Şimdi Ara

Epox 9NPAJ KUZEY KÖPRÜSÜ İPTAL ETTİM ..!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • epox sensörleri problemli arkadaşlar fanlıyken bloğa dokunun bide fanı durdurup bloğa dokunamay çalışın..bnde durdurmuştum fanı 32dereceden 30dereceye düşmüştü lan dedim noluyo fan dahamı ısıtıyo dedim yksa sensörde sorunmu war dedim bi elledim daha dgrusu elleyemedim..ama aylardır geceleri oyun oynamadıgım zmnlarda fanı durduruyorum yani hep duruyo bnde masaüstünde etkilemiyor 3aydır bişe olmadıysa dahada olmaz ztn..oyun olarak bikere unutmuştum 2-3saat callofduty2 oynadım en ufak sorun yaşamadım yani saçma sapan bişe fansızda kullandım hiç kitlenme reset takılma fln yok çatır çatır işliyordu epoxu anlamak zor..
  • arkadaşlar FANI iptal iken Masaüstünde Hiç Sorun yok ama geçen Kardeşim Oyun Oynadı 1 saat felan PC Dondu Kasayı açdim Hemen elini KUZEY KÖPRÜSÜNE ATTIM O DEMİR WARYA elimi YAKDI resmen Sonra Tekrar BağLadım FANI Yani GÜLÜ sewen Dikennine KatLancak artiq..

    ama Şu Nomal Fanın devrini Nasıl Düşürücem? FAN KONTOLMU YAPMAM LAZIM ?
    ANLAMAMDA FAN KONTROLDEN.
  • Bence bu linkteki ürünü kullan hem ses hem de ısıdan kurtulursunhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=fbtTTC-CUV2ABRHS(DIY
  • quote:

    Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

    Bence bu linkteki ürünü kullan hem ses hem de ısıdan kurtulursunhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=fbtTTC-CUV2ABRHS(DIY

    REVOLTEC Chipset Cooler (http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RS001 ) kulandım ama pekde işe yaramadı.Artık fanlı sistemler ile sesiz soğutmanın sağlanamayacağını düşünüyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

    Bence bu linkteki ürünü kullan hem ses hem de ısıdan kurtulursunhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=fbtTTC-CUV2ABRHS(DIY



    öyle emin konuşma bence. şu anda ekran kartında geçici görevde kendileri. mübarek uçak motoru gibi. speedfan sağolsun artık ne diyelim.
  • Arkadaslar fan küçük de olsa önemi çok büyük.bugün kuzenimin pc sine harddisk takarken
    baktım islemcisinin fanı çok küçük.bu hiç sogutma saglamaz dedim.benim ekran kartına
    takacaktım onu.cıkarttım pc yi bi açtım 10 sn ye içerisinde elimi üzerinde2 sn tutamıyacak
    kadar sıcak oldu

    AMA PC ESKİ PC LERDEN COK ESKİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 7 Temmuz 2006; 8:32:22 >




  • 9npaj kullanıyorum o kadar ses var mı? ya da ben işlemcinin fanından anlamıyorum. demem işlemci fanını değiştirirsem ben de böyle sorun yaşayacam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.