Şimdi Ara

Erasmus Kursları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Daha öncede foruma Erasmus Kurslarıi ile ilgili bir konu açmıştım.

    Arkadaşlar bu sene 3 farklı proje ile okulum adına proje başvurusu yaptım. Allah'a çok şükür 3 projem de kabul edildi. Ulusal Ajans KA-1 kapsamında KA-101 Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği ve KA-102 Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği projelerinde deneyim sahibi oldum. Bu sene KA-102 kapsamında 1482 projeden 221 proje kabul edildi. Başarı oranı %14 oldu. KA-101 kapsamında ise 1658 projeden 93 ' ü kabul edildi. Başarı oranı burada da %5 'di. Türkiye çapında her iki alanda da projesi kabul olan tek okul bizim okulumuz oldu.

    Bunları neden yazıyorum ? Arkadaşlar bu konuda oldukça tecrübe sahibi oldum. Proje yapan arkadaşlar bilirler projesi geçen proje koordinatörleri ve okullar genelde ketum bir tavır sergiler. Biz uğraştık yaptık sizinle bilgi birikimimizi paylaşamayız moduna girerler ki aslında haksız da sayılmazlar.

    Ama ben bu tavrın aksine bilgi birikimlerimi paylaşmayı uygun buluyorum. Teknik açıdan bakıldığında sizler yardım etmem önümüzdeki sene yapacağımız başvurularda benim projelerime rakip olmanız anlamına geliyor. Peki neden bu bilgi birikimini sizinle paylaşıyorum. Sizlerden sadece bir isteğim var bu sene yazacağınız projeler konusunda benden destek istiyorsanız projenizi birlikte yazacağız ve sizin okulunuzla benim okulum ortak olacak. Bu şartlar da kuşkusuz sizlere elimden her türlü yardımı yapacağım.

    KA-101 İçin Tüm kurumlar (Okul Öncesi Eğitim Kurumları, İlkokullar, Ortaokullar, Genel Ortaöğretim Kurumları, Mesleki Ortaöğretim Kurumları, Bilim ve Sanat Merkezleri)

    KA-102 için sadece meslek liseleri , mesleki eğitim merkezleri, çıralıkık eğitim gibi meslek eğitimi ile ilgili kurumlar başvuru yapabilmektedir.

    Projeler konusunda destek/bilgi isteyen arkadaşlarım lütfen yazın. Görüşelim, birlikte çalışıp çalışamayacağımıza yine birlikte karar verelim. Ben kendi başıma her projeye yetişemiyorum. Birlikte güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazilim_ankara -- 31 Aralık 2014; 0:50:48 >







  • hocam bende erasmus ka1 projesi yapmak istiyorum ve bu baglamda yurtdısı kurslarından bırıne muracaat etmek ıstıyorum. yanlız anlayamadıgım bazı noktalar var bu baglamda benı de aydınlatır mısınız ? sonrasında seve seve ortak olmak isterim her şekilde.
  • hocam cahilliğimden soruyorum nedir bu programın tam olarak olayı? doktora öğrencisi falan mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.