Şimdi Ara

Epson TW5300 ve Epson TW5350 Rakipsiz Özellikleriyle Full HD Giriş Seviyesi Segmentinin Şampiyonu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
12.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Epson TW5300 ve Epson TW5350 Rakipsiz Özellikleriyle Full HD Giriş Seviyesi Segmentinin Şampiyonu!

    Arkadaşlar

    Epson TW5300 Amerika kodu ile Epson Home Cinema 2040 Türkiye'ye giriş yaptı.

    Kağıt üzerindeki özellikleriyle segmentinin tartışmasız şampiyonu olduğunu söyleyebiliriz.

    Ürünü boyutdijital.com internet sitemizden direk satın alabilirsiniz, detaylı inceleme videosu da paylaşacağız, ayrıca Beşiktaş'taki demo odamızda cihazı birebir test edebilirsiniz.


    Epson TW5300

    Full HD 1920 x 1080 Çözünürlük

    2200 lümen ışık gücü

    35.000:1 Dinamik Kontrast

    Frame Interpolation Özelliği

    Full 3D Özelliği

    Eko Modda 7500 saat lamba ömrü

    1,22 - 1,47 Atım Oranı


    Hem ucuz hem kaliteli harika bir full hd cihaz diyebiliriz, 35.000:1 kontrast hem de 3LCD bir cihaz diğer Full HD cihazların yanına yaklaşamayacağı açık. 7500 saat lamba ömrü ile artık LED cihaz almanıza da gerek kalmayacak. 7500 saat lamba ömrünün ev sinemasında yetmemesi için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum, 365 gün her gün 4 saat kullanılsa 5 yılı aşkın kullanabiliyorsunuz.

    Artık standart haline gelen 3D özelliği de elbette var, 3d bluray filmleri direk izleyebileceğiniz gibi, indirdiğiniz filmleri de SBS modu ile rahatlıkla izleyebilirsiniz. Epson RF 3D Gözlüklerle çalışır, dilerseniz orjinal Epson 3D Gözlük, dilerseniz uyumlu uygun fiyatlı OEM 3D Gözlükleri tercih edebilirsiniz.

    Bu cihazın aslında diğer cihazlardan ayıran en önemli özellik frame interpolation özelliği... Genellike Hi-End Epson cihazlarda, yada Amiral Gemi TV'lerde göreceğimiz bu özellik, karelerin arasına yeni kareler atılarak görüntünün pürüzsüz akışının sağlanmasıdır.

    Throw Ratio adı verilen atım oranı özelliği de çok başarılı, 1,22 - 1,47 atım oranı veren Epson TW5300 240 cm genişlikte bir görüntüyü 3-3,5 metre arasında istediğiniz yere koyabiliyorsunuz. 3 metre genişlikte perde için ise 3,7 ile 4,4 metre arasında bir yere koyabileceksiniz. Epson cihazlarında standart olan yatay ve dikey keystone özellikleri de 5300'de mevcut...



    Epson TW5350 Projeksiyon Cihazında ise TW5300'den farklı olarak Miracast ve Wi-Fi özelliği mevcut.

    Peki nedir bu özellikler?

    Wi-Fi özelliği aslında Epson ELPAP07 wifi dongle içine gömülmüş gibi düşünebilirsiniz.

    Akıllı telefon yada tabletinize iProjection uygulamasını yüklediğinizde hem telefon/tabletinizi kumanda gibi kullanabiliyorsunuz hem de resim ve sunum dosyalarını aktarabiliyorsunuz. Bilgisayarınız ister Mac ister Windows olsun epson'un yazılımını yükleyerek ekran görüntüsünü aktarabilirsiniz.

    Burada dikkat etmeniz gereken nokta video aktaramıyorsunuz. Videolar takılarak oynatılabiliyor. sadece donuk ekran görüntüler aktarılabilir.


    Miracast Özelliği ise sadece android akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilir, bunun için miracast desteği olması şart. Örneğin samsung j serisi telefonlarda screen mirroring (miracast) özelliği yok iken s serisi telefonlarda bulunuyor. En büyük avantajı herhangi bir yazılım yüklemeye gerek yok, eğer uyumluysa oturduğunuz yerden kablosuz görüntü aktarabiliyorsunuz.

    Bilgisayarda kullanmak isterseniz ise intel widi miracast destekli windows 8.1 ve üzeri laptoplar desteklenmektedir.

    detay bilgi için;http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/project-wireless-screen-miracast

    Wi-Fi'ya göre en büyük avantajı videoları da aktarabiliyor olmanız, ancak apple ürünleriyle kullanılamıyor ve uyumlu ürün sizde olması gerekiyor.



    Herkes sunum odamıza davetlidir.



     Epson TW5300 ve Epson TW5350 Rakipsiz Özellikleriyle Full HD Giriş Seviyesi Segmentinin Şampiyonu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyutdijital -- 15 Şubat 2016; 14:41:35 >







  • Bu cihazın yatay ve dikey keystone özellikleri hakkında bir sorum olcak, yaklaşık olarak en fazla ne kadarlık bir acıyı düzeltebilir bu model?
  • Bu cihaz ile 4,3m atım mesafesinden 120" fixed frame perdeye görüntüyü sığdırabilir miyiz (keystone veya optik zoomla)? Aslında tam olarak projeksiyon sistemimin ölçüleri şöyle 4,3m atım mesafesi, tavandan 60cm aşağıda duvara monte raf üzerinde. Altına birşeyler koyup yükseltebilirim, ama indirmem mümkün değil. Perdem sizden almış olduğum 120" spekta kontrast gri. Eğer bu ölçüleri deneyip olumlu dönüş yapabilirseniz mevcut projeksiyonumu bu modelle değiştirmeyi düşünüyorum. Hesaplama programı bu mesafeden 138" gibi bir görüntü boyutu veriyor. Ama mevcut projeksiyonumda da değerler yakın olmasına rağmen perdeye tam olarak sığdırabiliyorum. Bu yüzden emin olamadım.

    @boyutdijital



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 12 Kasım 2015; 10:21:45 >
  • Bu cihaz ile uydu yayınları izlenebilirmi
  • @nox4949

    artı eksi 30 derece yatay ve dikey keystone var.

    @ULYSES

    4,30 metreden daha büyük görüntü alırsınız, küçültme imkanınız yok... 120" görüntü alabilmek için 3,27 - 3,93 arasında bir yere koymalısınız.

    http://support.epson-europe.com/TDC/ThrowDistanceCalculatorEN/

    @hidalgo

    HDMI veya VGA görüntü kablosu bağlayabildiğiniz her türlü cihaz ile kullanabilirsiniz.
  • Bi inceleme video su çekicekmisiniz özellikle oyun performans ını merak ediyorum yatay dikey ayarları felan gösterebilecginiz şekilde bi inceleme çekerseniz çok güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralexx42

    Bi inceleme video su çekicekmisiniz özellikle oyun performans ını merak ediyorum yatay dikey ayarları felan gösterebilecginiz şekilde bi inceleme çekerseniz çok güzel olur

    Merhaba,

    inceleme videosu çekmeyi planlıyoruz, talebinizi tekrar ileteceğim.

    http://www.projectorcentral.com/home-theater-projectors-under-$1000.htm?page=Performance

    Yukarıdaki linkten farklı cihazların input lag değerlerini görebilirsiniz. resim olarak da ekliyorum, home cinema 2040 amerikadaki adıdır, Epson TW5300 açık ara önde.

     Epson TW5300 ve Epson TW5350 Rakipsiz Özellikleriyle Full HD Giriş Seviyesi Segmentinin Şampiyonu!

    diğer cihazlarda olduğu gibi fine/fast modu var, fast modunda frame interpolation özelliği kapanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyutdijital -- 14 Kasım 2015; 12:07:12 >




  • İlginiz için teşekkür ederim daha önce 2 led projeksiyon aldım performans larını begenmedim sattım ama içimde güzel bi sistem kurmak var bakalım amacım daha çok oyun oynamak bakalım nasip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürşat bey sağolsun ilgilendi ve n11 üzerinden epson tw5300 aldık arkadaşıma.Ben optoma hd26 kullanıyorum.Gelsin bakalım cumartesi elimize ulaşır inşallah.Haftasonu kurulumunu yaparız
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    slm bende epson tw550 var ancak pek memnun değilim ve lg nin led projeksiyonunu almayı düşünüyorum siz daha önce 2 led projeksiyon aldığınızı ama beğenmediğinizi belirtmişsiniz sorun neydi nesini beğenmediniz tavsiye etmezmisiniz. Yoksa dlp mi almalıyım.
  • Epson TW5300 karşılaştırma videolarına baktım da, karşılaştırmalarda bariz rakibine göre renksiz ve keskin değil. Bunu bütün videolarda görebiliyorsunuz, W1070, W1070+ ve HD26 için durum böyle. Gerçekten bu kadar fark var mı? Neden bu renk ve keskinlik bunkadar belirgin? Tam TW5300 almaya karar vermiştim kafam karıştı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir cihaz çok merak ettim.fiyatı ilgimi çekti.neden bukadar ucuz ??




  • teşekkürler bilgi için
  • Bu cihaz ile benq w1110 arasında gidip geliyorum , benq da tek çekincem rainbow effect , gözlerim çok hassas daha önce acer 5630 modeli kullanmıştım ve rainbow effect yüzünden hemen elimden çıkardım . yeni modellerde rainbow effect yok diyorlar 6x speed whell yüzünden. 2d görüntü izleyeceğim tahminen 3d yi sadece dememek için bir iki kere açarım. 2d için ikisi arasından veya yakın fiyatlarda alternatifler arasında hangisi en iyi görüntüyü verir ?

    Forumdaki cofcof nickli arkadaşın paylaştığı gri tonlu arkaplan boyamak istiyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 26 Ocak 2016; 18:49:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • epson tw5350 ürünündeki miracast ve wifi özelliğini nasıl kullanacağınızı en üstteki yazıda anlatmaya çalıştık. Sorularınız olursa yine burdan cevaplayabiliriz.

    Herkese iyi projeksiyonlamalar!
  • Merhabalar 5350 ürünüyle pc den win10 da yer alan cihaza ata özelliği ile kablosuz film izleyebiliyor muyuz? Ayrıca kablosuz hoparlör bağlanabiliyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceanx35

    Merhabalar 5350 ürünüyle pc den win10 da yer alan cihaza ata özelliği ile kablosuz film izleyebiliyor muyuz? Ayrıca kablosuz hoparlör bağlanabiliyor mu?

    kablosuz hoparlör bağlanamıyor, windows 10 ile ilgili detaylar için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/project-wireless-screen-miracast
  • Dahili medya oynatıcısı olan ve ev için kısa mesafede iyi görüntü verebilecek be önerirsiniz? Malum TW5300 için ayrıca bir HDMI medya oynatıcı gerek. Ayrıca ses sistemi de takacak olsak baya kalabalık olcak. Açıkcası ben gerektiğinde misafir geldiğinde ortadan kaldırmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    Epson TW5300 karşılaştırma videolarına baktım da, karşılaştırmalarda bariz rakibine göre renksiz ve keskin değil. Bunu bütün videolarda görebiliyorsunuz, W1070, W1070+ ve HD26 için durum böyle. Gerçekten bu kadar fark var mı? Neden bu renk ve keskinlik bunkadar belirgin? Tam TW5300 almaya karar vermiştim kafam karıştı...

    Birazdan sipariş verecektim yorum kafamı karıştırdı :/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.