Şimdi Ara

Epson ecotank renkli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, epson ecotank L3250 ve ya L6260 model yazıcıya sahip olan arkadaşlar varsa bana bir konuda yardımcı olmasını isteyeceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3150 ve 3250 kullandım buyur sorabilirsin bildiğim birşeyse yardımcı olayım

  • Şimdi biz ofise L6260 satın aldık. Yazıcıdan normal A4 kağıdına alınan çıktıların renkleri diğer laser yazıcıdan aldığım çıktının renkleri ile kıyasladığımda baya fark var ve renkler solgun. Yapmadığımız ayar kalmadı hatta laserden aldığım çıktını epson makinede fotokopi yaptığımda da renkler çok kötü çıkıyor.

    Ek olarak kuşe kağıt deneyeyim dedim onda da boya küçük damlalar şeklinde birikti kuşe kağıtın üzerinde, hani fırça ile yağlı boya sürersin ya aynı onun gibi durdu.

  • Bendeki Epson da keskin çıktı vermiyor, mürekkebi püskürttigu için bu durum normal. En yüksek ayarda o da fotoğraf ciktisidir. Bir metni yazdırırken yazdırma ayarlarından a4 yerine fotoğraf kağıdı a4 secerseniz çok daha keskin çıktı alırsınız. Ama çok yavaş çıktı verir. Zaten yavaş basan murekkepli yazıcı çok çok yavaş yazar.

    Kuşe kağıda baski alamazsınız elinizdeki mürekkep uyumlu değil. Kuşe mürekkebi ile kuşe kaguda çıktı alırsınız aksi halde kağıt mürekkebi emmez, yüzeyde damlacık seklinde kalır

    Çalışma mantığı nedeniyle lazer yazıcı gibi keskin çıktı veremiyor mürekkepli yazicilar.

    Başka sorunuz olursa PM atabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.