Şimdi Ara

Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Steam platformu karşısında Türk Lirasıyla oyunları satan ve aynı zamanda ucuz oyunlarla beraber karşımıza çıkan Epic Games mağazası ne yazık ki şu ana kadar kullanıcıları memnun edecek gelişmeleri sunamadı. Steam'in aksine oldukça basit bir arayüze sahip Epic sistemi ilerleyen süreçte yeni özellikler almaya hazırlanıyor.
     
    Epic Games kullanıcı arayüzünü değiştirecek 
     
    '' 
     
    Açıklanan detaylara göre Epic Games mağazasının yeni yol haritası belli oluyor ve yol haritası ile beraber kullanıcı arayüzüne büyük değişikliklerin gelmesi bekleniyor. Ancak bu değişiklikler için şu anda oldukça geç kalındığını aktarabiliriz.
     
    Yeniliklere bakacak olursak, öncelikle kullanıcı profillerinin sisteme dahil edilmesi planlanıyor. Profil sistemiyle istediğiniz resmi dahil edebiliyor, kendinize özgü bir profil oluşturabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Ek olarak oyun hediye etme sisteminin yakında kullanıma açılmaya bekliyor.
     
    Öte yandan her bir unsurun yer alacağı bildirim merkezi bölümü kullanıcılara hizmet vermeye hazırlanıyor. Bunun dışında kullanıcıların oyunları oynadıktan sonra incelemeler yazacağı bölüm de aktif hale getirilmek isteniyor. Son olarak iOS ve Android cihazlar için mobil bir uygulamanın geleceğini de aktarabiliyoruz.
     
    Tüm bu değişikliklerin ne zaman sisteme dahil edileceği şu an için belli değil. İlerleyen süreçte daha fazla detayı ve resmi açıklamayı bekliyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.