Şimdi Ara

Epic Games hesabını kapatan Apple geri adım attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epic Games hesabını kapatan Apple geri adım attı
    Epic Games ve Apple arasında uzun süredir devam eden anlaşmazlıkta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Fortnite oyununu halen iOS üzerinde dağıtamayan Epic Games, alternatif uygulama mağazası için ilk adımı atmıştı.



    Apple ne yapacağını şaşırdı



    Bilindiği üzere Avrupa Birliği sınırları içerisinde Apple artık alternatif uygulama mağazalarına ve ödeme yöntemlerine izin vermek zorunda. Epic Games de AB kullanıcılarına bunu sunmak için harekete geçti.



    Ayrıca Bkz.Avrupa Komisyonu, Apple'a 1,84 milyar euro ceza verdi



    Epic Games Sweden AB adıyla bir geliştirici hesabı açan Epic Games ilk etapta App Store onayını alarak yayına başlamıştı. Ne var ki kısa süre sonra App Store moderatörleri, Tim Sweeney’in garanti vermesine rağmen kural ihlali tespit ederek hesabı kapattı.



    Bunun üzerine Avrupa Komisyonu bir inceleme başlatmıştı. Gelen bilgilere göre Apple hem Epic Games hem de Komisyona bir bildiri göndererek geliştirici hesabını tekrar açacağını duyurdu. Tim Sweeney gelişmeyi paylaşırken Fortnite ve Epic Games mağazasını Apple ekosistemine getirmek için önlerinde engel kalmadığını belirtti.



     












  • Birkaç gün önce Avrupa birliğinden bir kadın yetkili "Apple a ceza verdik ama yine birşeyler karıştırıyor, izliyoruz ayağını denk alsın" gibi birşey dedi. Demek ki olay buymuş.

  • Dinsizin hakkından imansız gelir. Bastır AB :)

  • gelen giden apple a yalatıyor. neyse bugüne kadar yalamadıklarına saysın şöyle biraz hizaya gel. ha hizaya gelmesinin sebebi artık tehditleri tek başına savuramıyor. açık kaynaklı herşey kendi kadar sağlam ve kaliteli olmaya başladı o yüzden boyun eğiyor :D

  • Onca ülke Apple'la savaşmaya çalışıyor. Apple'ın kudreti ve ihtişamı buradan bile belli oluyor. AB Osmanlı İmparorluğu'na yaptığı gibi topyekün anca

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef AB’nin bu yaptırımı biz de dahil dünyanın geri kalanında işe yaramayacak. Sadece AB ülkelerinde App Store hariç mağazalar yüklenip kullanılabilecek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    O zaman ben de AB ülkelerinde iPhone, AB dışında Android telefon kullanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.