP YAPILANDIRMASINA SAHİP DEĞİL hatası alıyorum ve kopması yaşıyorum.Tanıla dediğimde sorun düzeliyor fakat 2 saat sonra gene aynı. Evimde 2 pc var ve diğerinde hiçbir problem yaşanmazken (xp) yüklü olan. ama windows 10 yüklü olan pc de bütün çabalarıma rağmen bu problemi düzeltemedim. Bu konularda deneyimli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Windows 10 silip 7 kurmak da istemiyorum açıkcası. Hayırlı forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenral -- 12 Haziran 2016; 19:24:54 >



  • konu güncel yardım ?
  • herkes iftarda mı :)
  • bana göre win10 hala stabil durumda değil özellikle driver konusunda. bende wifi de sıkıntı yaşamıştım. win7 ye geri döndüm. şuan için yapacak pek fazla bişey olduğunu düşünmüyorum. win10 sıfırdan kurulum yaparak yüklemeyi deneyin belki çözüm olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

    bana göre win10 hala stabil durumda değil özellikle driver konusunda. bende wifi de sıkıntı yaşamıştım. win7 ye geri döndüm. şuan için yapacak pek fazla bişey olduğunu düşünmüyorum. win10 sıfırdan kurulum yaparak yüklemeyi deneyin belki çözüm olabilir.

    Ben windows 10 un stabil çalıştığını düşünüyorum ve hatta şu zamana kadar cıkan işletim sistemleri içerisinde en kullanışlı ve hızlı işletim sistemidir. Win 7 ilk cıktığında 8 de aynı şekilde win 10 kadar stabil olmadı hiçbiri. Ha yanlış anlama burda win 10 u övmek için yazmıyorum fakat mutlaka bir çözüm yolu vardır. Fakat bu bölümde bu işten anlayan birileri yok belli ki :)
  • Elle Ip ataması yaptınızmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.