Şimdi Ara

ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım.Bende eski bir era kullanıcısıydım 2008-2010 yılları arasında.Sonrasında izmirden malatyaya tayin oldum derken izmirde aracımı satmıştım.Daha da sonrasında oyak renault kampanyası düzenlemişki 2011 yılında çok iyi bir kampanyaydı 0 km symbol 1.56 dizel expression aracı aldım 2 yıl bindim vve kar ederek sattım 2013 yılında 2011 model astra aldım ki hayallerimin arabasıydı ALLAH bana almayı ve binmeyi nasip etti 1 sene bindim ki anladım memur arabası değilmiş(servistir,benzinli olmasıdır ve bakımıdır)Ama ne olursa olsun ERAnın tadı ağzımda kaldı diyebilirim en azından ekonomik ve memur arabası.Şimdilerde ise eskişehire tayin olmuş bulunmaktayım ve ERA dizel e merak sardım inşallah ilerde almak istediğim araba fakat yakıt tüketimi hakkında çok güncel veriler bulamadım sizce benzlinli lpg li mi yokdsa dizelmi?



  • Ben 2 yil kullandim 1.5 crdi era team. Sonra esim icin otomatik arac alma durumu oldu sattim erayi. Yoksa en kotu 4-5 yil binerdim. Renoya(symbol ile ayni sinif) göre biraz fazla yakar. Ama buna değer. 110hp 240 tork var. Arac sanki spor mod olarak ayarlanmış. Gaza dokununca hemen o gucunu hissettiriyor. Bakim maliyeti konusunda renoyla kiyaslarsak daha uygun veya esit diyebilirim. Alıcısı da coktur. Kisa zamanda satilacak bir arac.arac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egunay

    Ben 2 yil kullandim 1.5 crdi era team. Sonra esim icin otomatik arac alma durumu oldu sattim erayi. Yoksa en kotu 4-5 yil binerdim. Renoya(symbol ile ayni sinif) göre biraz fazla yakar. Ama buna değer. 110hp 240 tork var. Arac sanki spor mod olarak ayarlanmış. Gaza dokununca hemen o gucunu hissettiriyor. Bakim maliyeti konusunda renoyla kiyaslarsak daha uygun veya esit diyebilirim. Alıcısı da coktur. Kisa zamanda satilacak bir arac.arac

    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ....symbol ile ne kadar fark vardır yada şöyle sorayım şehiriçinde benzinli gibi yaktığını duymuştum dizel eranın o kadar olacağını sanmıyorum ama yakıt değerleri nedeir şehir içi ve şehir dışı?
  • Kış aylarinda ev iş 4km oldugu icin cok yakiyordu. 7.5 8lt sehirici goruyordum. Ancak bu yakit cok kisa mesafe yakiti. Dh Era forumunda ayrintili bilgiler edinebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel uygun sizin için. Normal şartlarda kullanım olursa koklar gibi yakıyor lakin çok abanırsanız gaza ona göre karnı acıkıyor :)
  • 2010 1.5 crdi team aracım var ve ilk sahibiyim. araç 72000 km de iki kere turbo arızası verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerli06-66

    2010 1.5 crdi team aracım var ve ilk sahibiyim. araç 72000 km de iki kere turbo arızası verdi.

    merhabalar aracınız ne arızası verdi?iki arızada aynı tarz mıdır?
  • Hocam Polonya Gdansk kışları en zor geçen yerlerden birisi ve ben burada -10 C de 7lt yakıyor. Aracı al ali 5 gün oldu 2008 era comfort dizel. Araç daha yeni Hyundai yetkili servisinde test edildi expertiz edildi. Her gün 20 git 20 gel KM yapıyorum ama düşmedi yakıt. Sizce 7 lt çok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.