Şimdi Ara

Epic Games %33 İndirim Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bedava bir oyun veya 199.99 üzeri oyun aldığınızda kupon hesabınıza tanımlanıyor. 21 Kasım Salı TSİ 19.00''da başlar ve 28 Kasım 2023 Salı TSİ 18.59''da sona erer.


    Last of Us ve AC Mirage aldım ve Valhalla Complete de alacağım şu DL bitsin. DLC'lerde olmuyor Cp2077 Phantom Liberty denedim.



    Epic Kuponları Hakkında:



    %33 indirim sunan Epic Kuponu, şartları karşılayan Epic Games hesabı sahiplerine ait işlemlere ödeme aşamasında otomatik olarak uygulanır. İndirim, tüm uygun işlemler için geçerli olacak VE Epic Games hesabı sahipleri, tamamladıkları her uygun işlem için başka bir kupon alacak. Bir alışverişin uygun işlem sayılabilmesi için ilgili Epic Games hesabı sahibinin fiyatı 199,99 TL veya üzeri olan ya da başka bir uygun ürün veya ürünlerle birleştirildiğinde toplam fiyatı 199,99 TL veya üzeri olan bir ürünü satın alması gerekir. Not: Vergi ve diğer ücretler hariç olup aşağıda belirtilen ilave istisnalar geçerlidir. Ön satın alımlar uygun işlemlere dahil değildir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki SSS bölümüne göz at.

    Epic Games Store Muhteşem Cuma Etkinliği, 21 Kasım Salı TSİ 19.00''da başlar ve 28 Kasım 2023 Salı TSİ 18.59''da sona erer. Epic Kuponları, 28 Kasım 2023 Salı TSİ 19.00''da geçerliliğini yitirir.


    EPIC KUPONU NEDİR?

    Epic Kuponu, Epic Games Store üzerinden gerçekleştirilen uygun işlemlere ödeme aşamasında uygulanan ve 2023 Epic Games Store Muhteşem Cuma Etkinliğinin bir parçası olarak dağıtılan bir kupondur.

    EPIC GAMES STORE MUHTEŞEM CUMA ETKİNLİĞİ SIRASINDA İLK EPIC KUPONUMU NASIL ALABİLİRİM?

    Uygun bir ürün için ödeme yaptıkları sırada ya da ücretsiz bir oyunu aldıktan veya bir satın alım yaptıktan sonra tüm Epic Games hesabı sahiplerine otomatik olarak bir Epic Kupon verilecek. İlk kuponunu uygulayıp kullandığında sonraki kuponları görmek için oturum açtıktan sonra başlatıcıdan veya web sitesinden hesap menüsüne tıklayarak "Kuponlar" bölümünü seçebilirsin.


    EPIC KUPONUMU NASIL KULLANABİLİRİM?

    Epic Kuponun, uygun bir işlem yaptığında tekli satın alımının ödeme aşamasında ya da alışveriş sepetinde otomatik olarak uygulanır. Tüm uygun ürünlerin her birine ödeme sırasında %33 indirim uygulanacak. Yani, iki uygun ürün içeren uygun bir işlemde iki oyuna da kendi fiyatları üzerinden %33''er indirim uygulanacak ve bu indirim sistemi tüm uygun işlemlerde aynı şekilde işleyecek. Şu anda alışveriş sepetinde bir seferde en fazla 50 ürün satın alabilirsin.


    EPIC KUPONU İÇİN HANGİLERİ UYGUN BİR ÜRÜN OLARAK NİTELENDİRİLİR?

    %33 indirim Kuponu, ön satın alımlar hariç olmak üzere yalnızca herhangi bir satış indirimi uygulandıktan sonra 199,99 TL veya daha yüksek fiyatla satılan uygun ürün ya da ürünlerde kullanılabilir. Vergiler ve diğer ücretler minimum satın alma gerekliliği açısından dikkate alınmaz. Bu kupon, ön satın alımlarda veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi) gibi oyun dışı satın alımlarda ya da oyun içi satın alımlarda (Fortnite''taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler) veya şu özel paketlerde kullanılamaz: EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Sürüm, Madden NFL 24 Deluxe Sürümü ve F1® 23 Champions Edition.



    EPIC KUPONUMUN SÜRESİ DOLAR MI?

    Evet. Epic Games Store Muhteşem Cuma Etkinliğinde alınan ve kullanılmayan tüm Epic Kuponlar, 28 Kasım 2023 Salı günü TSİ 19.00''da geçerliliğini yitirir.

    EPIC GAMES STORE MUHTEŞEM CUMA ETKİNLİĞİ NE KADAR SÜRECEK?

    Epic Games Store Muhteşem Cuma Etkinliği, 21 Kasım Salı günü TSİ 19.00''da başlar ve 28 Kasım 2023 Salı günü TSİ 19.00''da sona erer.



    TEK BİR İŞLEM İÇİN BİRDEN FAZLA EPIC KUPONU ALABİLİR MİYİM?

    Hayır. Epic Kuponu, uygun bir işlemdeki tüm uygun ürünlere uygulanır.


    EPIC KUPONUNU KULLANARAK SATIN ALDIĞIM ÜRÜNÜ İADE EDERSEM KUPON HESABIMA İADE EDİLİR Mİ?

    Ürünü satın almak için kullandığın Epic Kuponu sana iade edilmez ancak asıl satın alımının ardından etkinlik boyunca kullanabileceğin yeni bir Epic Kuponu alırsın. Etkinlik sona erdikten sonra ürün iade edilirse Epic Kuponunun kullanım tarihi geçeceği için ilgili Epic Kuponu iptal edilir. Etkinlik, 28 Kasım 2023 Salı günü TSİ 19.00''da sona erer.


    EPIC GAMES STORE MUHTEŞEM CUMA ETKİNLİĞİ SIRASINDA YAYINLANMASI PLANLANAN VE EPIC KUPON İLE DAHA UCUZ OLABİLECEK BİR OYUN İÇİN DAHA ÖNCEDEN BİR ÖN SATIN ALIM YAPTIYSAM NE OLUR?

    Epic Games Store Muhteşem Cuma Etkinliği (21 Kasım 2023 TSİ 19.00 - 28 Kasım 2023 TSİ 19.00) sırasında yayınlanacak olan uygun bir oyun için ön satın alım yaptıysan %33 indirim sunan Epic Kuponlarımız için hesabına yapılacak kısmi bir iadeden yararlanabileceksin. Ön satın alım yaptığın ürün Epic Games Store''da yayınlandığında iadene dair bir e-posta bildirimi alacaksın. İadeler ön satın alım yaparken kullanılan asıl ödeme yöntemlerine yapılacak.


    AMERİKAN DOLARI DIŞINDA BİR PARA BİRİMİ KULLANIYORSAM NASIL OLACAK?

    Şu anda desteklenen tüm para birimleri için Epic değerleri ve minimum harcama gereksinimi aşağıdaki tabloda belirtilmiştir:


    Para BirimiEpic Kuponu almak için minimum harcama tutarı


    USD14,99

    EUR14,99

    GBP11,99

    TRY199,99




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 21 Kasım 2023; 19:48:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.