Şimdi Ara

Epson Stylus Bx635fwd Kullanan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chungkingexpress

    quote:

    Orijinalden alıntı: esmekaya

    Çok teşekkür ederim arkadaşlar her ikinize de... Vatanda indirim var BX635 328 e geliyor ama biraz daha araştırıp makinayı görmek istiyorum.Mesela bende epsonun tarayıcısı var...Kullandığı yazılım çok dandik geldi bana.Epson scan programı çok basit ve mesela pdf taramak istediğimde abby reader programına atıyor ve çok yavaş çeviriyor... Oysa canon yazıcılarda gelen yazılım ile hemen hızlı bir şekilde pdf tarama yapabiliyorsunuz... Önerileriniz için tekrar çok teşekkür ederim dikkate alacağım...Fotoğraf çıktısı çok önemli değil benim için zira BX635 te çok çok kötü değildir herhalde bu konuda:)))) Aklıma takılan en büyük sorun yazılım... Sizin makinalardaki yazılım nasıl???

    Yıllar önce kullandığım bir rx620 vardı onun tarayıcısı şu an kullandığım px730'dan çok çok daha iyiydi. Bu nasıl olabilirki diye araştırırken forumda bir arkadaş açıkladı durumu. Meğer epson eskiden kullandığı sensör tipini değiştirmiş.Çok fonksiyonlu ürünlerde kullandığı tarayıcılarına daha uygun fiyatlandırmalara gidebilmek için ccd'yi bırakıp cis tipi sensörler koymaya başlamış.Baskı konusunda epson her zaman diğer markalardan uzak ara önde olmuştur benim gözümde. Ancak tarayıcı teknolojisinde şüphelerim var. Fotoğraf baskısı konusunda px830 çok çok çok daha iyi fotoğraflar basar bx635'e nazaran. Sonuçta damlacık boyutu farklı,kullandığı Kartuş adedi farklı hatta kullandığı mürekkep bile farklı. Kısacası bx635 foto konusunda px830'un yanına bile yanaşamaz bence.

    Anlıyorum arkadaşım...Söylediğim gibi benim için fotoğraf baskısı çok önemli değil... Şöyle normal bir baskı yapsa yeter, belki kullanırım...Ama çift taraflı adf özelliği olmalı.Çünkü dediğim gibi çok fazla tarama yapcam...Yazılım konusunda ne düşünüyorsun... Epsonun yazılımından memnunmusun?




  • Hayırlı olur inşallah. Umarım beklentilerinizi karşılayan bir ürün olur. Tarama işiyle çok profesyonel düzeyde ilgili değilim, ama genel olarak memnunum. Bana yetecek kadar tarıyor. Tabi adf falan yok bende (px730) tek tek tarayabiliyorum ancak. Biraz kurcaladığınız zaman en doğru ayarları buluyorsunuz zaten.
  • Çok teşekkür ederim tekrar ve tekrar inşallah yakın zamanda alırım... Kolay gelsin ve iyi forumlar...
  • Arkadaşlar bu yazıcı ve bitmeyen dolum setini almak istiyorum.Ama biyerlerde bulamadım.Nerelerden tedarik edebilirim acaba.Duyduğum kadarıyla çift tarama adf özelliği varmış ve 1000 sayfa kadar basabiliyormuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.