Şimdi Ara

Erasmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben İnşaat mühendisliği öğrencisiyim. Erasmus için İtalya'da bulunan bölümümle uygun İngilizce eğitim dili bulunun bir okul arıyorum. Daha önce gitmiş arkadaşlar veya konu hakkında bilgili arkadaşlar var ise cidden çok mutlu olurum. Eğer yeni bir okul bulabilirsem anlaşma sağlattırmaya çalışcam. Cevaplarınızı bekliyorum.



  • İtalya da sadece ingilizce kabul eden bir okul olduğunu duymadım hiç. İtalyanca istiyorlar hep. İskandinav ülkelerini tavsiye ederim ben
  • evet dediğin gibi. ben de bulamadım hiç. deadline ı geçmemiş yeni okullar bakıyorum. çok aradım ama bir tülü bulamıyorum. polonya çek isveç danimarka italya almanya gallere hepsine baktım. galler de olanlar da anladığım kadarıyla ielts istiyor. bildiğin önerebileceğin okul var mı ? çok iyi olurdu cidden.
  • EmreMu. kullanıcısına yanıt
    Ben Finlandiya'da Oulu ünivesitesindeyim. Hem derslerimin hepsi ingilizce hem de şehirdeki insanların %99u ile ingilizce konuşabiliyorsun. Çevre ve endüstri müh. okuyan arkadaşlarım var kendi bölümüne de bak istersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safaalp

    Ben Finlandiya'da Oulu ünivesitesindeyim. Hem derslerimin hepsi ingilizce hem de şehirdeki insanların %99u ile ingilizce konuşabiliyorsun. Çevre ve endüstri müh. okuyan arkadaşlarım var kendi bölümüne de bak istersen.

    Dostum bende Erasmusla Finlandiya'yı düşünüyorumda.Geçenlerde arkadaş söyledi.
    Özel üniversitede okuyanlar,erasmus için ücret ödüyormuş.Erasmus yapmanın pasaport,vize işlemleri hariç herhangi bir ücreti var mı ?
  • xdriver X kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ücreti yok, okul bunu üzerine basarak da belirtiyor, eğer isterlerse öğrenim ücreti tarzında bir ücret, bize söyleyin derhal diyorlar. Ben geldiğimde öğrenci birliğine para ödedim sadece o da kart almak için. Onun dışında öğrenci kulüplerine girmek istersen aynı Türkiye'de olduğu gibi ufak bir ücret ödüyorsun. Onlar da kişisel extran sayılabilir. Ona da 2€ verdim ben kendim mesela.
  • safaalp S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim...
  • baktım şimdi ancak sanırım İngilizce eğitimde Civil Engineering olarak bölüm bulamadım. Başka isimlerde baktım ( Structure Engineering, Construction Engineering ) olarak ama yinede bir sonuca varamadım yinede sağol cidden :/ bugün hocalarıma Manchester Universitesini önerdim son çare olarak. Diğer okullara o kadar mail atmamıza rağmen bir gelişme sağlayamadık. İyice umudumu kaybetmeye başladım bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.