Şimdi Ara

era yerine astra aldım diye karım bana küstü... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
8.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcan.


    quote:

    Orijinalden alıntı: atakangrbz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcan.

    binlerce era kullanıcısı var git araştır öyle bişey olmuşmu diye önce ondan sonra yorum yap , hangi konuda seni görsem boş boş sallama yorumlar yapıyosun sadece..


    Yorumlarımı beğenmiyorsan dikkate almassın ve benim yorumlarım senin ölçülemene kalmadı.Konu sahibi bunu belirler.Kıçı kırık b segment kore malı hyundai getirip burada kral yapmayın.Arabadan az biraz anlayan herkes hyundai accent era'nın içine binince demek istediklerimi anlar (tabi daha önce Şahin felan kullanmadıysa)


    içine binince dediğimi anlar demişsin ? konuyu nereye getiriyorsun ? süspansiyona? konforsuz diyecektin galiba, tamam hadi öyle olsun da , yok elektroniği sorun veriyormuş , tuşu elinde kalıyormuş tarzı saçma sapan doğruluğu olmayan yorumlar yapma insanları da yanlış bilgilendirme sanki kronik sorunlarmış gibi..


    Böyle insan çok laf olsun diye yorum yapan çamur at izi kalsın.
    Benim tercihim kesinlikle 2009-2010 1.5 crdi Era dan yana olurdu




  • kuzuya yem olurum evet ..
    bi git 2 araçı kullan öyle gel ışıklarda arab yerinden kalkmıyor . şahin daha hızlı kalkıyor muhaha yerinde sayıyor zuahah astra muahha oooooooopel oooooo ooooopel :D coca coal reklamındaki gibi betelerim adını zuahahaha :D

    bi kere 2006 ile 2010 bir olabilirmi olamaz teklonoji farkı var bi kere bedava versen almam astrayı (alır satar era alabilirm :D)
  • opel den nefret ederim opel demek elektronik arıza demektir gözümde amma velakin hyundai 'a 1 hafta bile sürmeye tahammül edemedim.Şanssız bir kaza dolayısıyla sigorta şirketinden almışdım.Hızın önemi olmaksızın virajlardan girdiğiniz gibi çıkamıyorsunuz,şehir içi için atak bir otomobil,parça fiyatları da uygun ama ne konfor var ne işçilik,kaporta var ki sedan araba nın olması gereken büyüklükte de degil yani tip te yok dolayısıyla güzel seçim yapmışsınız tebrik ederim.
  • Konu sahibi barismistir esiyle artk kapatin konuyu bea astrayla era bir olur mu hic :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uvb007

    opel den nefret ederim opel demek elektronik arıza demektir gözümde amma velakin hyundai 'a 1 hafta bile sürmeye tahammül edemedim.Şanssız bir kaza dolayısıyla sigorta şirketinden almışdım.Hızın önemi olmaksızın virajlardan girdiğiniz gibi çıkamıyorsunuz,şehir içi için atak bir otomobil,parça fiyatları da uygun ama ne konfor var ne işçilik,kaporta var ki sedan araba nın olması gereken büyüklükte de degil yani tip te yok dolayısıyla güzel seçim yapmışsınız tebrik ederim.


    Kardeş kedi nasıl yolu tırnaklıyor mu?Torpido kapağı var mı?İç mekan Alcantara-Maun falan nedir?
  • Kimse benim yoğurdum ekşi demez ama ben diyorum.

    Aracım 2000 model astra cd fulll donanım

    Bu aracın tek artısı dış tasarımı bunun dışında hiçbir artısı yok inanın ki yok bir de kliması biraz iyidir.

    Konfor mu o da ne ?konfor sıfır bu kadar rahatsız edici kalas gibi bir araba görmedim koltukta 1 saat oturun beliniz kırılır iç mekan dar ve basık tabuttan farkı yok .Arkada oturanlar aracın içine gömükldükleri için araba tutuyor mide bulandırıyor.Koltuklar berbat ötesi

    Oturunca zaten kıçınız geride diziniz yukarıda kalıyor ve bir müddet kullandıktan sonra diz kapağınızda ağrı başlıyor.Kamyon pikap bundan daha rahattır.

    Kabin gürültüsü çok fazla düz yolda az devirli kullndınız mı içeride motor sesinden durulmuyor.
    Enjektör arızası ,bobin arızası ,amortisör değişimi ufak tefek elektrik sorunları parçası inanılmaz pahalı

    Yeminle söylüyorum bundan önceki aracım 2004 golf direksiyon kutusu arızası vermişti öylece satmıştım ondan önceki aracım ise 2001 model renault clio hb idi o aracın sorunsuzluğunu ,sağlamlığını ,sessizliğini mumla arıyorum bir defa bile sanayiye gitmedim yahu 1 defa gitmedim 14 ay boyunca ben bu kadar sağlam bir araba görmedim dağda taşta çamurda karda her yerde kullandım.

    Sonra bu astra kırmızıda kalkmaz çok ağırdır kısa ve uzun yolda da öyle atak ve seri görünür ama getz clio fiesta sizi tokat manyağı yapar klima açarsanız motor bağırır ve yokuşta çekmez

    Arabada zıp zıp seke seke gidiyorsunuz eve gelince dayak yemiş gibi oluyorsunuz her çukuru kasisi midenizde hissediyorsunuz Direksiyon reno 12 toros direksiyonu gibidir


    yol sesi lastik sesi olduğu gibi içerde (opellerde kronik)

    bu anlattıklarımı iyice araştırdım sadece bana has durumlar değil servisle ve sanayi ile kanka olduğumdan pek çok opel sahibiyle görüştüm aynı şeylerden onlar da şikayetçi

    Geçenlerde megane II hb ye bindim 2004 müydü neydi?arada rahatlık sessizlik konfor performans vs bakımından dağlar kadar fark var

    Sonuç temiz bir megane II hb aranıyor buradan duyurulur arkadaşlar varsa eğer 2000 model astra cd130 binde tek parça boyalı brc lpg li 1 hafta önce continental lastik takıldı 700 tl ye ...megane si olan arkadaş varsa fiyat farkı verilip takas yapabiliriz Hataydayım.




  • Kardeş nerden dönersen kar, eğer çocuk filan yoksa, yarın avukata git boşanma davası aç.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.