Şimdi Ara

Erasmus İtalya Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yaz erasmus staj programıyla İtalya'ya gitmeyi düşünüyorum. Bunun için İtalya'da bildiğiniz iyi mimarlık ofisleri varsa yazabilir misiniz? Şehir çok önemli değil, iyi olanaklar ve iyi bir ofis olduğu sürece herhangi bir şehir olabilir. Ayrıca staj sürecimi İngilizce ile geçirebilir miyim yoksa İtalyanca bilmeli miyim?
    Şimdiden teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hiç Erasmus'u karıştırmadan, yazışma yaparak, şimdiden İtalya'daki bir mimari ofiste kendinize staj da ayarlayabilirsiniz.

    Ben sizin yerinizde olsam, hiç bunlara girmeden AutoCAD'in pabucunu dama atacak, Autodesk REVIT ve ArchiCAD öğrenir, kendi kendime albenisi olan portföyler hazırlardım. Dış görünüşü İstiklal Caddesi'ndeki veya Fransa'daki, İtalya'daki gibi eski görünümlü şık binalar(Oteller, okullar, villalar, lüks apartmanlar, vs.) tasarlar, iş veya staj başvurularımda tercih edilmemi sağlardım. Hazırlayacağınız portföyün dosyalarını yurt dışındaki iş veya staj başvurularının ekine koyup gönderdiğinizde mutlaka sizinle görüşmek isteyen firmalar çıkacaktır. Hazırlayacağınız portföy için yaşayan en iyi ve başarılı Türk mimar Şefik Birkiye'nin portföyünden de fikir edinebilirsiniz.http://www.vizzion-architects.eu/
    Buradaki ofislere e-mail ile başvurabilirsiniz.
    https://clutch.co/it/agencies/design/architectural



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbullu Bey -- 19 Kasım 2019; 10:50:4 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.